Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
ya bunu sıfırlama makinası koysalar nolur ben 3 senedir oynuyorum bu oyunu yapmayın nolursunuz ya.ben yeniden çar acıp kasma vaktim yok makina koysunlar sıfırlayalım yada onlar sıfırlasın bizide uğraştırmasınlar nolurusunuz ya....

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
O zaman bizde kaliteli bir iki cevp veririz onlar herşeyi düşünüp tasarlamakta zorluk çekiyo olabilirler o zaman dikkate alınmayacaksa bu öneri bölümeri neden var.Yardım istesinler çok tecrübeli ve bir o kadarda bu işlerde iyi kişiler var bu oyunda herşeye bir fikir üretilir amaç çözüm üretmek olsun yeter ki yoksa kestirip atmak insanların emeğini sıfırlamakdan kolayı nedir ki önemli olan yapıcı olmak.Ek1nc1 yazdı:Bu imkansız oyunda zaten yöneticilere söyle verdiği cevap REÇETELER ne olacak
Birincisi bir makine olur ve isteyen kendi puanlarını ve reçetelerini silmeyi göze alır ve girer bizim kendi hesabımızla ilgili riskleri biz düşünebiliriz başkasının düşünüp sıkıntı yapmasınıa gerek yok
İkincisi: Birinci yol çok zor ise şayet en azından üretim ve toplama puanlarında eksik olan iki puanı versinler milltin 48 48 olan üretim puanları da düzelmiş olur.45 lwl bir madeni topladıktan sonra işleyebilmek için 48 lwl olman gerekir ve 48 verirsen şayet o hesabın bir çarında 49 olma olasılığı yoktur.Eğer diyelim ki üretimci çarımızın biri 49 puanda zırh ya da silah üretiyo peki o karakter bizim şahaser silah üretmek istediğimiz sınıfa denk gelecek mi ki bunlar düşünülmeden hareket ediliyor.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
doğru söyluyosun kardeşim.Bu toplamalara bi çözüm bulmaları gerekmektedir.Ben her ay para veriyosam bunun karşılığını almak istiyorum.
Toplama puanlarını ben 3.0 güncellemesi gelmeden önceki madenlere göre dağıtmıştım şimdi yeni madenler gelince benim toplama yeteneklerim mal gibi kaldı.Doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo ya buna bi çözüm bulunnnnnnnnnn .gm LER DEV LER hey bi makine yapın girelim olsun bitsin nolur yaaaaaaaa
Toplama puanlarını ben 3.0 güncellemesi gelmeden önceki madenlere göre dağıtmıştım şimdi yeni madenler gelince benim toplama yeteneklerim mal gibi kaldı.Doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo ya buna bi çözüm bulunnnnnnnnnn .gm LER DEV LER hey bi makine yapın girelim olsun bitsin nolur yaaaaaaaa

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
Örnek ile anlatayım,
Bir zırhçı , bir zırh reçetesini üretime attı (45) seviye olsun diyelim.Üretimler sıfırlandı.Sonra bu kişi zırha vermezse hem maden çekecek hemde zırhını üretmiş olacak ya da zırh reçetesi yanacak.Bu yüzden İKV Yönetimi bu konuya sıcak bakmıyor.
Bir zırhçı , bir zırh reçetesini üretime attı (45) seviye olsun diyelim.Üretimler sıfırlandı.Sonra bu kişi zırha vermezse hem maden çekecek hemde zırhını üretmiş olacak ya da zırh reçetesi yanacak.Bu yüzden İKV Yönetimi bu konuya sıcak bakmıyor.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Üretim yapacaksanız ben size bir yolunu söyleyim.
Yeni bir Char açıp 26 levele kadar kasın. 26 level charlar üretime 49 puan verebilirsiniz.
Buradan Bu konuyu tartışmaya gerek yoq
Yeni bir Char açıp 26 levele kadar kasın. 26 level charlar üretime 49 puan verebilirsiniz.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Tolun yazdı:Örnek ile anlatayım,
Bak sana mantıklıca anlatayım bir makine yaparsın adam oraya girip eğer puanlarını sıfırlarsa reçeteleride silinir bunu göze alan makinaya girer hem üretim hem maden de toplamamış olur kardeşim çözüm ürekmek lazım çözüm gerisi kolay yoksa olmaaz gidin baştan çar açın demek bir insana herşeyden öte bir müşteriye yapılan ayıptır.Sana bir alışveriş yerinde bu şekilde davranıldığı zaman hakkını ararsın orayı şikayet edersin ya da bir daha alışveriş yapmazsın
Derlerse bize bu böle kalacak işinize gelirse ne yaparsanız yapın bizde Selamatle der gideriz bu kadar basit ama bir açıklama gelsin yeter ki.
Ama geleceğini sanmam hidra gelirken bile hiç bi açıklama gelmedi burda işşler böyle dönüyor malesef

MERAN 23 EYLÜL 2008
benim karakterimde madenci ve sarraf 45, 6 puan boşta ama rüsteme gittiğim de 8 tane reçete kırmızı renkli değildi yani onları üretebilirdim ama denemedim ..
ayrıca konyadabbe bu silahlar alışverişe koyulmuyor. biraz araştır oku öyle gel

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Arkadaşım silahlar sadece üretildiği karakterlerde kalıyo aktarmayı bir kenara bırak çöpe bile atamazsın o silahlar neden biraz daha diiakkatli yorum yapmıyorsunuz insanlar sonra kale almıyorlar forumu haklı olarakKonyaDabbee yazdı:Üretim yapacaksanız ben size bir yolunu söyleyim.

MERAN 23 EYLÜL 2008
Kardeşim beimde toplama puanlarım hep 48 48 haklı olran bende gittiğimde 8 reçete üretilebilir diye görünüyordu beyaz renkde idi bende senin gibi acaba olur mu diye denedim ve sonu hüsran oldu. Malesef tekrar rüstemle konuşma ve alışveriş penceresi açtım ve gördüm ki bütün reçeteler kırmızı yani senin o gördüğün her zaman ki gibi oyun hatası reçeteleri alabilirsin ama üretime atamazsın 49 puan yoksaWalTRaN yazdı:benim karakterimde madenci ve sarraf 45, 6 puan boşta ama rüsteme gittiğim de 8 tane reçete kırmızı renkli değildi yani onları üretebilirdim ama denemedim ..

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine yazdı:Tolun yazdı:Örnek ile anlatayım,
Bak sana mantıklıca anlatayım bir makine yaparsın adam oraya girip eğer puanlarını sıfırlarsa reçeteleride silinir bunu göze alan makinaya girer hem üretim hem maden de toplamamış olur kardeşim çözüm ürekmek lazım çözüm gerisi kolay yoksa olmaaz gidin baştan çar açın demek bir insana herşeyden öte bir müşteriye yapılan ayıptır.Sana bir alışveriş yerinde bu şekilde davranıldığı zaman hakkını ararsın orayı şikayet edersin ya da bir daha alışveriş yapmazsın
Derlerse bize bu böle kalacak işinize gelirse ne yaparsanız yapın bizde Selamatle der gideriz bu kadar basit ama bir açıklama gelsin yeter ki.
Ama geleceğini sanmam hidra gelirken bile hiç bi açıklama gelmedi burda işşler böyle dönüyor malesef
Ek olarak , GBM gibi bir makine yapılırsa ki buna girmek için fazla bir meblağ vermek gerekmiyor ki bundan yararlanıp istediği zaman madenci istediği zaman sarraf vs olmaya çalışılabilir.
İKV yönetiminin niye böyle bir şey yapmadığına düzgün sebepler arıyorum amacım tartışmak değil.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END