SherLock CALınDIIII
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
SherLock CALınDIIII
kolay gelsın calınan carım hakında destekten bır cevap alamadım carım nasıl calındı bılmıyorum benm telefonuma onay kodu gelmedı sabah aktarılmıs dıe msj geldı aktarılan hesabın uye adı cevp telefonumda kayıtlı ve kac senedır oynadıgım oyun oldugu ıcın bu oyunun turk oyunu oldugu ıcen tek carım olan carım calındı sobee calınmalara karsı zor oldugunu bılıordum ama bı anda tum emegım gıtı sıfremı kımse vermedım veya kımse bılmıoyordu kım ögrendıyse carı komple aldı ILGILI YERLERE DUYRULUR...
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Re: SherLock CALınDIIII
2-3 lira kazanmak için senelik emekleri hiçe sayıyorlar.WOW değilsin İKV!30.000 kişiden alabileceğin paranın sınırını bil!
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
NUMARASINI YANİ TELEFONUNU KAYBEDEN İNSAN SAYISININ MAĞDUR OLACAK İNSAN SAYISINDAN ÇOK DAHA AZ OLACAĞINI TAHMİN EDEMEYEN BİR YÖNETİM. HIRSIZ BİLE OLSA BANA 2 - 3 LİRA KAZANDIRSIN GERİSİ BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYEN YÖNETİM. SİZİN GİBİ YÖNETİM ANLAYIŞINA LANET OLSUN. ALTERNATİF ÇÖZÜM ÜRETMEK YERİNE NEDEN KÖKLÜ GÜVENSİZ DEĞİŞİKLİK YAPARSIN Kİ ? SEN BUNU TAŞIYABİLECEK KADAR BÜYÜK BİR OYUN MUSUN ÖNCE BİR SOR KENDİNE ...
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
-
- Salgın Koruyucusu
sıfremı kımsenın bılmedıgını bılıyorum ve telefonuma onay mesajı gelmedı sabah karakterıınz aktarılmıstır dıe mesaj geldı emek var bu carda ama ıste 1 dkakıda tum senelık emek gıddıoyr bu nası ışse destekde maıllere cevap vermyor
Onay mesajı diye birşey kalmadı kardeşim. İki hesabında şifresini bilen alıyor akçeyle karakter aktarma hakkını. direk aktarıyor. ONAY mesajı YOK artık :!:Zentiuxsherlock yazdı:sıfremı kımsenın bılmedıgını bılıyorum ve telefonuma onay mesajı gelmedı sabah karakterıınz aktarılmıstır dıe mesaj geldı emek var bu carda ama ıste 1 dkakıda tum senelık emek gıddıoyr bu nası ışse destekde maıllere cevap vermyor
______
MoZiLLa
______
______
-
- Salgın Koruyucusu
yanı akceyı basan carı alıo ölemı ztn bnm carda baya bı akce vardı meranda belkı sayılı carlardandı car gıtı ve elım kolum baglı
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
sayılı çar
)
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
herkesin yavrusu kendine güzelpLayboys yazdı:sayılı çar![]()
)
______
MoZiLLa
______
______
-
- Salgın Koruyucusu
öle ztn bnm ne oldugunu herekz bılıoda sızın ne olduugunuz kendınz bılmıosunz
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun derim İnşallah çarını geri alabilirisn Artık Gm'ler iyice saçmalamaya başladılar admın çarı aktarılıyo aktarım msjı gelmiyo yok böle işşşşşşş para pra die ölecekelr.. :evil:
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ