SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR
SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR
İnanın şuanda abartısız yazıyorum 200 e yakın savaşcı oyunu bırakmış durumda................................................bunu yönetim bişey yapsın diye yazmıyorum ama gercekler acıdır savaşcı char acansa hemen hemen yok gözünaydın yönetim istediginiz oldu)) şahsen ben para harcamaktan kurtuldum plusdu akceydi bayaca rahatladım
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR
evet oyunu bırakan cogaldı haftasonLarı pLussuz hesabımLa gırmem ımkansızdı artık rahatca gırıyorum yonetım ne yapdıgınızın farkında degılsınız para kazanalım derken musterı kaybettınız
byAYYILDIZasLan
- Mastro
- Salgın Koruyucusu
Oyunda bazen değil çoğu kez yanlış yere blok, haksızlık Yapılması yüzünden bırakılıyor.Oyun bnm içi fanatik gibiydı. Şaheser üretecektım.Çarım boş yere blok yedi. Oyunu Bıraktım.Dün Açıldı. 2 Kadım Hariç full malzemeleri NAKİT olarak sattım.İşte böyle..!
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
oyunun oyuncu kaybettigi sanırım dogru bugun pazardı ve plussuz hesapla paso girdi. 2 nisanda plusum bitti bugun rahatca girdim. ama tesla gozcusu ve kangal gelmedi diye savascılar bırakıyordur diyemem. adam zırhları dusurcek saheser uretecek ustunu dizecek sonra neymiş bi kopek gelmedi diye oyunu bırakıyım. olmaz oyle iş. savascıyada yenilik gelmesini isterdim tabiki bende. ama gelmedi diyede bırakmam.
ek olarak tekrar soyluyorum sunucular pazar gunu bile tenha artık. cok rahat giriyor ilgililere duyrulur
ek olarak tekrar soyluyorum sunucular pazar gunu bile tenha artık. cok rahat giriyor ilgililere duyrulur
sen dene bakalım bi eğer başarılı olursan cevap alırsan bizede söyle bizde senin gibi yapalım çok mrk ediyorum msn adresi verirmisin seni tanımak istiyorum ne kadar rahatsın yafatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
İstanbul Hırsızlar Vakti
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
senin yaşın kaç ? 14-15? mi .. ergen gençlik bu kadar agresif olmaCountry yazdı:sen dene bakalım bi eğer başarılı olursan cevap alırsan bizede söyle bizde senin gibi yapalım çok mrk ediyorum msn adresi verirmisin seni tanımak istiyorum ne kadar rahatsın yafatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
Yaş konusuna girme bakfatihfenerkoliq yazdı:senin yaşın kaç ? 14-15? mi .. ergen gençlik bu kadar agresif olmaCountry yazdı:sen dene bakalım bi eğer başarılı olursan cevap alırsan bizede söyle bizde senin gibi yapalım çok mrk ediyorum msn adresi verirmisin seni tanımak istiyorum ne kadar rahatsın yafatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
İstanbul Hırsızlar Vakti
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
oyun bırakılmayı hak edıyor cunku artık gm ler ılgılenmıyor dıyorlarkı gorevlendırdıgımıs kısıler ılgılenıyor gorevlendırdıgı kısıler ıse yarısı oyunu kendıne yonlendırıyor ve bu yuzden sureklı arkdaslarımızda oyunu bırakıyor eskıden mıllet lan demeye korkakrdı ban alıcaz dıye bugun ıse mılletın agzından ana bacı kelımesı eksık olmuyor bu kımın hatası SOYLIYIM GM LERIN neden dıceksınız cunku oyunla ılgılen yok artık oyuncuları bıle ayırıyorlar ne yazıkkı 39 lvl lerı arar olduk AÇIKÇASI INSANLARIN BIR BIRNE SAYGI VE SEVGI DUYDUGU ( ISTANBUL KIYAMET VAKTI ) Nİ OZLEDIK BIR SURU ARKADASIM BIRAKTI ve beım sonumda bole gorunuyor herkes elını vıcdanına koysun ve bır arkasına baksında eskı oyundan eserkalmısmı kalmamısmı baksın her şeyden ÖNCE saglam ve etkılı bır yonetım OLMALI unutmasınlarkı oyunu var eden bızız ama bızı yok eden ıse oyun yanı kendı kendıne oyk edecek oyun bır hastalık gıbı yavas yavas bır kanser mısalı yok olup gıdecek ansızın bır sabah kalktıgımısda IKV dıye bırsey kalmayacak ozamn YONETIM EKIBININ VE SAYIN MEVLUT DINÇ IN BIZ NERDE HATA YAPTIK DEDIGI ANI GORMEK ISTERDIM ISTERDIM CUNKI OZAMAN SOLICEK IKI KELIMEM OLURDU ONLARA.....
- kamilcix64
- İskele Babası
aynen yha bakıyorum savaşçılara paso madendeler adamlar klandan falan ayrılmış coqu maden beklıyor kenanda hata vardı orda büyü bozma yerine Öleceksin dediginde savasçının zihin toplamasını koy işte ozaman mecbur bi savaşçı girmek zorundaydılar ... Bi yeniLik gelmesi lazım