Merhabalar :
Bugun sobee hesabımın bloklandıını gördüm bloklanmasının haklı oldugunu biliyorum fakat ne kadar süre ile bloklandıgını nerden öğrenebilirim.. (Yönetici veya GM)
Şimdiden Teşekkürler..
Bloklanma Süresi Hk.
Bloklanma Süresi Hk.
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
Re: Bloklanma Süresi Hk.
Selam..
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Not: Genellikle bloklanma süreleri 999 gün olmaktadır.
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
2009-2013
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Bloklanma nedenin ne? her blok 999 gün diye bir şart yok
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Rahşan Ecevit olsaydı af çıkarırdıErNeSTo yazdı:Bloklanma nedenin ne? her blok 999 gün diye bir şart yok

Merhaba,
''Bloklandım ve kaç gün yediğim hakkında bildirim gelmedi ve bu konu hakkında bilgi almak istiyorum''Tabi ekibimiz sizin için 7/24 demeden çalışmaktadır.Hesap bloklanması,susturulması veya farklı sebeplerden dolayı oyuna erişimizin kısıtlanması durumunda tek bilgi alabileceğiniz merci Destek Takımı formudur.Bu konuda forumda size yazdım edebilmemiz imkansızdır.Lütfen Destek Takımı Formuna Ceza itiraz/bilgilendirme olarak bildirim yapınız.Ekibimiz en kısa zamanda size açıklama yapacaktır.İyi akşamlar,iyi forumlar dileriz.
Destek Takımı Formu:www.istanbuloyun.com/support.aspx
''Bloklandım ve kaç gün yediğim hakkında bildirim gelmedi ve bu konu hakkında bilgi almak istiyorum''Tabi ekibimiz sizin için 7/24 demeden çalışmaktadır.Hesap bloklanması,susturulması veya farklı sebeplerden dolayı oyuna erişimizin kısıtlanması durumunda tek bilgi alabileceğiniz merci Destek Takımı formudur.Bu konuda forumda size yazdım edebilmemiz imkansızdır.Lütfen Destek Takımı Formuna Ceza itiraz/bilgilendirme olarak bildirim yapınız.Ekibimiz en kısa zamanda size açıklama yapacaktır.İyi akşamlar,iyi forumlar dileriz.
Destek Takımı Formu:www.istanbuloyun.com/support.aspx
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Mahmut karakterini aktarmayı dene ne kadar ceza aldığın orada yazar ilk bloklanman ise 3 gündür.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- gaddara
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR
JouRney yazdı:Selam..
Yönetici gibi yazmaya çalışmışsın ama becerememişsin bide millete yanlış bilgi veriyorsun...