1 hafta boyunca yararlanabileceğiniz Madenci Şans Artıcı (%60) 1,%40indirimli olarak sadece 415 Akçekarşılığında Dükkan'dan hemen alabilir ve ayrıcalıklardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz!
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için madenci sınıfı kaynaklardan %60ihtimalle 2 torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de%60artırır.Ayrıca%60ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da%60 daha artmış olur.
Bugüne özel fırsatı kaçırmamak içinburayatıklayarak ürüne hemen ulaşabilirsiniz!
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
Hatırlatma:Bu ürünü istediğiniz kadar alabilir, ürünün kullanım süresini uzatabilirsiniz
keremmerek yazdı:Merhaba ben Kerem. Beyazköşk' ten oynuyorum karakterim silindi ve sonrasında kutu yükledim. Karakterimi nasıl geri alabilirim lütfen yardımcı olun
Karakteriniz silindiği anda üyeliğinizde Plus Paket yada Karakter Sigortası varsa, karakteriniz farklı şekilde kayıt edilir. Karakterinizi geri almak için www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Karakter Kurtarma Formu doldurarak talep göndermelisiniz.
Eğer karakteriniz silindiği anda üyeliğinizde Plus Paket yada Karakter Sigortası yoksa karakteriniz kayıt edilmez, bu andan sonra Plus Paket, İKV Özel Sürüm Kutu yada Karakter Sigortası yüklemeniz işe yaramaz.