AKÇELERİM ÇEKİLDİ SİLAH YÜKSELMEDİ BU NASIL İŞ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

AKÇELERİM ÇEKİLDİ SİLAH YÜKSELMEDİ BU NASIL İŞ

Mesaj gönderen darbexiboli »

ikv yönetimi sizlere facedende mail attım ikv destektende fakat umrunuzda olduğunu sanmıyor 1 haftadır mesajlar atıyorum fakat bize ne dönen var ne hatanız düzeltiliyor
sorun 1 :[/color] ben bilge cevriye asamı yükseltmiştim fakat yeğenim kazara işportaya satmış ve yükseltilen silah işportaya giderse akçeler güncellemden sonra hesabınızda olur denildi bunla ilgili mesaj da attım fakat bu sorun çözülmedi hadi bunda bizim hatamız var diyelim neyse dedim vaz geçtim
sorun 2 :[/color] daha sonra asa gitti gelmedi bende ejder asa ürettim zor bela ve bunun içinde akçe aldım ve ejder asamı yükselttim ama gel görki 1 hafta oldu akçeler gitti silah yükselmedi bunla ilgilide mailler mesajlar attım yine ilgilenilmedi
ve hatanız yüzünden en az 20-25 tl zararım oldu sırf oyununuz için, ha 20 tl dediğin nedirki umrumda değil umrumda olan sizin ilgisizliğiniz ve oyuncularınızı mağdur etmeniz
ben 4 yıllık bir oyuncunuzum ve bunun 3,5 yılı aralıksız her ay plus alıyorum ve hiç bir zaman da sizi bırakmadım her etkinlikerinize katıldım fakat bunların sizin için bi önemi yok değilmi sayenizde oyundanda soğumaya başladım değerli yönetim
LÜTFEN AKÇELERİMİ HESABIMA GERİ İADE EDİNKİ BU OYUNU ÖMRÜMÜZ YETTİĞİNCE ZEVKLE OYNAYALIM
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: AKÇELERİM ÇEKİLDİ SİLAH YÜKSELMEDİ BU NASIL İŞ

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

1. sorunuza yanıt olarak;

ÖNEMLİ NOT: Silah Yükseltme iadesi sadece yükseltme başvurusu yapılmış silah içindir. Yükseltme sırasında oluşabilecek bir hatadan mağdur olunmaması için böyle bir uygulamaya gidilmiştir. Yükseltilen silah silindiğinde iade yapılmaz.

2. sorunuza yanıt olarak;

Destek iletişim formunda bildiriminizi doğru yere yapmanız çok önemlidir bu tarz bir hata ile ilgili Bildirim Tipini İkv Dükkan olarak belirleyip tekrar bildirimde bulununuz.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

BU ARADA DÜN YİNE 1500 AKÇE DAHA ALDIM , SİLAH YÜKSELTME DEDİNİZ AKÇE ALDIK TESLA GÖZCÜ DEDİNİZ AKÇE ALDIK BİLMEM NE DEDİNİZ UZUN ZAMANDIR PLUS ALIYORUM ETKİNLİK DEDİĞİNİZ İLGİ GÖSTERDİK VE KATILDIK FUAR DEDİNİZ FUARA KATILDIK FAKAT ELİMİZDE BUNLARA KARŞI NE VAR ? CEVAP VERİYORUM : HİÇ BİRŞEY ,YETER YAHU AZCIK KIYMET BİLİN :) KIYMET BİLİNKİ OYNAMAYA DEVAM EDELİM
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İKV DESTEKTE DÜKKAN KISMINADA BİLDİRİM YAPTIM FAKAT YİNE DÖNÜLMEDİ 3 PAYDAN AKÇE ALDIM DAHA SONRA KULLAN DENDİ KULLANDIM SİLAHIMI SEÇTİM VE EVET DEDİM DEVAM ETTİM GÜNCELMEMEYİDE BEKLEDİK FAKAT 1 HAFTADIR YÜKSELMEDİ HA İŞPORTAYA GİDEN SİLAH KONUSUNDA YİNE KABUL DEDİM BENİM HATAM DEDİM FAKAT EJDER ASANIN YÜKSELMEMESİ SİZİN HATANIZ YADA KİM İLGİLENİYORSA SONUÇTA BİR ARADASINIZ EN AZINDAN YAZILARI OKUYAN ARKADAŞ KENDİ GÖREVİ OLMASADA YETKİLİ ARKADAŞA BÖLE Bİ DURUM VAR DİYE İLETMELİ BENCE VE BİR HATA VARSA DÜZELTİLMELİ SONUÇTA ALINAN AKÇE BELLİ VE OYUNDAKİ ÇANTAMDA DURAN AKÇE BELLİ VE KULLANILDIĞI YERDE BELLİ HESAPLANIRSA 2000 AKÇENİN KAYIP OLDUĞU GÖRÜNÜYOR AKÇELER KULLANILDIYSA YÜKSELTME NERDE YÜKSELTİLMEDİYSE AKÇELER NERDE
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

DİYORSUNUZKİ :[/color] Silah Yükseltme iadesi sadece yükseltme başvurusu yapılmış silah içindir. bende zaten yükselen silahımdan bahsediyorum akçe çıktığından beri en az 60 tl lik akçe aldım tüm sorunlara rağmen 20 tl lik akçe kayıp ben bun çözmenizi rica ediyorum sonuçta sizin için 2000 akçenin oyuncudan daha önemli olduğunu düşünmüyorum 1995 akçenin hesabıma iletilmesini rica ediyorum
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

öncelikle selamlar silah yükseltme hakkı aldıysanız ve kullandıysanı ama yükseltilmemden o silahı yanlışlıkla attıysanız benim bildiğim hak olarak size geri döner akçe olarak deyil belki bne yanılıyorumdur
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
darbexiboli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

benmi yanlış yazıyorum sizmi yanlış okuyonuz yaw ben 2 silah yükselttim birincisi bilgekağan cevriye mor asa ikincisi ejder asa bilge cev kazara işportaya gitti akçeler gelmedi mail attık durum düzeltilmedi her neyse ondan vaz geçtim sonra ejder asa için akçe aldım silah yükselttim fakat yükselmedi akçeler kayboldu. sorun bu
sonra tesla gözcü için akçe aldım tesla gözcü tamam dünde 3üncü kez silah yükseltmeye aldım akçe ve ejderi tekrar yükselttim artık akşam bakayım bu sefer yükselecekmi. akçe çıktığından beri 80 tl lik akçe aldım bunun 20 tl lik akçesi kayıp olay bu yani bana 1995 akçe borcu var yönetimin :)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

yönetim oyuncuları çok dışarıda bıraktı artık bir gün ellerinde patlayacak ama ne zaman hadi hayırlısı
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

Siz GM nin dediğini anlamadınız GM diyorkı diyelımkı silah yukselttınız fakat silahınıza bu yükseltme 5 saat sonra gelcek eğer silah yukseltme başvurusu yapıp ve parlama gelmeden silahınıza bişey olursa geri verılır yukseltıpte verılmez hem ne mantıksızca adam enerjili silahına arttırıcı basar sora siler başka silahına arttırıcı basar
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
HasHacip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen HasHacip »

LOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön