Migrat Nasıl Yapacağım . KuraL Nedir ?
Re: Migrat Nasıl Yapacağım . KuraL Nedir ?
büyücüysen lathender gibi asayla dalıcaksın bakarsın onun gibi 90000000 bin falan vurursun 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Hayal yazdı:Buyur videolu anlatım :idea:Sahxyilan yazdı:Arkadaşlar üstüm elektirik dizili bir büyücüyüm.Hep kenan yapmaktan migrata sıra gelmedi.
Kural nedir ?
İlk hangisine zihin atarım ?
Junonda ne yapacagım ?
Cent nasıl kesilir ?
Biraz yardım edermisiniz ?
300 400 madalya yapmış olanlarınız var.Teşekkürler
:arrow: posting.php?mode=quote&f=59&p=502155
Süpersin kardeşim çok teşekkür ederim diğer arkadaşlarada.Ama bu video resmen öğretti )
Rica Ederim Kardeşim...Süpersin kardeşim çok teşekkür ederim diğer arkadaşlarada.Ama bu video resmen öğretti )

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
690 Madalya olduda hayla bir mantık kuramadım :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Meran hariç herkes arkadaşa yardımcı olmuş
Bende video çekip paylaşmayı düşünüyorum bilmeyen arkadaşlar için yukardaki video ile yetinmeni tavsiye ederim en sağlıklısı şu anda o
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
sen video cekme la çakma yönetmenDeathxShock yazdı:Meran hariç herkes arkadaşa yardımcı olmuşBende video çekip paylaşmayı düşünüyorum bilmeyen arkadaşlar için yukardaki video ile yetinmeni tavsiye ederim en sağlıklısı şu anda o
DeathxShock yazdı:Meran hariç herkes arkadaşa yardımcı olmuşBende video çekip paylaşmayı düşünüyorum bilmeyen arkadaşlar için yukardaki video ile yetinmeni tavsiye ederim en sağlıklısı şu anda o
Çek kardeş süper olur
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
çekicem seni almıcam videoya çakma tank yaGenius yazdı:sen video cekme la çakma yönetmenDeathxShock yazdı:Meran hariç herkes arkadaşa yardımcı olmuşBende video çekip paylaşmayı düşünüyorum bilmeyen arkadaşlar için yukardaki video ile yetinmeni tavsiye ederim en sağlıklısı şu anda o
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
loncanla girip skypeta konuşun.intikamatesi yazdı:Migrata gir {bilgi sahibi olan kişilerle} görerek öğren en iyi yol budur.Tabi dikkat edeceksin önce ne kesiliyor ne kitleniyor burdane orda şu ediliyor diye ben öyle öğrendim şahsen.
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Hayatta olduğu gibi her şeyi deneyerek öğrenmek en mantıklısıdır. Deneyimli bir grup insan'a deneyimsiz olduğunu bildirerek bir kaç migrat atmak bütün sorularını giderecektir fakat bir ön bilgi olarak.
•Immunue'ler 50'cana yaklasırken '' JUNON '' isimli bir etki bırakarak rakibe tek atar.( Tank savaşçı bu denli etkilenmez ) Bu etkiyi kutup , Ck ve Sarsılmaz gibi yetenekler tutabilir. Mümkün mertebe iki büyücü arasında yaratıklar oynatılmalıdır veya tanktan saptırma beklenmelidir. Önemli olan dikkatli bir şekilde yaratıklardan kaçabilmektir.
Boss Kesilmleri
• Centurion isimli yaratık şef'dir. Bu yaratık hasarları dengelenmiş 2 büyücü arasında oynatılır. Şayet 3.' büyücü isen ortada direnç kırmaları sğlarsın . aksi takdirde mümkün mertebe yaratık üzerine geldiği zaman hareket ederek ( sağ - sol ) yaratığın Can Kurtaran' etkini almasına müsade etmeyeceksin.
• Junon: Bu Patron yaratığın kesimi biraz zordur. 40 saniyede bir ortada bulunan yılan canlanır ve 40 saniyede bir JUNON ekrandan çıkartılarak ( Tab + Büyü Hasarının Bulunduğu Tuş )'a serii bir şekilde basılarak anii bir ölüm sağlanması için çabalanır.. Aksi takdirde Tıs'lama dediğimiz etki ile tüm Ck'sız grup üyelerini öldürebilir.
79' candan itibaren rast gele grup üyelerini zindana atar ve zindana giden üyelerin en kısa sürede dönmeleri gerekmektedir.
• Diğer bir olay ise zihinleme olayıdır ve 59 candan itibaren baslar . Bu etkiyi yalnızca büyücüler bozabilir. Büyücü bu etkiyi 3 saniye gibi kısa bir sürede bozmassanız zihinlenen grup üyesi ( Varsa) ilk önce Ck'sı alınır ve ardından etki sebebi ile ölür.
•Kesim sonucunda şansın varsa Zırhını Alırsın..
•Immunue'ler 50'cana yaklasırken '' JUNON '' isimli bir etki bırakarak rakibe tek atar.( Tank savaşçı bu denli etkilenmez ) Bu etkiyi kutup , Ck ve Sarsılmaz gibi yetenekler tutabilir. Mümkün mertebe iki büyücü arasında yaratıklar oynatılmalıdır veya tanktan saptırma beklenmelidir. Önemli olan dikkatli bir şekilde yaratıklardan kaçabilmektir.
Boss Kesilmleri
• Centurion isimli yaratık şef'dir. Bu yaratık hasarları dengelenmiş 2 büyücü arasında oynatılır. Şayet 3.' büyücü isen ortada direnç kırmaları sğlarsın . aksi takdirde mümkün mertebe yaratık üzerine geldiği zaman hareket ederek ( sağ - sol ) yaratığın Can Kurtaran' etkini almasına müsade etmeyeceksin.
• Junon: Bu Patron yaratığın kesimi biraz zordur. 40 saniyede bir ortada bulunan yılan canlanır ve 40 saniyede bir JUNON ekrandan çıkartılarak ( Tab + Büyü Hasarının Bulunduğu Tuş )'a serii bir şekilde basılarak anii bir ölüm sağlanması için çabalanır.. Aksi takdirde Tıs'lama dediğimiz etki ile tüm Ck'sız grup üyelerini öldürebilir.
79' candan itibaren rast gele grup üyelerini zindana atar ve zindana giden üyelerin en kısa sürede dönmeleri gerekmektedir.
• Diğer bir olay ise zihinleme olayıdır ve 59 candan itibaren baslar . Bu etkiyi yalnızca büyücüler bozabilir. Büyücü bu etkiyi 3 saniye gibi kısa bir sürede bozmassanız zihinlenen grup üyesi ( Varsa) ilk önce Ck'sı alınır ve ardından etki sebebi ile ölür.
•Kesim sonucunda şansın varsa Zırhını Alırsın..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran