Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen SHooT »

Arkadaşlar benim bu konuda bi önerim olacak bunu desteğede yollayacam forumda tüm sunucularda ve genel etkileşimdede paylaşacam işte önerim;

Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın tabi şuda var mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır....

Yorumlarınızı bekliyorum tabi ki bende bi insanım yazdıklarımda hata olabilir eleştirilerinize açığım hertürlü düzenleme olabilir yanlış düşündüğüm yanlar varsa beraberce düzeltiriz

İyi Forumlar...
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım

Re: Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

uzun süre bekliedim başka fikri olan varmı diye ama yok sanırım...

Oyunun bi çalışma şekli var... dediğin gibi takibi olması oyunun sisteminin tamamen değişmesi gerek ki bu çok zor... ancak şöyle olur.. görev gibi (60 tungesten görevi) biriktirisin birine götürürsün o sana değerli bi silah yada efsunlu kıyafet verir falan filan.. ama dediğin gibi olması için oyunun çalışma sisteminin komple değişmesi (versyonun) gerekir..

düşünce güzel ama olabilirlik zayıf mlsf :oops:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

Fikir Gusel Ama uygulanamaz 39 Lvlle Kdr Olan Bazı Görevlerde Bile Madaya Vero Eger snn Dedıgın Gıbı Olmasını Istıyosan İKV takımının Çok ugrasması Geerecek Buda Imkansız Bişi Oldugu İçin Fkrın Olamıcak
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SHooT »

eski madalyalar eskide kalacak onlar çevrilmeyecek yeni kestiğimizde yeni madalyalar düşecek zor olabilir ama akçe getirdiler sürekli yeniliklerle sömürüyolar bizi bu akçe sistemi ve yeniliklerle bi anda gelirleri belkide 10 katina çıktı hele silaha artı basma geldiğinde bi anda kazandıkları parayı bi yılda plus stışından kazanmmışlardır :) Çalışsınlar yapsınlar o kadar destek veriyoruz para weriyoruz işleri ne ;)
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

O zmn Mıgrat Arttırcı Al =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

ASABI KEYF YAPICAĞIMA MOR İBNİ SİNA ASAYA YÜKSELTME YAPARIM...

EJDER YAPICAĞIMA MOR BUZ ASAYA YÜKSELTME YAPARIM...

SİLAH YÜKSETLTMELERİN YAPILMASININ SEBEBİ KIYMETLİ SİLAH YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELERİN FİYATINI DÜŞÜRMEK.. (MENEKŞE İRİDYUM GANODERMA ŞELİT GİBİ)

İNSANLARA ALTERNATİF KIYMETLİ SİLAHLAR YAPILMASI AMACI İLE YAPILMIŞ...

MADEN FİYATLARI O KADAR UÇTU Kİ İNSANLAR GERÇEK PARATYLA MADEN ALMAYA KALKIŞTI.. YÖNETİMİN BUNUN ÖNLEMEK AMACIYLA YAPTIĞÜI BİŞEY HA DOĞRU YANLIŞ O TARTIŞILIR...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Genel Sohbet” sayfasına dön