xXeRsInXx yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz. Hesaplarınızı çaldırmanızın tek sorumlusu sizlersiniz. Mynet şifresini kırabilecek çok insan yok olsa bile sizin şifrenizi kırmakla vakit harcamazlar emin olun. O zaman neden mi çaldırıyorsunuz hesaplarınızı. Bir çoğunuz güvenip şifrenizi verdiğiniz kişi siz haberiniz olmadan hesabınızı çalıyor. En beklemediğiniz kişiler. Bir de keylogger var çok basit bir program klavyeden girebildiğiniz her sayıyı harfi (yeni olanlarda ekran görüntüsü , copy paste işlemi dahil) belirli mail adreslerine gönderiyor. Bilgisayarınızda keylogger varken 1. olarak şifre koyarsanız baştan kötü niyetli kişilere gitmiş olacak. Yada şöyle düşünün keylogger yoktu şifre koydunuz. Sonradan keylogger yediniz farkında değilsiniz. Kasadan birşey aldınız. Ne oldu pat gitti yine. Antivirüs kullanmak bir yere kadar güvenliğinizi kendiniz sağlamanız gerekmekte. Görev yöneticinizin işlemler kısmında ki bütün programları internetten ne olduklarını araştırın. Hatta ne olduklarını ezberleyin. Açık olan portları denetletin. Mümkünse saldırı gelebilecek bütün portları kapatın. İkv yada online oyun içerikli resmi siteler hariç hiç bir oyun sitesine girmemenizi kesinlikle öneriyorum. Ayrıca ikv hile , yada başka hile diye indirdiğiniz bütün dosyalarda keylogger türevi programcıklar mevcuttur.
sende haklısın kardeşim ama yinede en güvendigin biri illaha oluyor ve paramızın hepsini üstümüzde taşımamış olur ve çara kim girerse girsin kasadaki mazemeleri ve paaraları alamaz keylogger e bişi diyemem oda tahlihsizlik ve dikkatsizlik diyeyim bu uygulama en azından oyuna bir destegi olur
düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm
abuzeddin yazdı:güzel olur ama bir tane daha kasa gelse yani 3 tane olsa dahada iyi olur
3 kasa olayı zaten ilerde kesin açılcak bişi 2 kasa nası açıldısa 3 üncü 4 düncü böle yükselcek belki bazı yerlerde gözüme çarptı ortak kasa olayı da olabilir
Bu öneriyi eski forumda aynı buşekilde resimli olarak anlatmıştım. Senin iş biraz hak hırsızlığına kaçmış. Lütfen başkalarının yapmış olduğu şeyleri kendi adınıza göstermeyin..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
BLackGezz0 yazdı:Bu öneriyi eski forumda aynı buşekilde resimli olarak anlatmıştım. Senin iş biraz hak hırsızlığına kaçmış. Lütfen başkalarının yapmış olduğu şeyleri kendi adınıza göstermeyin..
haksızlıga felan kaçmaz çünkü ben eski forumda buna benzer konular görmedim sadece kasa şifresi felan konuşuluyodu senin bu nu yapman benim bu öneriye bi kaç saatlik emegi silmez başkalarının yaptıgıda beni ilgilendirmez eyer ben bu öneriye emek verip yaptıysam burda sen karşıma geçip böle kelimeler kullanamazsın bak bakalım iyice yaptıgın resimlere birbiriyle hiç benzer bir yerleri varmı he bide eski forumda açdıgın linki koyda ben de bakıyım birbiriyle bi baglantısı varmı??
Daha önce defalarca kez açıldı bu konu yeni seviyeler gelmeden önce bile baya bi açıldı yöneticeler beğenmemiş ki yapmıyorlar yapsarlar fena olmaz açıkcası