••• VzLnoSx Loncası Kuruluyor •••
- VzLnosxSpiNova
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ••• VzLnoSx Loncası Kuruluyor •••
GünceLLLLL
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. [48]

**VzLnoSxSpiNova** [Latif]

**VzLnoSxSpiNova** [Latif]
Arkadaşım bize Laf kalabalığı yapma Kanıtın olsaydı erkek gibi koyardın Şimdi hiç karı gıbı kıvırmana gerek yok bızı daha fazla mesgul etme..ChuckBartowsKi yazdı:Tartışma Yorumu Yapanlara Cevap Vermiycem
Bugün Seni Sordurdum RouXeuoSs 1-2 Arkadaşım Sevdiğini İyi Biri Olduğunu Ve Fotoğraf Koyucaksamda Sadece Loncanızda Olmayan Arkadaş Adına Koymamı Söyledi Bende Bunu Koymanın Birazda Saçma Olucağı Fikriyle Koymuyorum Ama Bana Burda Çocuk Diyen Arkadaşlar VarOnlara Bişey Demiyorum Devam Etsinler Kuyruk Acısı
Neyse Arkadaşlar Loncanız Hayırlı Olsun .
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
- endimiyon10
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
ben plas paket alamam isim alamam ama kasarım selimiyede oturuyorum lütfe alırsanız memnun olurum
VzLnoSxSkApE 
Malesef Lonca kurallarımıza aykırı bi rica bu.endimiyon10 yazdı:ben plas paket alamam isim alamam ama kasarım selimiyede oturuyorum lütfe alırsanız memnun olurumVzLnoSxSkApE
Loncamızda VzLnoSxSkApE diye biri yoktr.
••• anarKi ••• --> √
هاكان

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
kuyruk acısımı lan 15 yaşındaki bebeler söyler bu lafı belli işte yaşın fazla söze gerek yok tartışmayada gerek yok lonca oalrak sana cevaplarını verdiler delikanlı olsan koyardın forma şimdi bize dansöz gibi kıvırma hadi eyvallahegeli yazdı:Arkadaşım bize Laf kalabalığı yapma Kanıtın olsaydı erkek gibi koyardın Şimdi hiç karı gıbı kıvırmana gerek yok bızı daha fazla mesgul etme..ChuckBartowsKi yazdı:Tartışma Yorumu Yapanlara Cevap Vermiycem
Bugün Seni Sordurdum RouXeuoSs 1-2 Arkadaşım Sevdiğini İyi Biri Olduğunu Ve Fotoğraf Koyucaksamda Sadece Loncanızda Olmayan Arkadaş Adına Koymamı Söyledi Bende Bunu Koymanın Birazda Saçma Olucağı Fikriyle Koymuyorum Ama Bana Burda Çocuk Diyen Arkadaşlar VarOnlara Bişey Demiyorum Devam Etsinler Kuyruk Acısı
Neyse Arkadaşlar Loncanız Hayırlı Olsun .

- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Loncanızın Beyazköşk'ümüze hayırlı olması dileğiyle.
EuxinouS.....
Teşekür EderizOooJustPLayooO yazdı:Loncanızın Beyazköşk'ümüze hayırlı olması dileğiyle.
İyi Forumlar...
••• anarKi ••• --> √
هاكان

- XxXMaRJuaNNaXxX
- İskele Babası
Hayırlı olsun BaşarıLarınızı DiLerim...
***>>Majuanna<<******>>Tskxdxotopsii<<***
zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,) KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren
zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,) KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren
Teşekr Ederm İnşallah.XxXMaRJuaNNaXxX yazdı:Hayırlı olsun BaşarıLarınızı DiLerim...
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Herkeze Teşekkür ederiz..
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)