Ne Talihsizim..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Re: Ne Talihsizim..

Mesaj gönderen MORDuMan »

ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

MORDuMan yazdı:ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:
Tamamiyle kişisel konuşuyorsun!
Ben bir kere olsun bölgeden ve klandan maden almak için pm atmamışımdır.Ejder öncede sonrada.Sade ejder için maden almışımdır.Neden mi?
Bir eşya üretmek ne kadar zor biliyorsundur umarım.Hazırı 15m olan zırhın üretimi 30m yi geçik olurken üretim mi yapacaktım :D :D Yaw ne insanlar var beaa :) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Tokerx yazdı:
Kurmay yazdı:
Sahxyilan yazdı:Beyazköşkten merana geldiğim zamanlarda topazdan 2 tane vardı..Ozaman arkadaşım Emre ejder üretiyordu bende level kasıyordum..Brothersxevil karakterimi.
Emre ejder üretirken mavilerini tamamladı menekşeler için 10 mavi çekti.
Bir menekse için 2 mavi veriyordu.Ben ejdere başladım mavi topazlar düşüşe geçti.Menekşe 60 m oldu.
Bir mavi 5 m.Menekse 60 m ise
60 / 5 = 12 adet mavi çekeceğim bir menekse için.
12x5 menekse = 60 msvi topaz çekmem gerekiyor.

Bu ne kadar adil ?
Sene m.ö.2755 :)
Ben ejder üretme zamanımda;
Mavi Topaz:1.5m
Menekşe:4m-5m
Akik:4m-5m
Alex de zati Yeşilden veriyordu.
Sadece Kadime 25m verdim.
Valla ben hesaplamıyorum siz hesaplayın.Kadim geldikten 1 ay sonra ürettim ejderi.
ilk ejder üretenlerden değilmiydin sen ya ? :D hatta domuzun orda yıldızlı itemsiz giysilerini giymiş ejderinle dolaşırdın artistlik yapardın :D
Valla o ara 1m ye şu ceketide almıştım :D
[Bilge Kağan Modeli Solucan Modeli İpekli Ceket*]Sağ tıklamayın :D
Şimdi 80 olmuş :D :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

Kurmay yazdı:
MORDuMan yazdı:ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:
Tamamiyle kişisel konuşuyorsun!
Ben bir kere olsun bölgeden ve klandan maden almak için pm atmamışımdır.Ejder öncede sonrada.Sade ejder için maden almışımdır.Neden mi?
Bir eşya üretmek ne kadar zor biliyorsundur umarım.Hazırı 15m olan zırhın üretimi 30m yi geçik olurken üretim mi yapacaktım :D :D Yaw ne insanlar var beaa :) ;)
yorumum sana değil sende kişisen algılamışsın ben ejderimi ürettim diyosun ben de konuyu açan arkada ejderini üretmiş olsaydın diye başlıyorum cümlelerime dikkatlı okumanı tavsiye ederim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /
Ejder için ne yapacağımı sordum ve ejder üretme elindeki madenleri sat , 112.'lik bilge asa düşür (MOR) artı bas dediler
112 + 112 =224 hasar olacak dediler.Sonra alternator takılarını tamamla dediler.Zaten mor cekete ( 2 irid,2 yonca eksik )
üretirim.Takılar ve asa tamam olunca beni Migrata alıcaklar güçlü olmuş olacağım.Allah'ın izniyle zırhımı da alırım.
Güçlenmiş olurum.bunu söylediler ve söyledikten sonra kenana gittik Alternator Kolye düştü =)
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Sahxyilan yazdı:Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /
Ejder için ne yapacağımı sordum ve ejder üretme elindeki madenleri sat , 112.'lik bilge asa düşür (MOR) artı bas dediler
112 + 112 =224 hasar olacak dediler.Sonra alternator takılarını tamamla dediler.Zaten mor cekete ( 2 irid,2 yonca eksik )
üretirim.Takılar ve asa tamam olunca beni Migrata alıcaklar güçlü olmuş olacağım.Allah'ın izniyle zırhımı da alırım.
Güçlenmiş olurum.bunu söylediler ve söyledikten sonra kenana gittik Alternator Kolye düştü =)
Ya kudret rejenerasyonu :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Moreblood »

Kurmay yazdı:
Sahxyilan yazdı:Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /
Ya kudret rejenerasyonu :D
Diğer büyü efsunlarına verdiği hasar ?
Yada ejdere + bastığını düşünsene :D
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Hayal »

Hayal yazdı:
Sahxyilan yazdı:Beyazköşkten merana geldiğim zamanlarda topazdan 2 tane vardı..Ozaman arkadaşım Emre ejder üretiyordu bende level kasıyordum..Brothersxevil karakterimi.
Bir menekse için 2 mavi veriyordu.Ben ejdere başladım mavi topazlar düşüşe geçti.Menekşe 60 m oldu.

Bu ne kadar adil ?

Kardeşim Durum Vahim Dediğin Gibi '' 50 M'' Ne Ya :shock: Bu Fiyatlar Biran Önce Düşmeli Bende Senin Gibi Mağdurum %60 Şans Aldım Hala Tık Yok... :cry:

:D Sözümü geri alıyorum Artırıcı işe yarıyor. Tam 5 gündür x9 Mavi Topaz'ım oldu :lol:
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Ya arttırıcı mavi topazda güzel ama mavi para etmiyor :D
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

Tokerx yazdı:
Kurmay yazdı:

Bu ne kadar adil ?
Sene m.ö.2755 :)
Ben ejder üretme zamanımda;
Mavi Topaz:1.5m
Menekşe:4m-5m
Akik:4m-5m
Alex de zati Yeşilden veriyordu.
Sadece Kadime 25m verdim.
Valla ben hesaplamıyorum siz hesaplayın.Kadim geldikten 1 ay sonra ürettim ejderi.
ilk ejder üretenlerden değilmiydin sen ya ? :D hatta domuzun orda yıldızlı itemsiz giysilerini giymiş ejderinle dolaşırdın artistlik yapardın :D
Resim

o Kurmayxnejdet ' ti :)
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______

“Genel Sohbet” sayfasına dön