Beyler foruma reesım atıcaz bı arkadas anlata bılırmı nasıl
Beyler foruma reesım atıcaz bı arkadas anlata bılırmı nasıl
Beyler foruma reesım atıcaz bı arkadas anlata bılırmı nasıl yapılıor ımg ıle mı nasıl ?
Re: Beyler foruma reesım atıcaz bı arkadas anlata bılırmı nasıl
http://www.hizliresim.com/
kolay bi şekilde anlatıyım bak koycağın resmi masa üstüne at ondan sonra yukarda verdiğim linke gir ardında orda gözat olcak resmi seç ordan boyutunu belirle yükle de sonra web siteleri - forumlar 1 -forumlar 2 - forumlar 3 ve resim adresi başlığı altında 5 link çıkcak karşına en altdaki yani resim adresindeki linki kopyala buraya yapışdır olay bu kadar uzun anlattım anlaşılır olsun diye umarım yaparsın
kolay bi şekilde anlatıyım bak koycağın resmi masa üstüne at ondan sonra yukarda verdiğim linke gir ardında orda gözat olcak resmi seç ordan boyutunu belirle yükle de sonra web siteleri - forumlar 1 -forumlar 2 - forumlar 3 ve resim adresi başlığı altında 5 link çıkcak karşına en altdaki yani resim adresindeki linki kopyala buraya yapışdır olay bu kadar uzun anlattım anlaşılır olsun diye umarım yaparsın

eyw denıyeyım kardesm
rica ederim takıldığın yer olursa sor forumdayım

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
imageshackı bozmuşlar buraya uydurmak için ekleyip çıkarıyor oynama yapıyorum linkte anca oluyor bazıalrı
saol bende ordan koyarım artık