Bencede en dorusunu söledin.veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine
Hizmet ve Ürün
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Hizmet ve Ürün
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine
ikv dışındaki oyunları biliyorum. ikv oynuyor olmamın tek sebebi buydu zaten
ayrıca para vermek istesem internette niye vakit öldüreyim ki bilardoya giderim nargileye giderim rus karısına giderim para verdikten sonra her yol paris
bir varmış bir yokmuşum
-
- Sahaf Yardımcısı
Birtan SöyLediklerine Katılıyor ve ekliyorum:
BeNce kesin konuşmuş gibi oLmim ama şuanda ortaLama 1 yeni LvL veya BöLge ortaLama 1 yıL araLıkLı geLiyor çemberLitaş geLdiginde şayet yine böyLe bir HATA! yaparsa İKV yönetimi Tahmini BiR rakamdıR. şuan oynayan 30 bin oyuncu varsa %50 lerde bir düşüş oLacak ve Bu sefer Şuan Oyunda Tabir i Cayizse Adı geçen ''veLet'' Ler :lol: biLe oyuna girmeyecek ki Zaten Artık Kendimden örnek veriyorum Her gün Yeni 1 LvL geLse biLe Gündüzleri oyuna Girdigim pek görüLmez akşamları 2 saat anca
Sebebide taLebe yogunLugundandır
+ LAG nese yani BiRtan bu oyun a bugün bile gelen varsa oda Birilerinin Hatrınadır Bence Sırf o geL dedi diye Hani Başka Bir amaç YOK ! yani :lol:
BeNce kesin konuşmuş gibi oLmim ama şuanda ortaLama 1 yeni LvL veya BöLge ortaLama 1 yıL araLıkLı geLiyor çemberLitaş geLdiginde şayet yine böyLe bir HATA! yaparsa İKV yönetimi Tahmini BiR rakamdıR. şuan oynayan 30 bin oyuncu varsa %50 lerde bir düşüş oLacak ve Bu sefer Şuan Oyunda Tabir i Cayizse Adı geçen ''veLet'' Ler :lol: biLe oyuna girmeyecek ki Zaten Artık Kendimden örnek veriyorum Her gün Yeni 1 LvL geLse biLe Gündüzleri oyuna Girdigim pek görüLmez akşamları 2 saat anca
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
boşver en iyisi yerli malı rusu ne etcenPROF yazdı:veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine
ikv dışındaki oyunları biliyorum. ikv oynuyor olmamın tek sebebi buydu zatenartık ikv de o kafileye dahil oldu yapacak bir şey yok
ayrıca para vermek istesem internette niye vakit öldüreyim ki bilardoya giderim nargileye giderim rus karısına giderim para verdikten sonra her yol paris
Önce dükkanı kurdular baktılarki para akıor oyunda ne warsa alayını paralı yapmaya basladılar en sonda arkadas/yasaklı listesi büyütücü @

- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Ne kadar ekmek o kadar köfte... yada tam tersi 
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- starMad
- İri Fare Avcısı
KATILIYORUMveym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine
EVET GÜZEL BİR OYUN VE HAKEDİYOR DİĞER OYUNLARA GÖRE BENCE ÇOK DAHA GÜZEL VE BU PARALARIN HEPSİ ÇALIŞANLARA'DA DEĞİL YENİ GENİŞLEME PAKETLERİNE'DE YATIRLIYOR HAKLILAR PARA OLMAZSA ÇEMBERLİTAŞIDA BEKLEMEYİN ÇOK FAZLA.
WoW NEDEN O KADAR GÜZEL SANIYORSUNUZ :?: :?: :?: DÜŞÜNÜN. :!:
Altefdört
-
- FareAdam Düşmanı
veym2 yazdı:ya allah aşkına saçmlamayın gidin ikv dışında başka bi oyunu oynamayı deneyin gerçek para vermeden bişey yapa biliyonuzmu en ucuz ikv yine

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
birtan dediklerine katılıyorum,Trneferin konusunuda sayende burda okudum ve adam haklı beyler.
oyunu talebeler sarmış harbiden bizde bir zamanlar talebeydık yanı ben bu oyuna 2007 temmuz da basladım o zamanlar bile aklı basında bı oyuncuydum örs parammı yok millete yalvarmaz bıseyler keser cıkan eşyayı satar örsümü yapardım.
şimdikiler "abi 5 bin varmı örs yapcam" beyler ikv bitti
3 yıl 9 ay'ın bir özetini yaparsam bir kaç kelimeyle "Hüsran,Arkadaşlık,Samimi ortam,Herşeye rağmen iyiydi".
oyunu talebeler sarmış harbiden bizde bir zamanlar talebeydık yanı ben bu oyuna 2007 temmuz da basladım o zamanlar bile aklı basında bı oyuncuydum örs parammı yok millete yalvarmaz bıseyler keser cıkan eşyayı satar örsümü yapardım.
şimdikiler "abi 5 bin varmı örs yapcam" beyler ikv bitti
3 yıl 9 ay'ın bir özetini yaparsam bir kaç kelimeyle "Hüsran,Arkadaşlık,Samimi ortam,Herşeye rağmen iyiydi".
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Her kım ne derse desın arkadaslar ortada kesın bır gercek var akcelerın parası yonetıme tatlı gelmıs.Bilmem bilirseniz bir laf vardır''Arap Yagı Bol Bulunca Bır Yerınede Surer'' dıye aynı bızım durumda o yakında karakter de satarlarsa hıc sasmayın...ve bırakın bu sanal hayatı kı gercek hayatınızı sanallastırmayasınız.
Saygılarımla
Saygılarımla