yÖnetimin dikkatine

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
koruma34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

yÖnetimin dikkatine

Mesaj gönderen koruma34 »

merhaba yaklaşık 2yıldır oyundayım fakat forumlara hic yazmışlıgım yoktur artık kısa bir veda icin yazmak istedim.ben evli işi gücü olan fakat zaman zamanda ikv ye ayak uydurmak istiyen zamanım yettikce online süremide uzun tutmak istiyen biriyim malesef savaşcı kasmaknan ne kadar hata ettigimin farkına vardım bişeyler düzeltilirmi diye cok bekledim ama savaşcılar adına hic bir yenilik göremedim sıgınaga girmeye calıştım fakat orayada almadılar cevre dendi falan ben calışan bir insanım cevremde var fakat onlar oyundayken ben olamadım onlar gel dediginde ben işimdeydim kısaca olmadı ve ikv den karakterlerimi silip bırakma kararı aldım cünkü anladımki ürettigim latif haric hic bir şaheserim bu durumda olmuycaktı ve şaheserli arkadaşları gördükce kıskanclık degil ama benimde olabilirdi yada olsun diye iç cekmekten yoruldum yönetimse bu konu hakkında hic bir şekilde bir adım bile atmadı büyücülerin tamamı nerdeyse zırhlanmışken sıgınaga 5 er 5 er girerken kolye yüzük takı düşürürken bizim şansımız cok azdı kısaca 2yıl aranızda bulundum kimseynen kavgam olmadı susturma bile almadım ama artık BIRAKIYORUM.Hoşcakal türkiyemin oyunu.ama giderkende yönetime kırgın olarak ayrılıyorum bukadar :ugeek:
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: yÖnetimin dikkatine

Mesaj gönderen seranatfb »

istanbul kiyamet vakti böyle degerli insanLarı Elinde tutamadıgı sürece kaybetmeye mahkum olucaktır reel yaşantınDA Başarılar dilerim

“Genel Sohbet” sayfasına dön