Yine şifacıLar ve savaşçıLar
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yine şifacıLar ve savaşçıLar
Yönetim yeter artık savascıya dükkandan biz birşey aLamıyacaz mı siLah artırıcıdan başkası işimize yaramıyor şimdi büyücüLere kangal ve tesLa gözcüde geLiyor savaşçıyada birşey istiyoruz yeter artık ..!
byAYYILDIZasLan
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Karargah
Re: Yine şifacıLar ve savaşçıLar
Kardeşim bilmem baktın mı silah yükseltme olayında şifacıların iyileştirmeleri arttı ve savaşçıların hasarları bu açıdan verilen hasarda şifalar zararlı çıktı ne kadar iyileştirme olursa olsun şifa hasar veremezse ws kazanamaz bu açıdan dengelenmiş oldu sanırım bu yenilikle tabi bunun akçeyle alınması kötü oldu bence ama artık anlıyoruz oyun paraya dönmeye başladı.
2.si imzana takıltım Allah herkesi korusun inananlar için ortada bir devlet varsa içinde bulundurduğu tüm toplulukları koruması lazım çok saçma,gereksiz bir imza olmuş.
GüNüNDoĞuŞu
2.si imzana takıltım Allah herkesi korusun inananlar için ortada bir devlet varsa içinde bulundurduğu tüm toplulukları koruması lazım çok saçma,gereksiz bir imza olmuş.
GüNüNDoĞuŞu
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı

1.si bende onu demek istiyorum sadece nıye buyucuLer ve sıfacıLar dusunuLuyor bu oyunda o zaman savascı karakterını kaLdırsınLar herkes sıfacı ve buyucu oLsun nıye savascıLara da yenıLık geLmıyor demek ıstedım
2. sı imzam gayet anLamLı bır ımzadır tabı bu her kürd için deıL ben ayrım yapmam pkk LıLar ıcın demek ıstedım onu
2. sı imzam gayet anLamLı bır ımzadır tabı bu her kürd için deıL ben ayrım yapmam pkk LıLar ıcın demek ıstedım onu
byAYYILDIZasLan
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Karargah
Güzel kardeşim ben sana diyorumki savaşçıların hasarları artırıyor parlatınca şifaların ise büyüşifaları şifanın ne kadar büyü şifası olursa olsun hasarı olmazsa savaşçı her türlü alır bu yenilik gerekliydi.
güzel kardeşim yazdığın laftan şu çıkıyor kürtü devlet korur türk ü korumaz.Yazdığın yazının anlamı budur.birde şunu anlayamadım neden bir arap çerkes arnavut değilde kürt yazıyorsun amacın nedir arnavutu devlet korur türk ü allah korusun yazabilirdin senin amacın yok şu kürtler hariç bu kürtler hairç değil senin amacın bütün kürtlere laf atmak ayağını denk al söylediğin lafların ya adam gibi arkasında dur kıvırma ya da yazdıklarını hiç yazma o elin oraya yazmaya giderken düşünsün biraz bu oyunu oynayan binlerce kürt var ayağını denk al
GüNüNDoĞuŞu
güzel kardeşim yazdığın laftan şu çıkıyor kürtü devlet korur türk ü korumaz.Yazdığın yazının anlamı budur.birde şunu anlayamadım neden bir arap çerkes arnavut değilde kürt yazıyorsun amacın nedir arnavutu devlet korur türk ü allah korusun yazabilirdin senin amacın yok şu kürtler hariç bu kürtler hairç değil senin amacın bütün kürtlere laf atmak ayağını denk al söylediğin lafların ya adam gibi arkasında dur kıvırma ya da yazdıklarını hiç yazma o elin oraya yazmaya giderken düşünsün biraz bu oyunu oynayan binlerce kürt var ayağını denk al
GüNüNDoĞuŞu
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı

Ben Savaşçılara Şunu Önerdim Ağır Vuruşda Bedelsiz yani Kudret Götürmesin ARADA ...!
Sizce Nasıl
Sizce Nasıl
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı

GüzeL de benım demek ıstedıgımde savascıLara dukkanda neden yer verıLmıyor sıLeLım mı yanı savascı karakterLerı
byAYYILDIZasLan
-
iskender27
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
sana katılıyorum savşçıları sığınakta migratta almıyolar yane silemmi büyüçü ve şifaçımı kuralım ya :evil:
- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Best of Best
siz buraya ne kadar cok yazarsanız yazın savascılara hic birsey gelmicektir beyler bosa çene yoruyorsunuz ben cok konu actım öle gm dedi tek bir laf su oldu herkesi esitledik dedi ama inanıyorumki esit deildir cünkü büyücülerde cok zihin var savascıda ise tek bi durdurma var ondada zihin tutarmı tutmazmı allah bilir beyler anlayalım artık devir büyücü devri ama cemberlide degisecek hersey ozaman belli olcak devir kimin devriymis ozaman hersey acıga cıkacak

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Savaşcıyı kullanmasını bildikten sonra gerçekten çok avantajı var neyin yaygarasını çıkartıyosunuzki..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
kısısel tartısmaya dönusen konular kapatılır.Kılıt lutfen.
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü