8/04/2009 [MKA]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TURKKOMANDOSU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 8/04/2009 [MKA]

Mesaj gönderen TURKKOMANDOSU »

PROF yazdı:Şu son yoruma kadar cevap yazmayı düşünmüyordum. Grubunuzun üyelerinin genel olarak seviyesini önceden gözlemlediğim kadarıyla biliyorum.

"To be or not to be" yazılı eşek logosu grubunuzun bazı üyelerine yapılan bir benzetmedir. Atamızın ismini belli belirsiz yerlerde kullanmanız sizin terbiyesizliğinizdir. İkv dahilinde bir grup için "Biz Mustafa Kemal Atatürk resmi bekliyoruz." diyebiliyorsanız siz kendi milliyet anlayışınızı sorgulayın. Ben Atamın ismini grup isminde veya uygunsuz bir yerde söylemeyecek kadar milliyetçiyim. Espri konusu yaptığım grup isminiz veya grup isminizin anlamı değil bunu kullanmaya devam etmenizdir. Bir oyun dünyasında çok matah bir iş yapıyormuş gibi "Mustafa Kemal'in Askerleri" adını kullanıyorsunuz. Gerçek hayatta askerliğini bile yapmamış kişiler için gülünç bir durum. Ayrıca bu ismi tarihimizde asker olarak vatana hizmet etmiş, şehit ve gazilerimize hakaret olarak kabul ediyorum. Sizi kınıyorum.
Konu hakkındaki fikirlerimi belirttim. Tartışmak isteyen özele gelsin. Konuyu amacından saptırmamak adına bu son yorumumdur.
öncelikle profa katılıyorum. sonrasında prof kadar bende sizi kınıyorum. aranızda bir logo dahi yapmayı bilmeyen insanlar var ki gelip forum köşelerinde milletten logo yapmalarını istiyorsunuz. ayrıca önceden takip ettiğim kadarıyla sizin hem imza şeklinde logonuz hemde amblem şeklinde logonuz var üstelik kaliteleri ve biçimleride çok güzel. bence şu anki arayış sadece ve sadece reklam için. böyle bir konu açıp insanlara maden dağıtarak isim yapmaya çalışıyorsunuz, fakat artık ikv halkı bu kadar cahil değil; bunu anlayamayan sizlersiniz.
Resim Resim Resim Resim

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

PROF yazdı:Şu son yoruma kadar cevap yazmayı düşünmüyordum. Grubunuzun üyelerinin genel olarak seviyesini önceden gözlemlediğim kadarıyla biliyorum.

"To be or not to be" yazılı eşek logosu grubunuzun bazı üyelerine yapılan bir benzetmedir. Atamızın ismini belli belirsiz yerlerde kullanmanız sizin terbiyesizliğinizdir. İkv dahilinde bir grup için "Biz Mustafa Kemal Atatürk resmi bekliyoruz." diyebiliyorsanız siz kendi milliyet anlayışınızı sorgulayın. Ben Atamın ismini grup isminde veya uygunsuz bir yerde söylemeyecek kadar milliyetçiyim. Espri konusu yaptığım grup isminiz veya grup isminizin anlamı değil bunu kullanmaya devam etmenizdir. Bir oyun dünyasında çok matah bir iş yapıyormuş gibi "Mustafa Kemal'in Askerleri" adını kullanıyorsunuz. Gerçek hayatta askerliğini bile yapmamış kişiler için gülünç bir durum. Ayrıca bu ismi tarihimizde asker olarak vatana hizmet etmiş, şehit ve gazilerimize hakaret olarak kabul ediyorum. Sizi kınıyorum.
Konu hakkındaki fikirlerimi belirttim. Tartışmak isteyen özele gelsin. Konuyu amacından saptırmamak adına bu son yorumumdur.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

SOVE yazdı:Prof çok yakışıklı çıkmışsın ;) üzgünüm ama senin resmini logo olarak kullanamayız.

Biz Mustafa Kemal Atatürk resmi bekliyoruz, espiri konusu yapman yerinde değildi. Bu yaptığından utanmalısın.

Özür dilemelisin prof, yoksa gerçekten o resimden bi farkın kalmaz.

Yukarıdaki yazımı alıntı yaparak seni tekrar özür dilemeye çağırıyorum prof efendi. Konuyu saptırıp lonca ismine getirerek bu hakaretinden kurtulamazsın.

Sırf yaşları küçük diye MKA adını kullanamaz diye bir kural mı vardı, yada bu ismi kullanmak için askerlik durum belgesi, ikametgah ilmuhabiri gibi belgeler istenildiğini ilk defa duyuyorum.

Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?

MKA değilde, Che ismini yada adolf ismini kullansaydık tepkileriniz yine aynı olurmuydu? sonuçta bu isimlerde bir lider.

Yaşları küçük olan MKA hayranı olan gençlerimize daha şimdiden "BU İSMİ KULLANMAYIN CISSSS YAPAR" demenizde ne kadar etik? Bu isim dünya çapında lider olarak kabul edilmiş, bizde oynumuzda kullanmaktan dolayı mutluluk yaşıyoruz.

Yaş ve askerlik konusuna gelince, sanırım zekayı yaştan ibaret sanıyorsun. Yaşın küçük diye güvenilir ve tertemiz insanları loncadan çıkaramayız. O yaşları ufak dediğin insanlar SANA BİLE saygıda kusur etmez.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Daeron »

Konu sahibinin isteği üzerine konuyu kilitliyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön