benim 6 puanım boşta hallederim ama eşit dağıtanlar için zor bir durum yönetim çaresine bakar inşallah.RedsxLine yazdı:Kardeşim beimde toplama puanlarım hep 48 48 haklı olran bende gittiğimde 8 reçete üretilebilir diye görünüyordu beyaz renkde idi bende senin gibi acaba olur mu diye denedim ve sonu hüsran oldu. Malesef tekrar rüstemle konuşma ve alışveriş penceresi açtım ve gördüm ki bütün reçeteler kırmızı yani senin o gördüğün her zaman ki gibi oyun hatası reçeteleri alabilirsin ama üretime atamazsın 49 puan yoksaWalTRaN yazdı:benim karakterimde madenci ve sarraf 45, 6 puan boşta ama rüsteme gittiğim de 8 tane reçete kırmızı renkli değildi yani onları üretebilirdim ama denemedim ..
ayrıca konyadabbe bu silahlar alışverişe koyulmuyor. biraz araştır oku öyle gel
Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
Haklısın bende zaten tartışma amaçlı sana cevap vermedim sadece biraz sitemkarım bu konu da ortada kaç senelik emek var ve ben bu konu da kızıyorum yönetime çözüm üretmek istemiyorlar isteseler burda çözümü bulunur.
Yoksa sana karşı bir tepkim kesinlikle değil öyle gibi konuştuysam kusuruma bakma yazı dili iraz sert oluyor malesef
Yoksa sana karşı bir tepkim kesinlikle değil öyle gibi konuştuysam kusuruma bakma yazı dili iraz sert oluyor malesef

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Madem öyle Herşeye tamam bari bu silahlar alısverişe konsun ki adaletsizlik ortadan kalkmıs olsun..RedsxLine yazdı:Arkadaşım silahlar sadece üretildiği karakterlerde kalıyo aktarmayı bir kenara bırak çöpe bile atamazsın o silahlar neden biraz daha diiakkatli yorum yapmıyorsunuz insanlar sonra kale almıyorlar forumu haklı olarakKonyaDabbee yazdı:Üretim yapacaksanız ben size bir yolunu söyleyim.
Yeni bir Char açıp 26 levele kadar kasın. 26 level charlar üretime 49 puan verebilirsiniz.
Buradan Bu konuyu tartışmaya gerek yoq
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
Gayet medeniceydi , alınmadım , darılmadım , gücenmedim sadece tartışma boyutuna dönüşmesini istemedim.Öncelikle üslubunun inceliğinden dolayı teşekkür ederim.RedsxLine yazdı:Haklısın bende zaten tartışma amaçlı sana cevap vermedim sadece biraz sitemkarım bu konu da ortada kaç senelik emek var ve ben bu konu da kızıyorum yönetime çözüm üretmek istemiyorlar isteseler burda çözümü bulunur.
Üstüne gidilebilir bir konu fakat ; biz oyuncular herşeyde bir kurnazlık aradığımızdan çözüm yollarının yolunu tıkıyoruz.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Yöneticiler bu silahlar üretimi zor herkes de olmasın başkası çalamasın diye düşünerek ( bence de çok mantıklı bir düşünce idi bu )yaptılar Lakin şimdi bazı detayları ıskaadılar ve bazı insanlar bundan mağdur oldu.basshunter09 yazdı:Madem öyle Herşeye tamam bari bu silahlar alısverişe konsun ki adaletsizlik ortadan kalkmıs olsun..RedsxLine yazdı:Arkadaşım silahlar sadece üretildiği karakterlerde kalıyo aktarmayı bir kenara bırak çöpe bile atamazsın o silahlar neden biraz daha diiakkatli yorum yapmıyorsunuz insanlar sonra kale almıyorlar forumu haklı olarakKonyaDabbee yazdı:Üretim yapacaksanız ben size bir yolunu söyleyim.
Yeni bir Char açıp 26 levele kadar kasın. 26 level charlar üretime 49 puan verebilirsiniz.
Buradan Bu konuyu tartışmaya gerek yoq
Ama üzücü olan mağdur olmak da değil kale alınmadan bir kaç kişi için bununlamı uğraşcaz derler gibi bir tavırda oldular.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- matraqqq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
]bende 46 lvl im 49 yaparım ama aklıma bir fikir geldi madem silahlara sahip olmak zor en azından 49 üretimi olan birisi 1 kereliğine mahsus silah satarsa sorun ortadan kalkar ama fiyatlar çok uçar o ayrı mesele.. yani 2 silah ürettim yada 3 ama sadece 1 satma hakkı olsun diye düşünüyorum..
arkadaşım satma olursa zaten bi anlamı kalmıyoki bu güvenlik önleminin sebeni zaten çar soyulduğunda o silahın gitmesini engellemek çar 1 ker soyulursa sen satmamışsan o silahıda alırlar bu sistemin bi mantığı kalmaz
vay be uzmanlık he bunu daha önce niye söylemediniz insanları zor durumda bırakmak hoşunuza mı gidiyor toplamayı 49 yapmadık diye uzaman değiliz plus a para yatırırken uzman mısın diye soruyonmu oyunu bırkama yı düşünüyorum zaten uzamnda değilmişim uzmanlar oynasın devamını buyrunLathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sığınaklarla beraber gelecek olan 3 item reçetelerde işe yarar diye düşünüyorum.turkoxHAMSTER yazdı:HİDRA PENÇESİ ne işe yarayacak şimdi?
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
anLaşıLan yönetim bizLeRi kaLe aLmıyoR kendi biLdiğini okuyoR...
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !