Herkese öncellikle selam . Deadwalleyefsne . Deadwalleyxefsne DeaDwaLLeyEfsNee Oldfriend karakterleri bazı şahıslar tarafıdan gasp edilip Silinmiştir. .Bunu kim neden yaptı onuda tam olarak bilmiş degilim ama kasamda yüklü miktarda maden taşıyordum . Bizim için hiç bişeyin önemi yok ama ortada bir emek hırsızlıgı varsa bu işin sonuna kadar araştırmak ve şüpelilere dikkat etmek herkesin görevidir . Ben veya bu yazıyı okuyanlar bu olay hepinizin başına gelebilir . Buna dayanarak konuşuyorum anka sunucusunda artık biraz daha dikkatlı olmamız gerek . Bu konuyla ilgili gerekli bilgileri gerekli yerlere göndermiş bulunmaktayım . Şuan sessiz bir şekilde cevap bekliyorum Bu konunun sonu ne mi olacak ? Gayet net bir şekilde konuşmak istiyorum bunu yapanın yanına tabiki kalmıcak Acısı her türlü çıkıcaktır kimsenin hakkı kimsede kalmaz . ama o şahısı bulup ankanın önüne şahsen ben çıkaratacam Emin oLun bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmeyecek şuan 1 2 şüpeli var ama şüpelenmek kanıt degildir KanıtLar içinde ben ve arkadaşlarım ugraş içindeyiz Destek ekibininde yardımlarıyla inş bulucagız. Herkese iyi oyunLar. Ehli Olmayana Edilen iyilik, Körün Evinde Işık Yakmaya Benzer.
Geçmiş olsun. Dediğin gibi herkesin başına gelebilecek talihsiz olaylardan birisini yaşıyorsun. Ortada emek hırsızlığı var. Her ne kadar anlaşamasakta karşılıklı olarak Allah'tan dileğim emeğinin geri gelmesidir.
Bu oyunu kimin oynadıgı ortaya çıkmıştır . YapanLar cezasını bulacak ona uyup yardım edenLer aynı şekilde cezalandırılıp dışlanacaktır. BunLarın Kim oLdugunu hem burdan hem oyundan açıkLayacagım . Kişiler beni çok şaşırttı ama elden gelen bişe yok insan oglu çig süt emmiş . Bana yardımcı oLan destek çıkan herkese buradan çok teşekkür ederim.
oLdugun gibi görünmezsen varLıgının bir önemi yok .