Hizmet ve Ürün

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Re: Hizmet ve Ürün

Mesaj gönderen Perfectmagician »

veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine
Bencede en dorusunu söledin.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine

ikv dışındaki oyunları biliyorum. ikv oynuyor olmamın tek sebebi buydu zaten :) artık ikv de o kafileye dahil oldu yapacak bir şey yok :)
ayrıca para vermek istesem internette niye vakit öldüreyim ki bilardoya giderim nargileye giderim rus karısına giderim para verdikten sonra her yol paris :)
bir varmış bir yokmuşum
seninimIIsensizI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen seninimIIsensizI »

Birtan SöyLediklerine Katılıyor ve ekliyorum:
BeNce kesin konuşmuş gibi oLmim ama şuanda ortaLama 1 yeni LvL veya BöLge ortaLama 1 yıL araLıkLı geLiyor çemberLitaş geLdiginde şayet yine böyLe bir HATA! yaparsa İKV yönetimi Tahmini BiR rakamdıR. şuan oynayan 30 bin oyuncu varsa %50 lerde bir düşüş oLacak ve Bu sefer Şuan Oyunda Tabir i Cayizse Adı geçen ''veLet'' Ler :lol: biLe oyuna girmeyecek ki Zaten Artık Kendimden örnek veriyorum Her gün Yeni 1 LvL geLse biLe Gündüzleri oyuna Girdigim pek görüLmez akşamları 2 saat anca ;) Sebebide taLebe yogunLugundandır :P + LAG nese yani BiRtan bu oyun a bugün bile gelen varsa oda Birilerinin Hatrınadır Bence Sırf o geL dedi diye Hani Başka Bir amaç YOK ! yani :lol: 8-)
‎[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

PROF yazdı:

ikv dışındaki oyunları biliyorum. ikv oynuyor olmamın tek sebebi buydu zaten :) artık ikv de o kafileye dahil oldu yapacak bir şey yok :)
ayrıca para vermek istesem internette niye vakit öldüreyim ki bilardoya giderim nargileye giderim rus karısına giderim para verdikten sonra her yol paris :)
boşver en iyisi yerli malı rusu ne etcen :)
Kullanıcı avatarı
MaDBLooD
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MaDBLooD »

Önce dükkanı kurdular baktılarki para akıor oyunda ne warsa alayını paralı yapmaya basladılar en sonda arkadas/yasaklı listesi büyütücü @
Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

Ne kadar ekmek o kadar köfte... yada tam tersi :)
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

KATILIYORUM
EVET GÜZEL BİR OYUN VE HAKEDİYOR DİĞER OYUNLARA GÖRE BENCE ÇOK DAHA GÜZEL VE BU PARALARIN HEPSİ ÇALIŞANLARA'DA DEĞİL YENİ GENİŞLEME PAKETLERİNE'DE YATIRLIYOR HAKLILAR PARA OLMAZSA ÇEMBERLİTAŞIDA BEKLEMEYİN ÇOK FAZLA.

WoW NEDEN O KADAR GÜZEL SANIYORSUNUZ :?: :?: :?: DÜŞÜNÜN.
:!:
Altefdört
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

Resim
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

birtan dediklerine katılıyorum,Trneferin konusunuda sayende burda okudum ve adam haklı beyler.

oyunu talebeler sarmış harbiden bizde bir zamanlar talebeydık yanı ben bu oyuna 2007 temmuz da basladım o zamanlar bile aklı basında bı oyuncuydum örs parammı yok millete yalvarmaz bıseyler keser cıkan eşyayı satar örsümü yapardım.
şimdikiler "abi 5 bin varmı örs yapcam" beyler ikv bitti

3 yıl 9 ay'ın bir özetini yaparsam bir kaç kelimeyle "Hüsran,Arkadaşlık,Samimi ortam,Herşeye rağmen iyiydi".
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
CaVuSoGLu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CaVuSoGLu »

Her kım ne derse desın arkadaslar ortada kesın bır gercek var akcelerın parası yonetıme tatlı gelmıs.Bilmem bilirseniz bir laf vardır''Arap Yagı Bol Bulunca Bır Yerınede Surer'' dıye aynı bızım durumda o yakında karakter de satarlarsa hıc sasmayın...ve bırakın bu sanal hayatı kı gercek hayatınızı sanallastırmayasınız.
Saygılarımla

“Genel Sohbet” sayfasına dön