Şahcihan Rezilliğini Duymak İsteyenler İçeri ))

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Mustiiii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Şahcihan Rezilliğini Duymak İsteyenler İçeri ))

Mesaj gönderen Mustiiii »

Selam Öncelıkle :D Lan Bu Şahcihan'ı GaLLaRaDoII İle O Yanında 4 Buyu 5 Inıde Kestım Fotolarımda Var Isteyen Varsa Ata Bılırım Sonra Kendısı Bana Diyor Ki Lan SEN Kım Oluyorsunda Benı Keseceksın Dıyor Sonrasında Gecenlerde Kp Kasıordum Bu Gıbı Ezık Lodosları Kesıp :D Geldı Yanın Tum Arkadasları Ile Benı Kestı Gıttı Sonra Bölgeden Vs Dedım Tamam Gel Dedı :D O SAvascı Ve Benım GaLLaRaDoII Karakterım Buyucu OmeR Karakterıme Gecıp Vs De 5 0 Yendım Ve Sonrasında Nereye Yendın Dıye Gene Ötmeye Basladı Bu Gevsek Cıhan Isteyenler Varsa Kanıtlarım Kestıgım Fotolarım Hepsıu Duruyor Kestıgımı Hep Tum Vs Lerde Yenmeme Ragmen Bana Laf Atıor Isteyen Varsa Fotoları Ata Bılırım :D Şahcıhan Cok 5saksın xD GRAND Batuhangs Sevıyorum Lan Sızı Komedısınız xD Furkan Ve Batu Ve Sercan xD
GaLLaRaDoII (Ejder Asa)
MaHSeR (Ashap ı Keyfh)
BifaReLLa (Latif )( Ecel)
GaLLaRaDoIII (Şifacı)
GaLLaRaDo (Savaşçı)
  • [Dailymotion][/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Şahcihan Rezilliğini Duymak İsteyenler İçeri ))

Mesaj gönderen Schiller »

İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön