Ne Talihsizim..
Re: Ne Talihsizim..
ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:

Tamamiyle kişisel konuşuyorsun!MORDuMan yazdı:ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:
Ben bir kere olsun bölgeden ve klandan maden almak için pm atmamışımdır.Ejder öncede sonrada.Sade ejder için maden almışımdır.Neden mi?
Bir eşya üretmek ne kadar zor biliyorsundur umarım.Hazırı 15m olan zırhın üretimi 30m yi geçik olurken üretim mi yapacaktım

Valla o ara 1m ye şu ceketide almıştımTokerx yazdı:ilk ejder üretenlerden değilmiydin sen ya ?Kurmay yazdı:Sene m.ö.2755Sahxyilan yazdı:Beyazköşkten merana geldiğim zamanlarda topazdan 2 tane vardı..Ozaman arkadaşım Emre ejder üretiyordu bende level kasıyordum..Brothersxevil karakterimi.
Emre ejder üretirken mavilerini tamamladı menekşeler için 10 mavi çekti.
Bir menekse için 2 mavi veriyordu.Ben ejdere başladım mavi topazlar düşüşe geçti.Menekşe 60 m oldu.
Bir mavi 5 m.Menekse 60 m ise
60 / 5 = 12 adet mavi çekeceğim bir menekse için.
12x5 menekse = 60 msvi topaz çekmem gerekiyor.
Bu ne kadar adil ?![]()
Ben ejder üretme zamanımda;
Mavi Topaz:1.5m
Menekşe:4m-5m
Akik:4m-5m
Alex de zati Yeşilden veriyordu.
Sadece Kadime 25m verdim.
Valla ben hesaplamıyorum siz hesaplayın.Kadim geldikten 1 ay sonra ürettim ejderi.hatta domuzun orda yıldızlı itemsiz giysilerini giymiş ejderinle dolaşırdın artistlik yapardın
[Bilge Kağan Modeli Solucan Modeli İpekli Ceket*]Sağ tıklamayın
Şimdi 80 olmuş

yorumum sana değil sende kişisen algılamışsın ben ejderimi ürettim diyosun ben de konuyu açan arkada ejderini üretmiş olsaydın diye başlıyorum cümlelerime dikkatlı okumanı tavsiye ederimKurmay yazdı:Tamamiyle kişisel konuşuyorsun!MORDuMan yazdı:ejderini üretmiş olsan ne şanslı adamım diye konu açarmıydın merak ettim menekşenin 5m mavi topazın 1m olduğu zamanlarda malzemelerin hazır olsa kadim geldikden sonra ejderi üretsen eminim şuan sende maden piyasasını arttırmaya çalışırdın ki kişisel konuşmuyorum bunu herkes yapar şuan piyasanın artmasının nedenide bu bir kaç akıllı arkadaşımızdır şahsen akıllılık etsem bende yapardım :lol:
Ben bir kere olsun bölgeden ve klandan maden almak için pm atmamışımdır.Ejder öncede sonrada.Sade ejder için maden almışımdır.Neden mi?
Bir eşya üretmek ne kadar zor biliyorsundur umarım.Hazırı 15m olan zırhın üretimi 30m yi geçik olurken üretim mi yapacaktım![]()
Yaw ne insanlar var beaa
![]()
![]()

Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /
Ejder için ne yapacağımı sordum ve ejder üretme elindeki madenleri sat , 112.'lik bilge asa düşür (MOR) artı bas dediler
112 + 112 =224 hasar olacak dediler.Sonra alternator takılarını tamamla dediler.Zaten mor cekete ( 2 irid,2 yonca eksik )
üretirim.Takılar ve asa tamam olunca beni Migrata alıcaklar güçlü olmuş olacağım.Allah'ın izniyle zırhımı da alırım.
Güçlenmiş olurum.bunu söylediler ve söyledikten sonra kenana gittik Alternator Kolye düştü
Ejder için ne yapacağımı sordum ve ejder üretme elindeki madenleri sat , 112.'lik bilge asa düşür (MOR) artı bas dediler
112 + 112 =224 hasar olacak dediler.Sonra alternator takılarını tamamla dediler.Zaten mor cekete ( 2 irid,2 yonca eksik )
üretirim.Takılar ve asa tamam olunca beni Migrata alıcaklar güçlü olmuş olacağım.Allah'ın izniyle zırhımı da alırım.
Güçlenmiş olurum.bunu söylediler ve söyledikten sonra kenana gittik Alternator Kolye düştü
Ya kudret rejenerasyonuSahxyilan yazdı:Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Diğer büyü efsunlarına verdiği hasar ?Kurmay yazdı:Ya kudret rejenerasyonuSahxyilan yazdı:Dün ejder için bir toplantı yaptık / Lonca Olarak /
Yada ejdere + bastığını düşünsene
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Hayal yazdı:Sahxyilan yazdı:Beyazköşkten merana geldiğim zamanlarda topazdan 2 tane vardı..Ozaman arkadaşım Emre ejder üretiyordu bende level kasıyordum..Brothersxevil karakterimi.
Bir menekse için 2 mavi veriyordu.Ben ejdere başladım mavi topazlar düşüşe geçti.Menekşe 60 m oldu.
Bu ne kadar adil ?
Kardeşim Durum Vahim Dediğin Gibi '' 50 M'' Ne Ya :shock: Bu Fiyatlar Biran Önce Düşmeli Bende Senin Gibi Mağdurum %60 Şans Aldım Hala Tık Yok...![]()

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Ya arttırıcı mavi topazda güzel ama mavi para etmiyor
Tokerx yazdı:ilk ejder üretenlerden değilmiydin sen ya ?Kurmay yazdı:Sene m.ö.2755Sahxyilan yazdı:Beyazköşkten merana geldiğim zamanlarda topazdan 2 tane vardı..Ozaman arkadaşım Emre ejder üretiyordu bende level kasıyordum..Brothersxevil karakterimi.
Bu ne kadar adil ?![]()
Ben ejder üretme zamanımda;
Mavi Topaz:1.5m
Menekşe:4m-5m
Akik:4m-5m
Alex de zati Yeşilden veriyordu.
Sadece Kadime 25m verdim.
Valla ben hesaplamıyorum siz hesaplayın.Kadim geldikten 1 ay sonra ürettim ejderi.hatta domuzun orda yıldızlı itemsiz giysilerini giymiş ejderinle dolaşırdın artistlik yapardın

o Kurmayxnejdet ' ti
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______