[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Üslubunuzdan ve hakaretlerinizden dolayı hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
Yönetim İstifa, Yönetim İstifa!
-
mertberat1
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetim İstifa, Yönetim İstifa!
Adamlar Anana Sövüyosa Yönetimin Ne Suçu Var Bunda ?
Uslübundan Anlaşıldığına Göre Sende Sağlam Ayakkabı Değilsin ..
Uslübundan Anlaşıldığına Göre Sende Sağlam Ayakkabı Değilsin ..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
-
mertberat1
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Adam anama küfrediyo kestim diye geliyo sülaleme küfrediyo 10 şikayet hakkımın 1 ini kullanıyorum dediğinde. Ananda öyle diyodu diyorum ban yiyorum.mertberat1 yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Üslubunuzdan ve hakaretlerinizden dolayı hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
Sonrada benden uslup mu bekliyosun?
[İçerik Silinmiştir.]
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
ohoo her küfür eden cocğa karşılık verirsek yandık be kardeşim 10 yaşında kı cocuğun ettiği küfürden ne olur