İKV YE VeDA
İKV YE VeDA
arkadaslar carları trasfer edım dedım admalr baskasına vermıs yok böyle sans bende bırakıyorum buraya kadarmıs... kısa ve öz veda hoscakalın
Re: İKV YE VeDA
gecmıs olsun ne yapalım kısmet oyle bende bıraktım zaten sadece forum takılıyorum char calındı bıraktım kasama sımdı ugrasmıcam bence en ıyısını yapıyosun obur hayatta basarılar kardes saygılar
Biliyor musun Yiğen insanlar ACIlarıyla yaşar.Ben ölümsüzüm Ramiz Dayı
]
]
çarlar giti diye hmn oyunu bırakmak olmaz ki:)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
başdan çar açıp kascan o kadar zaman harcıycan bence bu oyuna değcek bişi deil o kadar zahmet belkide meran için değcek bişi deildir plus al ankaya git derim bırakmıycaksan

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Sen gümbürtüye gitmişin bencede git hiç bekleme hemen oyunu fln sil
bi sövüp ..ına tekmeyi basmadığın kaldı adamın be xDVandervaart yazdı:Sen gümbürtüye gitmişin bencede git hiç bekleme hemen oyunu fln sil

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Onuda yabarım
canıma tak ettiği zaman oyun 
sen yaparsın senden korkulur xDVandervaart yazdı:Onuda yabarımcanıma tak ettiği zaman oyun

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
kardeşimm başkasına vermiş derken beni kastediyorsan benim ki şakaydı bendezaten 4 çar var yetiyor ayrıca üyelik dolu ben çarınız bende çaktırayın die şakasıan yazdımgshaka yazdı:arkadaslar carları trasfer edım dedım admalr baskasına vermıs yok böyle sans bende bırakıyorum buraya kadarmıs... kısa ve öz veda hoscakalın