...DOSTLAR DEDİM HEPSİ YALANDI BÜYÜK DARBEYİ ONLAR ATTILAR..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yorgunbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

...DOSTLAR DEDİM HEPSİ YALANDI BÜYÜK DARBEYİ ONLAR ATTILAR..

Mesaj gönderen yorgunbey »

:!: :!: :!: Öncelikle Selam Herkeze Lafı Çok uzatmayacam size kısa bi oyun anımı anlatayım
çok seviğim bi dostum vardı önceden ona dost kardeşim derdim ama taki benden ilk başta şifre isteyen dek
kuşkulanmaya başladım diğer günde gözlük istedi (m2 buz şarjlı ) istedi kıramadım takide bende verdim
bi migata junon doğru ilerlerken klandan yücelen balyoz satan pm dedim benim kankam ( Playboy = tolga )
__ kanka aramada bende var ben sana veririm
___: tm kanka aramıyorum o zaman
dedim ve migrat çıkışında geldi balyozu verdi dost dediğim adam ise verdiğim gözlüğü başkasına verip üstüne
artislikte yapıyor insan kafayı sığıyor adeta ya kardeşim gözlük senin değil niye millete veriyon kii
ben o gözlük için 2 gün boyunca elmas madenin başından kalkmadım bi maden çekip o gözlüğü alabilmek için
sen ise millete veriyon oluyo mu ??? gözlüğümü istiyom vermem diyor balyozu getir vereyim
la sanki sen balyozu bana vermişsinde sen istiyon balyozu veren adam bişi demiyor sen gelip istiyon
bende o sırada balyozu yücelen kafayla takas etmiştim adamdan gözlük istiyom vermem diyo balyozu getirmeden vermem diyor ve gerçektende vermedi BUNU YAZMAMDAKİ AMAÇ HERKEZE HERZAMAN FAZLA KANMAYIN
DOSTUNUZA DOST KALIN AMA FAZLA KANMAYIN Bİ GÜN DOSTUNUZ GELİP ARKADANIZDAN VURUP KAÇABİLİR.
SELAMETLE KALIN KabusxIBATMANLII /// KabusxIASİLBÜYÜI
BU ARADA OYUNDA SON GÜNLERİM OLABİLİR BURDAN HERKEZTEN HAKKLARINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM
KİMİ KIRDIYSAMDA ÖZÜR DİLERİM DÜNYA FANİ ÖLÜM ANİ
EVİNİ TEMİZ TUT MİSAFİR GELEBİLİR İÇİNİ TEMİZ TUT AZRAİL GELEBİLİR... :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ...DOSTLAR DEDİM HEPSİ YALANDI BÜYÜK DARBEYİ ONLAR ATTILAR..

Mesaj gönderen ceycey »

Konuyu tam ayrıntısıyLa anLatmaman üzücü benı bunu sekıL tanımadın ben her zaman sana karsı saygı ve sevgı doluydum aslanx loncasında ıken selamını alıp selam verırdım devamLı gozluge gelınce sana vermıs oldugum yucelen 49 lvl balyoz hedıyeydı al lafı olmaz kullan kanka dedım bunu kabusxlerde bılır zaten onların yanında demıstım sana yakısan o balyozu kullanmandı sen 44 lvl kafa koparan ıle takas etmısın kı bunu bana sormadan sana verılen emanete ıhanet edıyorsun adeta bana hedıye edılen bırseydı yucelen olması sorun degıl sorun manevı yönden degerLı bır kısıden bunu benım ıcın sakla demesı yeterlıydı ben senden gozLugunu ne zaman ıstedım kı ? sana verme dıye kac kere soLedım hıc sevmıyorum onun bunun gozlugunun alınıp gerı ıstenmesı gıbı olayları gozluk ıcın asla kendımı kucultmem sana oyundada demıstım gereklı fotoları sımdı konuya atıcam zaten balyozumu getır gozlugunu al demsıtım sana verdıgım emanet ney ıse onu ıstedım senden buda dogal degıL mı sımdı rencıde etme cabasındasın bumu dost bumu arkdaslık ben bu oyunda sayılı dost edındım onlar belırlı kısılr zaten sen hırsız de senın demenle ben hırsız zaten oLmam gozluk ıcın de kuculmem kı gozlugun bende zarar geldımı takas ettım mı ? sana dedım kı balyozumu ver kardesım al gozlugunu dıye yanlısmı konusmusum ben guvendımde verdım sana bana sormadan ne haddıne takas etmek soLermısın ?[/co
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ...DOSTLAR DEDİM HEPSİ YALANDI BÜYÜK DARBEYİ ONLAR ATTILAR..

Mesaj gönderen ceycey »

Resim

Bu Yeterli Olur UmarıM ......
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön