Ejderli Olmayanlara Zulüm

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kutbay12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Ejderli Olmayanlara Zulüm

Mesaj gönderen kutbay12 »

Arkadaslar hepınızın bıldıgı gıbı saheseri olmayanı artık ne migrata nede sığınağa almıolar.
Yani demek istediğim resmen hava atıolar ve hmn kesip cıkmak icin almıolar.

Benim demek istediğim şu ejder malzemelerinin fiyatları arttırmasanızda olmayanlarda yapsa.
bunların fiyatlarını arttıranlar yine saheserliler.
Yani saheserliler size sesleniyoruz .d Kasılmak , ws atmak , sıgınak migrat saheserden ibaret deildir.
Bunu unutmayın saheser olmayanlara lütfen zalımlık yapmayın İYİ GÜNLER İYİ OYUNLAR... .D
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejderli Olmayanlara Zulüm

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

kutbay12 yazdı:Arkadaslar hepınızın bıldıgı gıbı saheseri olmayanı artık ne migrata nede sığınağa almıolar.
Yani demek istediğim resmen hava atıolar ve hmn kesip cıkmak icin almıolar.

Benim demek istediğim şu ejder malzemelerinin fiyatları arttırmasanızda olmayanlarda yapsa.
bunların fiyatlarını arttıranlar yine saheserliler.
Yani saheserliler size sesleniyoruz .d Kasılmak , ws atmak , sıgınak migrat saheserden ibaret deildir.
Bunu unutmayın saheser olmayanlara lütfen zalımlık yapmayın İYİ GÜNLER İYİ OYUNLAR... .D

Kardeş sana katılıyorum Ejderimiz yok diye Grup bolgelerıne gıremıyoz ejderı olanlar veya saheserı olanlar eskı haLLerını hıc dusunmuyolar sanırım keyfımızdenmı uretemıyoz qq ejderını bıraz anlayıslı oLun da grup bolgelerıne aLın bızde mor ıtem dızelım...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

XxTayfunxX yazdı: Kardeş sana katılıyorum Ejderimiz yok diye Grup bolgelerıne gıremıyoz ejderı olanlar veya saheserı olanlar eskı haLLerını hıc dusunmuyolar sanırım keyfımızdenmı uretemıyoz qq ejderını bıraz anlayıslı oLun da grup bolgelerıne aLın bızde mor ıtem dızelım...
:D :D :D :D
Güldüm buna.
Girenler item düşmüyor diye yakınıyor.Giremeyenler girer girmez mor item düzüyor.
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erdinc »

Merhabalar,
Arkadaşlar haklı bir yerde.. Maden fiyatları uçmuş durumda.. Cemberlitas Bölgesi'n de menekse lazım olursa eğer fiyatı 100 milyonu gecer sanırım.. (:
Diğer bir yandan bakıldığın da arz talep meselesi.. Sunucu da her şey bu kadar pahalı,saf madenleri kimse ucuza satmak istemez.. Onun için her şeyin hayırlısı olsun.. (:
Oyun da herkese yardım etmeye calısıyorum.. Sizlerle de denk gelirsek gireriz sığınaklara önemli değil.

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
Kastilyax
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastilyax »

Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Kastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Kastilyax yazdı:Ben ejdersizim ama gb lere almamalarını normal görüyorum. Çünkü adamlar Boşunamı gecemizi gündüzümüze katıpta ürettik şaheseri diye düşünüyorlar. Ejderli ejderliyle girer ejdersiz ejdersizle . HA bide adam ejderliyse yani sağlamsa neden ejdersiz ve onun kadar sağlam olmayan biriyle girsinki. Şuda var ejderli adam daha çok tecrübeliymiş gibi görünüyor ve emin olunki sizde ejder üretseniz sizde ejdersizlerle girmessiniz.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

ben girerim açıkçası bende olsa tabi :D
Kullanıcı avatarı
Kastilyax
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastilyax »

Thrashmetal yazdı:
üretirsen görürüz ama en fazla 1 yada 2 kez gierrsn.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Kastilyax yazdı:
Thrashmetal yazdı:
üretirsen görürüz ama en fazla 1 yada 2 kez gierrsn.
üretemediğim için giremiyom menekşe havalaarda akik uçmuş

“Genel Sohbet” sayfasına dön