Yolcudur Abbas , Bağlasan Durmaz :(

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Re: Yolcudur Abbas , Bağlasan Durmaz :(

Mesaj gönderen Beyzade »

Aaahhhh be Alpim nereye be kardesim. Keske imkanlarimiz daha iyi olsada bizler Gurbet ellere sürüklenmesek. inan cok üzgünüm. Bende Kücüklügümden beri Yurtdisindayim. Gurbet zordur bunu herkes bilir ama en iyisini yasayan bilir Kardesim. Evet belki Atalarimizin Topragi ama sonucda insanin kendi Topragi kendi Milleti veya kendi Bayragi altinda yasamak Sevdiklerinin yaninda yasamak bambaska bi duygu. Umarim sag saglim gider islerini basarili bi sekilde halledip önce Ailene Sonrada bizlere saglikli bi sekilde kavusursun. Seni inan özliyecegiz Kardesim. Allah seven Kullarinin daima yanindadir. Olduysa bi hakkimiz gecdiyse Helal olsun Kardesim. Seni Allaha emanet ediyorum, Yolun acik olsun ve mutlaka iyi haberlerini bizlere haber et. Bu arada Kazakistanin Baykonur uzay üssü cok meshurmus. Eger yakinindaysan orayida bi ziyaret et bu firsati kacirma. Unutma belki Gercek Ailenin yerini tutmasakda Burda Tilsimdada seni seven senin icin endiselenen bi Ailen var. Hadi kardesim tekrardan hayirli yolculuklar sana. Kendine iyi bak.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Paşam selametle git gel.Hakkım varsa helal olsun.Şampiyonluk gelsinde bileğimi kırayım :P
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Eyvallah dostlarım , iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler.
İyiki sizlerle tanışmışım , iyi ki birlikte birşeyler paylaşmışız.

Allah nasip ederse , Cuma günü akşam yolculuğum başlıyor.
Sizlerle olan bağım ve alakam , hep devam edicek , belki eskisi kadar değil ama , fırsat buldukça Allah'ın kelamını getirmeye , esenleşmeye gelicem foruma.

Hepiniz , tüm dostlarım Allaha emanet olun , inşaallah geri döndüğümde hepinizle tekrar tekrar görüşebileceğiz.

Cuma gününe kadar forum kurdu Alpaslan sizleri rahatsız etmeye devam edicek biliniz.

Esen kalın...
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Bak unutmuş beni bide :evil: :) Abicim işin espirisi o. Yolun her daim açık olsun abi. Beni hep kardeşin olarak gör kafi. Allah'ım yoluna çıkacak bütün engelleri rahat aşmanda yardımcı olur inşallah. Biz (Yasin ve ben) seni hiç unutmayacağız. Sende bizi unutma..
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Emre'm kusuruma bakma , bu günlerde nedendir bilmem dalgınlıklar başladı.
Seni unutmam bu yüzden oldu sanırım.
Temennilerin için teşekkürler kardeşim.
Arada bir msn veya forumdan yine örüşür esenleşiriz kardeşim.
Allaha emanet ol.
Yarın akşam yola çıkıyorum.
Sen ve diğer kardeşlerimle , dostlarımla görüşmek isterim.

Esen kalın...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Yazdıklarının arasında ben yokum ama yinede benim için oyun içerisinde ve normal hayatta değerli birisin. Bak mesela oyun içerisinde tanıdığım ve değer verdiğim/saygı duyduğum bir kaç kişiden biri sensin.

Oyunu bırakman beni üzmedi, sevindirdi. Ama tam bırakma :) arada sıra gelip sanal arkadaşlarını gör. Biraz ara vermen güzel oldu, toparla kafanı, işlerini sonra tekrar gelirsin... ama işlerin daha önemli bunu unutma ;)

Dualarında bizleride unutmama dileğiyle, yoktan var eden Rabbimiz Allah c.c'e emanet ol inşAllah.

Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Muhammed kusura bakma kardeşim , o kadar çok insanı tanıdım ki o kadar çok insanla muhabbet kurup dost edindimki , hepsini say desen , inan sayamam kardeşim.
Unutmamı mazur görün , belki buraya unutup azmadım ama an geliyor hepiniz aklıma düşüyorsunuz.

Şimdi , hele bir gideyim , orada ki durumu göreyim.
Daha sonra , sizlerle yine esenleşir hasret gideririz.

Allaha emanet ol kardeşim , dünya küçük bir şekilde nasılsa irtıbat kurar görüşürüz.

Görüşmek üzre...
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Alp kardeşim, yazıları okurken duygulandım gerçekten. Biran önce sağ sağlim dönmeni temenni ediyorum. Yolun açık olsun kardeşim.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön