CcCxloncası hırsızdır
CcCxloncası hırsızdır
cccbahtıyarrıdvan sonbatmanlı askımzemreee çarlarını çalan cccx loncası kendı loncasındakı carlarını bıle calıyor lutfen dıkkat !!
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
- Dostlarxrocxpell
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: CcCxloncası hırsızdır

Arkadaslar kendı halıne bırakın bu batmanlı arkadasımız kendı halınde takılsın derdı CcC loncasıymış adımızı karalamak ıcın butun arkadaslarına e pin alcakmıs
o car s*tın alındı. bunu ataxbybora da bılıyor ama loncanın bazı uyeleır bılmıyor.o resımdekılerı sız yazdınız yesıl ve kırmızı renktekılerı kafanızdan uyduruyorsunuz.
-
- İskele Babası
- Lonca: Inception
Kafana göre kimseye hırsız diyemezsin.
IISPoNGeBoBII
VuRuRaGLaTıR
Rezil etmez bizi; kahpe insanların boş sözleri,
İnce bir gülücük koyar geçerim hani...
VuRuRaGLaTıR
Rezil etmez bizi; kahpe insanların boş sözleri,
İnce bir gülücük koyar geçerim hani...
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
Arkadasım biz zaten asagıdakı yazısma penceresınden bahsedıyoruz ..Medya yazdı:o car s*tın alındı. bunu ataxbybora da bılıyor ama loncanın bazı uyeleır bılmıyor.o resımdekılerı sız yazdınız yesıl ve kırmızı renktekılerı kafanızdan uyduruyorsunuz.
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
CcC Loncası nın asıl hırsız ı HAKAN DIR Medya nında dediği gibi adam önce loncasına alıp yrd ettikten sora çarları çalıyo Bana ep alcam die mallarımı alıp aradan 5 dk sora oyuna girdi Çarım çalınmış dedi...
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM