CcCxloncası hırsızdır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: CcCxloncası hırsızdır

Mesaj gönderen Medya »

Furkan carları kaptırmıs dıor ama carları aldım satdım dıordu sımdı bu nasıl ıs anlasılmaz furkan dımı carlar calındı satuldı ama calınan carlar hala cccx locnasında !!!!!!!!!!!!!!!!
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Resim Aslında elımde foto yok ama sazan gbı atlayan furkanın burda carları caldıgnı anlıyabılırsınız....
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen frkn1521 »

prowezz4 yazdı:Ccc furkan mısın ne sin ... Lan gerizekalı aptal mahlukat....Senin boyutun ne benimle uğraşıcan...Ben size hırsız demiyorum..Arkadaş foruma resimleri koyamamış ...B*kunuz ortaya cıkcak die telaşlanma boşa resimlerde zaten birşey yok...Oyunun datarıyla oynadıqınızı biliyoruz....O yüzden kapa çeneni önüne bak seninde loncanın da başlatma..
bak sana çok pis söverim elinde kanıtın yok madem nie bize diosn sen suçlusunuz hırsızsınız..??? bi kanıtın olsun yanıma gel bu fotolarla kimse hırsız oLmaz kimin arkaısnda olursan da ol beni alakalar etmez... adam ol adabınla takıl geL skypede ne diceksen de buraya yazıp neyi ispat etmeye çalışıyosun ??
Drowxhealer
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

adam olıcaksın !
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

Medya yazdı:adam olıcaksın !
adamlığı sendenmi öğrencem LaLe.. İkv sayesinde karakterin olmuş ne mutlu sana :)
Drowxhealer
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Lalem benım fıyatın ne kadar soyle satın alırm senı karaketrımle =)
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Resim Burda ne varsa hırsz oldgnu kabul etdrıo sen ıstesende ıstemesende furkancım
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

[quote="Medya"]Resim Burda ne varsa hırsz oldgnu kabul etdrıo sen ıstesende ıstemesende furkancım[/quote

Hıdır bunları yapman için rıdvan sana ne kadar veriyo bu skype benim deil açmışsınız rıdvanla 1 skype benim adimda akli sıra bu yalanlarla bana hırsız diceksiniz ;) bunu yapmak sorun deil geL bende senin skypenin kopyasını yapam Lan ben maLmıyımda bi çar çalsam bile sölicem sen ne #@!? mışsın yhaw bu yaptığın şey şeytanın aklına gelmez dur bakiyim bende yapam aynısını atam forma sen ne diceksin :twisted: aptal weLet bu numara anca rıdvan kanar :D:D ayrıca sen arkadaş listesindeki kişinin adını istediğin gibi yapabiliyorsun skypede ?? buna ne diceksin kendini akıllımı sanıyosun ?
Drowxhealer
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Bunu gercek oldugu bellı sende bılıyorsun rıdvan bana bse vermesede olur allaha sukur durumum cok ıyi =)
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

frkn1521 yazdı:
Medya yazdı:Resim Burda ne varsa hırsz oldgnu kabul etdrıo sen ıstesende ıstemesende furkancım[/quote

Hıdır bunları yapman için rıdvan sana ne kadar veriyo bu skype benim deil açmışsınız rıdvanla 1 skype benim adimda akli sıra bu yalanlarla bana hırsız diceksiniz ;) bunu yapmak sorun deil geL bende senin skypenin kopyasını yapam Lan ben maLmıyımda bi çar çalsam bile sölicem sen ne #@!? mışsın yhaw bu yaptığın şey şeytanın aklına gelmez dur bakiyim bende yapam aynısını atam forma sen ne diceksin :twisted: aptal weLet bu numara anca rıdvan kanar :D:D ayrıca sen arkadaş listesindeki kişinin adını istediğin gibi yapabiliyorsun skypede ?? buna ne diceksin kendini akıllımı sanıyosun ?
İsim degısıo ama resım degısmıo be furkancım ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön