Mynet te sorun mu var ?
Mynet te sorun mu var ?
GM lerden biri yardım edebilir mi şifrem mynet. giriş yapıyorum bi ileti cıkıyor. tamam a tıklıyorum şifre değiştirme cıkıyor. hayır a basıp tekrar giriş yapıyorum yine aynı şey cıkıyor bu ne ?
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Re: Mynet te sorun mu var ?
Evet krdş bendede öyle oluyor şifrenizin kullanım tarihi dolmuş diyor yeni bir şifre yazınca yine olmuyor..!!
BİRİSİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN... :?: :?:
aynen aynen bi GM yardumcu olabilir miXxreisxx yazdı:Evet krdş bendede öyle oluyor şifrenizin kullanım tarihi dolmuş diyor yeni bir şifre yazınca yine olmuyor..!!
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Şiferemi deiştirdim yine olmadı
bunun hal çaresi nedir ya şimdi illa çarımı aktarcam para harcayıp içinde 4 tane çar var 
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
YOK BAŞKA CHARDA DENEDİM ODA GİRMİYOR..
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Evet arkadaşlar neyse bendede oluyor oyunda bişiler olabilir.Oyun yöneticileri inşallah yapacaklar...
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

Çıkan soruya hayır diyip tekrar denedinizmi ?
OLMUYOR KRDŞ HER TÜRLÜSÜNÜ DENEDİM SENDE BÖYLE BİR SORUN VARMI :?: :?:
Merhaba,
Belirtmiş olduğunuz oyun hatası ilgili ekiplere iletilmiş ve hatanın düzeltilmesi için çalışmalar başlatılmıştır. En kısa sürede yaşadığınız sorun düzeltilecektir.İlginiz için teşekkürler
Belirtmiş olduğunuz oyun hatası ilgili ekiplere iletilmiş ve hatanın düzeltilmesi için çalışmalar başlatılmıştır. En kısa sürede yaşadığınız sorun düzeltilecektir.İlginiz için teşekkürler
SAOLASINIZ İLGİNİZ İÇİN TŞKKÜRLER.. :!: :!: