Char alımı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
LorDCome
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Char alımı

Mesaj gönderen LorDCome »

Arkadaslar 49 lvl şifacı meranda alınır klan onemlı deil alım kontor ile olacaktır 50 kontor dur itemler efsunlu ıse 100 kontordur msn bu
Biliyor musun Yiğen insanlar ACIlarıyla yaşar.Ben ölümsüzüm Ramiz Dayı

]
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Char alımı

Mesaj gönderen pusula »

20 liraya 49 lvl çarmı alınır ..

Hem çar satmak veya almak yasaktır ..
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Konu kilit Lütfen..
Kullanıcı avatarı
LorDCome
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LorDCome »

Kardes sende haklısın itemı guzelse örnek elinde ashabı kehf ustu ibni sina ve solucan olursa 40 tl verırım o chara alacak kişiler msn eklesın yada konuya charının yeteneklerı direnclerini gostererek koyarsa sevınırım
Biliyor musun Yiğen insanlar ACIlarıyla yaşar.Ben ölümsüzüm Ramiz Dayı

]
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhaba

İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında hesap (karakter) satış,takas veya devredilmesi söz konusu değildir. Forum hesabınız süresiz uzaklaştırılmıştır.

Kullanım Sözleşmesi yazdı:1. Giriş

Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dökümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyuna ve web sitelerine erişmeye çalışanlar bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili yasalara uymayı taahhüt ederler. Oyunun, web sitelerinin ve materyallerin burada belirtilen kullanım şartlarına aykırı kullanılması durumunda Sobee'nin, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Sonlandırma halinde, sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön