Sen junonda GBM yapıp yetenek dağıtmaya kalksan Junon seni 10 defa serer.MoziLLa yazdı:Arkadaşlar mantıklı olan mesele grup bölgesinde GBM bulunmasıdır. 1 tank 1 ofansif girersin mesela tank düşer öteki savaşçı junon'da ne yapacak ? Mecbur gbm ile tank olmalı. Kenanda eskiden 2 şifa girerdik biri dirençlere 15 öteki büyü bozma ve çembere 15 verirdi. Direnç olan düşerse ne olur ? gibi gibi bu liste uzar gider .
Meteora GBM İstiyoruz...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meteora GBM İstiyoruz...!
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Junonda tank düşerse girmezse mecbur bir şekilde MİĞRAT GİRİŞİNDE BULUNAN GBM devreye girer. Mantıklı ol. Junon'un salonunda gbm olsun demedim.DeathLord yazdı:Sen junonda GBM yapıp yetenek dağıtmaya kalksan Junon seni 10 defa serer.MoziLLa yazdı:Arkadaşlar mantıklı olan mesele grup bölgesinde GBM bulunmasıdır. 1 tank 1 ofansif girersin mesela tank düşer öteki savaşçı junon'da ne yapacak ? Mecbur gbm ile tank olmalı. Kenanda eskiden 2 şifa girerdik biri dirençlere 15 öteki büyü bozma ve çembere 15 verirdi. Direnç olan düşerse ne olur ? gibi gibi bu liste uzar gider .
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

senin halin vallaha yaşPROF yazdı:iş , aş , Haydar Baş
gerisi traş...PROF yazdı:iş , aş , Haydar Baş
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
İstediğin heryerden Gbm-0 olanağı, sadece 1000 akçe !
Peki 250 akçe farkla 1 boy büyüğünü almak istermisiniz ? Gbm-0B sadece 1250 akçe !! Dükkanda..
(Benim fikrim..)
Peki 250 akçe farkla 1 boy büyüğünü almak istermisiniz ? Gbm-0B sadece 1250 akçe !! Dükkanda..
(Benim fikrim..)