Mutlu son...
Mutlu son...
03.04.2011 ejder asayı ürettim mutluyum bu üretimin tam doğum günüme denk gelmesi beni daha çok mutlu etti emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Mutlu son...
her üreten konu açsa...
Sagopakajmeran yazdı:her üreten konu açsa...
niye sana ne (içerik düzenlenmiştir. Sahcihan)
Manyakk [49]
Yazmayın şöyle içim acıyor.2 kere charım calındı ilk calınısında herşey tamdı birtek alex ler eksikti üretemedim :? :? 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
[Yağız Benden Paramı Çaldığım Gibi Milletin Parasını Çalarsan Senin Daha Elinden Çok Char Gider Merak EtmeDiSMoTi yazdı:Yazmayın şöyle içim acıyor.2 kere charım calındı ilk calınısında herşey tamdı birtek alex ler eksikti üretemedim :? :?
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
....... ( İçerik düzenlenmiştir. Benzer davranışın takrarı halinde forum hesabınız moderasyona uğrayacaktır. Sahcihan)utku yazdı:Sagopakajmeran yazdı:her üreten konu açsa...
niye sana ne
Yazdıgınız saçma sapan yorumlara anlam veremiyorum arkadaş ejder asayı üretmiş mutLu oLmuş normaL bi durum yani siz 5 ay önce üretmiş oLabiLirsiniz h. oLsun kardeşim güLe güLe eskit öbür yorumLarıda takMa kendiLerini birşey zannedenLer senin şevkini kırmaya çaLışıyorLar.Ayrıca dogum gününde kutLu oLsun.xemrex yazdı:03.04.2011 ejder asayı ürettim mutluyum bu üretimin tam doğum günüme denk gelmesi beni daha çok mutlu etti emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]