Arkadaşlar benim bu konuda bi önerim olacak bunu desteğede yollayacam forumda tüm sunucularda paylaşacam işte önerim;
Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın tabi şuda var mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlaanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır....
Yorumlarınızı bekliyorum tabi ki bende bi insanım yazdıklarımda hata olabilir eleştirilerinize açığım hertürlü düzenleme olabilir yanlış düşündüğüm yanlar varsa beraberce düzeltiriz
İyi Forumlar...
Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...
Re: Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...
bence guzel oneri. cemberlitasın gelmesinin de yakın oldugu bu zamanda hala zırhı olmayan takıları olmayan insanlar var. cemberlitas gelince grup bolgeler sanırım o kadar ragbet gormeyecek. o yuzden bu oneri cok hosuma gitti insallah degerlendirilir.
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

kardeşim düşündüğün şey çok güzel bir öneri ama üzgünümki madalyaların başka bir görevi var bu görevlerden düşünülenlerden bazıları şunlar;
1 madalya lonca sistemi geldiğinde bir rütbeleme olursa rütbe artırmada kullanılabilir
2 madalya ileride bir satıcıdan örneğin bir reçete malzemesi satın almada kullanılabilir
3 madalya ileride gelebilecek bir bölge girişi için kullanılabilir
4 bu benim görüşümdür kimseyi etkilemesin oyun resimlerine baktığımda ve üstelik o bazuka gözlüğü geldiğinde kafamdan kesinleştirdiğim şey şu itemler birbirine bağlı olacak gözlük olmadan düşen zırh çalışmayacak gibi madalyada burada devreye girer o bağlantıyı güçlendirebilir
arkadaşlar ilk 3 söylentiden kalma 4. benim görüşümdür kesinlikle etkilenmeyiniz sadece aklımdakini paylaştım
1 madalya lonca sistemi geldiğinde bir rütbeleme olursa rütbe artırmada kullanılabilir
2 madalya ileride bir satıcıdan örneğin bir reçete malzemesi satın almada kullanılabilir
4 bu benim görüşümdür kimseyi etkilemesin oyun resimlerine baktığımda ve üstelik o bazuka gözlüğü geldiğinde kafamdan kesinleştirdiğim şey şu itemler birbirine bağlı olacak gözlük olmadan düşen zırh çalışmayacak gibi madalyada burada devreye girer o bağlantıyı güçlendirebilir
arkadaşlar ilk 3 söylentiden kalma 4. benim görüşümdür kesinlikle etkilenmeyiniz sadece aklımdakini paylaştım
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
hocam zten eski madalylarla napılacaksa yapılsın yeni madalyalar için konuşuyorum benMaSSacHuSeTT yazdı:kardeşim düşündüğün şey çok güzel bir öneri ama üzgünümki madalyaların başka bir görevi var bu görevlerden düşünülenlerden bazıları şunlar;
beğenen arkadaşlar sizde desteğe msj atarsnız dah etkileyici olur
valla kardse cok güzel bi öneri destekliyorm inş uygularlar..
...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Saçma Bı Fıkır Bence
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
anlaşılan düşüreceğin tüm itemleri düşürmüş ballı bi adamsın:Deseslisemi yazdı:Saçma Bı Fıkır Bence
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Senin gibi grupta 5 kişi daha var.Herkes ortalama senin kadar Miğrat yapıyor.Herkeste %30 şans artsa bka sarar ve yine sana item düşme şansı 1/6 oranına denk gelir.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
sadece bi tane şahaser düşecek diye bişi yok dimiDeathLord yazdı:Senin gibi grupta 5 kişi daha var.Herkes ortalama senin kadar Miğrat yapıyor.Herkeste %30 şans artsa bka sarar ve yine sana item düşme şansı 1/6 oranına denk gelir.