Arkadaslar hepınızın bıldıgı gıbı saheseri olmayanı artık ne migrata nede sığınağa almıolar.
Yani demek istediğim resmen hava atıolar ve hmn kesip cıkmak icin almıolar.
Benim demek istediğim şu ejder malzemelerinin fiyatları arttırmasanızda olmayanlarda yapsa.
bunların fiyatlarını arttıranlar yine saheserliler.
Yani saheserliler size sesleniyoruz .d Kasılmak , ws atmak , sıgınak migrat saheserden ibaret deildir.
Bunu unutmayın saheser olmayanlara lütfen zalımlık yapmayın İYİ GÜNLER İYİ OYUNLAR... .D
Ejderli Olmayanlara Zulüm
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejderli Olmayanlara Zulüm
kutbay12 yazdı:Arkadaslar hepınızın bıldıgı gıbı saheseri olmayanı artık ne migrata nede sığınağa almıolar.
Yani demek istediğim resmen hava atıolar ve hmn kesip cıkmak icin almıolar.
Benim demek istediğim şu ejder malzemelerinin fiyatları arttırmasanızda olmayanlarda yapsa.
bunların fiyatlarını arttıranlar yine saheserliler.
Yani saheserliler size sesleniyoruz .d Kasılmak , ws atmak , sıgınak migrat saheserden ibaret deildir.
Bunu unutmayın saheser olmayanlara lütfen zalımlık yapmayın İYİ GÜNLER İYİ OYUNLAR... .D
Kardeş sana katılıyorum Ejderimiz yok diye Grup bolgelerıne gıremıyoz ejderı olanlar veya saheserı olanlar eskı haLLerını hıc dusunmuyolar sanırım keyfımızdenmı uretemıyoz qq ejderını bıraz anlayıslı oLun da grup bolgelerıne aLın bızde mor ıtem dızelım...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
- İri Fare Avcısı
XxTayfunxX yazdı: Kardeş sana katılıyorum Ejderimiz yok diye Grup bolgelerıne gıremıyoz ejderı olanlar veya saheserı olanlar eskı haLLerını hıc dusunmuyolar sanırım keyfımızdenmı uretemıyoz qq ejderını bıraz anlayıslı oLun da grup bolgelerıne aLın bızde mor ıtem dızelım...
Güldüm buna.
Girenler item düşmüyor diye yakınıyor.Giremeyenler girer girmez mor item düzüyor.
Merhabalar,
Arkadaşlar haklı bir yerde.. Maden fiyatları uçmuş durumda.. Cemberlitas Bölgesi'n de menekse lazım olursa eğer fiyatı 100 milyonu gecer sanırım.. (:
Diğer bir yandan bakıldığın da arz talep meselesi.. Sunucu da her şey bu kadar pahalı,saf madenleri kimse ucuza satmak istemez.. Onun için her şeyin hayırlısı olsun.. (:
Oyun da herkese yardım etmeye calısıyorum.. Sizlerle de denk gelirsek gireriz sığınaklara önemli değil.
Karagumruk
Arkadaşlar haklı bir yerde.. Maden fiyatları uçmuş durumda.. Cemberlitas Bölgesi'n de menekse lazım olursa eğer fiyatı 100 milyonu gecer sanırım.. (:
Diğer bir yandan bakıldığın da arz talep meselesi.. Sunucu da her şey bu kadar pahalı,saf madenleri kimse ucuza satmak istemez.. Onun için her şeyin hayırlısı olsun.. (:
Oyun da herkese yardım etmeye calısıyorum.. Sizlerle de denk gelirsek gireriz sığınaklara önemli değil.
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Kastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Kastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
ben girerim açıkçası bende olsa tabiKastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
üretirsen görürüz ama en fazla 1 yada 2 kez gierrsn.Thrashmetal yazdı:ben girerim açıkçası bende olsa tabiKastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
üretemediğim için giremiyom menekşe havalaarda akik uçmuşKastilyax yazdı:üretirsen görürüz ama en fazla 1 yada 2 kez gierrsn.Thrashmetal yazdı:ben girerim açıkçası bende olsa tabiKastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.