Arkadaşlar benim bu konuda bi önerim olacak bunu desteğede yollayacam forumda tüm sunucularda ve genel etkileşimdede paylaşacam işte önerim;
Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın tabi şuda var mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlaanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır....
Yorumlarınızı bekliyorum tabi ki bende bi insanım yazdıklarımda hata olabilir eleştirilerinize açığım hertürlü düzenleme olabilir yanlış düşündüğüm yanlar varsa beraberce düzeltiriz
İyi Forumlar...
Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...
100 madalyada item. Çevresi olan için düşünmüşsün. 
PIRASASAPI
100 madalya öyle kolay değil haa her hayvan için ayrı madalya olduğu için sayıyı küçükmsemeyin kasada 400-500 madalyası olanlar 100 nedirki diyebilirler ama ancak 100 ediyor herbi hayvan için 
Ayrıca çevresi olanı değil emek vereni düşündüm;)
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Alan olsa savaşçılar zaten emek verecek kafanı yorma.SHooT yazdı:100 madalya öyle kolay değil haa her hayvan için ayrı madalya olduğu için sayıyı küçükmsemeyin kasada 400-500 madalyası olanlar 100 nedirki diyebilirler ama ancak 100 ediyor herbi hayvan için
PIRASASAPI
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Merhaba;
Öncelikle yazımı muhalefet olarak görme sadece kendi düşüncemi söylemek istiyorum
biliyoruz ki grup bölgeleri süresi 1 saat hatta 2 saate bile çıktığı oluyor ve bu zaman süreci içersinde
2 veya 3 madalyayla çıkan kişiler var..
eminimki yönetim bu madalyaları önümüzde çok gerekli bir görevde
veya gelicek olan grup bölgesinde kullanıcaktır diye düşünüyorum..
bu konu daha öncede tartışılmıştı ve yönetimin bu madalyalar üstünde bir planının olduğuna eminim.
Şayet bu madalya bir bossdan düşüyorsa degeride yüksektir diye umud ediyorum.
Senin düşüncende güzel bir fikir olabilir..
destekten alcağın cevabı merakla mekliyorum.
paylaşırsan sevinirim.
İyi forumlar.
Öncelikle yazımı muhalefet olarak görme sadece kendi düşüncemi söylemek istiyorum
biliyoruz ki grup bölgeleri süresi 1 saat hatta 2 saate bile çıktığı oluyor ve bu zaman süreci içersinde
bu konu daha öncede tartışılmıştı ve yönetimin bu madalyalar üstünde bir planının olduğuna eminim.
paylaşırsan sevinirim.
İyi forumlar.
1)Öncedende söylediğim gibi eleştirebilirsiniz muhalefet edebilirsiniz sorun yok benim içinXxDeLiKRaLxX yazdı:Merhaba;
paylaşırsan sevinirim.
İyi forumlar.
2)Bildiğiniz üzre madalyalar üst üste konulabiliyor yani sen subaydan elife eliften subaya gidiyosun ya bi görevde hız testi diyor adına ve görev sonunda sana madalya veriyor hah işte o madalya yi junondan düşen madalyanın üstüne koyabiliyorsun yaaani aralarında hiiiç bi fark yok
3)Şöyle bi düşünce var aklımızda oyunda var olan herşey illaki bi işe yaramalı soruyorum şimdi sana bi zamanlar huni diye bi gözlük çıkarmışlardı ne işe yarıyordu o gözlük yada normal kalay yada saf kurşunu düşün ne kadar işe yarıyor bi zamanlar madalyalar kolye yerine takılabiliyordu madalya tamamen onure etme amaçlı göstermelik birşeydir ikv ekibi şöyle düşünmüştür benim 400 tane madalyam var(bi sürü junon kestim) diye havalanacağımızı ve kestiğimiz bossların bi kanıtı olacağını düşünmüştür ama biz "lan okadar madalyamız var hala düşmedi" diyoruz
son olarak desteğin msjı: oyuncularımızın önerilerini dikkate alıyoruz ancak kısa vaadede gündemimizde böyle bi proje yok.
daha önce bi öneri daha yapmıştım onda da öneriniz öneri havuzuna atılmıştır değerlendirilecektir demişlerdi buna göre bu önerimi reddetmişler nazikçe
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
eğer oyun yapımcısı olsanız 100 madalyada item düşürme işinize gelmez
siz oyuncuya çabucak itemi verirseniz oyuncu oyundan bir müddet sonra sıkılır ve oyunu oynamaz
eğitim psikolojisinde pekiştirme tarifeleri vardır bu konu da ona bir örnektir
eğer siz yapılmasını istediğiniz davranışa davranış gerçekleştiğinde sürekli verirseniz davranış yerleşir ama devam etme olasılığı değişir
şayet siz ödülü belli belirsiz verirseniz kişi ödülün ne zaman geleceğini kestiremediği için sürekli davranışı gerçekleştirir.
ikv ye uyarlarsak eğer her kesimde bi ödül olsa o zaman oyunu uzun süre oynamazsınız çünkü sıkılırsınız size eğlenceli gelmez artık
ama belli belirsiz bi kesimde item düşerse o zaman düşene kadar azminizle oynarsınız ( sıkılıp bırakma ihtimali var )
oyun birazda insan psikolojisini zorluyor bu konularda bazen biz de düşmüyor diyoruz kızıyoruz ama oynuyorz gene de
önerine gelecek olursak 100 madalya gibi bi sınır konulması kısırlaştırır bu oyunun gidişatını
siz oyuncuya çabucak itemi verirseniz oyuncu oyundan bir müddet sonra sıkılır ve oyunu oynamaz
eğer siz yapılmasını istediğiniz davranışa davranış gerçekleştiğinde sürekli verirseniz davranış yerleşir ama devam etme olasılığı değişir
şayet siz ödülü belli belirsiz verirseniz kişi ödülün ne zaman geleceğini kestiremediği için sürekli davranışı gerçekleştirir.
ikv ye uyarlarsak eğer her kesimde bi ödül olsa o zaman oyunu uzun süre oynamazsınız çünkü sıkılırsınız size eğlenceli gelmez artık
ama belli belirsiz bi kesimde item düşerse o zaman düşene kadar azminizle oynarsınız ( sıkılıp bırakma ihtimali var )
oyun birazda insan psikolojisini zorluyor bu konularda bazen biz de düşmüyor diyoruz kızıyoruz ama oynuyorz gene de
önerine gelecek olursak 100 madalya gibi bi sınır konulması kısırlaştırır bu oyunun gidişatını
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

1)Öncelikle kasanda 400 500 madalya olduğundan 100 sayısını küçümsüyorsun ancak herbi hayvan için ayrı bi madalya olacak eğer adam 99 kere junon kesmişte düşmemişse bişey bence 100. kesiminde artık hak ediyodur helede ilk kesişte düşürenleri düşününcelinkin yazdı:eğer oyun yapımcısı olsanız 100 madalyada item düşürme işinize gelmez
2)Ayrıca bence oyunun asıl zevki itemlerin düştükten sonra vs lerde yada kp savaşlarında belli olur şu oyunda sığınak ve migrata girmekten zevk alan tek bi adam varmı acaba? mecbur oldukları için giriyolar düştükten sonra zevk doruklara çıkıyor vs teklif ediyosun kp savaşı yapıyorsun em yapıyorsun oyunun zevki burada çıkar yoksa hayvan kesmekten zevk alan pek kimse çıkacağını sanmıyorum
3)ayrıca dediğin gibi sıkılıp bırakma ihtimalide var ki bu ihtimal itemlerini full düzüp sıkılıp oyunu bırakma ihtimalinden çok çok daha yüksek
Bi zamanlar 39 lvllerde herkes üstünü düzmüştü kimse oyunu bırakıyomuydu zaten son zamanlarda itemini düzmeden yenilik geliyor merak etmeyin oyundan sıkılacak dereceye getirmiyolar
- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Best of Best
Beyler bana soracak olursanız iş itemde deil o çarı kullananda bitiyor çarı iyi kullanan kisi her halukarda alır buda benim düşüncem saygılarla