SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Mesaj gönderen seranatfb »

İnanın şuanda abartısız yazıyorum 200 e yakın savaşcı oyunu bırakmış durumda................................................bunu yönetim bişey yapsın diye yazmıyorum ama gercekler acıdır savaşcı char acansa hemen hemen yok gözünaydın yönetim istediginiz oldu)) şahsen ben para harcamaktan kurtuldum plusdu akceydi bayaca rahatladım
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

evet oyunu bırakan cogaldı haftasonLarı pLussuz hesabımLa gırmem ımkansızdı artık rahatca gırıyorum yonetım ne yapdıgınızın farkında degılsınız para kazanalım derken musterı kaybettınız ;)
byAYYILDIZasLan
Kullanıcı avatarı
Mastro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mastro »

Oyunda bazen değil çoğu kez yanlış yere blok, haksızlık Yapılması yüzünden bırakılıyor.Oyun bnm içi fanatik gibiydı. Şaheser üretecektım.Çarım boş yere blok yedi. Oyunu Bıraktım.Dün Açıldı. 2 Kadım Hariç full malzemeleri NAKİT olarak sattım.İşte böyle..!
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MoSTaR »

oyunun oyuncu kaybettigi sanırım dogru bugun pazardı ve plussuz hesapla paso girdi. 2 nisanda plusum bitti bugun rahatca girdim. ama tesla gozcusu ve kangal gelmedi diye savascılar bırakıyordur diyemem. adam zırhları dusurcek saheser uretecek ustunu dizecek sonra neymiş bi kopek gelmedi diye oyunu bırakıyım. olmaz oyle iş. savascıyada yenilik gelmesini isterdim tabiki bende. ama gelmedi diyede bırakmam.

ek olarak tekrar soyluyorum sunucular pazar gunu bile tenha artık. cok rahat giriyor ilgililere duyrulur
Kullanıcı avatarı
Country
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Country »

fatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
sen dene bakalım bi eğer başarılı olursan cevap alırsan bizede söyle bizde senin gibi yapalım çok mrk ediyorum msn adresi verirmisin seni tanımak istiyorum ne kadar rahatsın ya :)
İstanbul Hırsızlar Vakti
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

Country yazdı:
fatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
sen dene bakalım bi eğer başarılı olursan cevap alırsan bizede söyle bizde senin gibi yapalım çok mrk ediyorum msn adresi verirmisin seni tanımak istiyorum ne kadar rahatsın ya :)
senin yaşın kaç ? 14-15? mi .. ergen gençlik bu kadar agresif olma
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
Country
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Country »

fatihfenerkoliq yazdı:
Country yazdı:
senin yaşın kaç ? 14-15? mi .. ergen gençlik bu kadar agresif olma
Yaş konusuna girme bak :) eminim zararlı çıkarsın bu konuda. Bak ben haksızlığın avukatıyım. adalet evrenseldir her yerde arıyorum arıyoruzda savunuyoruzda, Destek ekibine defalarca gönderdik cevap alamadık veya aldıysak bile tatmin edilemedik anlıyormusun biraz anla istersen yazdıkların doğru, lakin adaletsizlik var. lütfen yazdığınız veya savunduğunuz akıma gerçekten sonuna kadar inanın boş türü laf üretmek içinmi uğraşıyoruz!! forumu forumca, yaşça değil, akılca, saçmaca değil mantıkla, öfkelenmek değil, sukünetle çare bulmak lazım (Ha bu arada Ben büyücüyüm Benim bir problemim yoktur.Sığınak migrat her yere giriyorum çıkıyorum çok şükür kendim için değil değerli savaşçı dostlarım için emek veriyorum) Umarım yazdığım şeyi iyi kavramışsındır.Herkes için En iyi İKV için el ele )
İstanbul Hırsızlar Vakti
efsaneardaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen efsaneardaa »

oyun bırakılmayı hak edıyor cunku artık gm ler ılgılenmıyor dıyorlarkı gorevlendırdıgımıs kısıler ılgılenıyor gorevlendırdıgı kısıler ıse yarısı oyunu kendıne yonlendırıyor ve bu yuzden sureklı arkdaslarımızda oyunu bırakıyor eskıden mıllet lan demeye korkakrdı ban alıcaz dıye bugun ıse mılletın agzından ana bacı kelımesı eksık olmuyor bu kımın hatası SOYLIYIM GM LERIN neden dıceksınız cunku oyunla ılgılen yok artık oyuncuları bıle ayırıyorlar ne yazıkkı 39 lvl lerı arar olduk AÇIKÇASI INSANLARIN BIR BIRNE SAYGI VE SEVGI DUYDUGU ( ISTANBUL KIYAMET VAKTI ) Nİ OZLEDIK BIR SURU ARKADASIM BIRAKTI ve beım sonumda bole gorunuyor herkes elını vıcdanına koysun ve bır arkasına baksında eskı oyundan eserkalmısmı kalmamısmı baksın her şeyden ÖNCE saglam ve etkılı bır yonetım OLMALI unutmasınlarkı oyunu var eden bızız ama bızı yok eden ıse oyun yanı kendı kendıne oyk edecek oyun bır hastalık gıbı yavas yavas bır kanser mısalı yok olup gıdecek ansızın bır sabah kalktıgımısda IKV dıye bırsey kalmayacak ozamn YONETIM EKIBININ VE SAYIN MEVLUT DINÇ IN BIZ NERDE HATA YAPTIK DEDIGI ANI GORMEK ISTERDIM ISTERDIM CUNKI OZAMAN SOLICEK IKI KELIMEM OLURDU ONLARA.....
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamilcix64 »

aynen yha bakıyorum savaşçılara paso madendeler adamlar klandan falan ayrılmış coqu maden beklıyor kenanda hata vardı orda büyü bozma yerine Öleceksin dediginde savasçının zihin toplamasını koy işte ozaman mecbur bi savaşçı girmek zorundaydılar ... Bi yeniLik gelmesi lazım
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön