Abilerim , ablalarım , kardeşlerim , bacılarım , arkadaşlarım ve dostlarım ;
Artık veda vaktidir.
Uzun süren bu İkv serüvenimde , sanırım , hafızalarda iyi veya kötü yerimi aldım.
Sevenimde oldu , beni dost bilende , sevmiyenimde olmuştur.
Sevmiyen varsa , hatayı kendimde aradığımı bilmelerini isterim , demekki kendimi iyi tanıtamamışım.
Neyse iyice duygusala bağlamadan , konunun özüne ineyim.
Beni tanıyan çoğu kişi bilir.
Uzun süredir , oyuna ve foruma uğramaz oldum.
Sebebi işlerimin hayli yoğun olmasıydı.
Sİzlerle yeteriyle , esenleşemedim , etkinliklerde ve buluşmalarda boy gösteremedim.
Çoluk çocuğumun rıskı için , çalıştım durdum.
Sizlerel esenleşmeden , helalleşmeden , ayrılmak istemedim.
Tekrardan ülkeme , vatanıma dönene kadar uzun sürecek bir ayrılık yaşıyacağım. Gerçi gideceğim yer de atalarımızn toprakları ama
Kafanızı fazla şişirmeden konuya dönüyorum
Sözün özü , hakkınızı helal edin.
Loncamda ki , Serdar , İrfan , Raz (Selçuk) , Emo , Atom (Selçuk) , Zeyno , Valide , Kamil abi , Apo , Tetik (Alem'im)
Musa abi (RoA Genel Yetkilisi) , Hüso (Şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun Hüso'm ) Buğra (aNeKToDx) , Fatih (NeFxRoAŞK) , Müge (Merlinee) , Teşkilattan Okan ,
Ankadan ;Oyunu bıraksa da aklımda kalacak olan kankam Koray , Cüneyt , İbrahim (Pardus) , Mehmetçiklerimiz ;
Semih kardeşim , Anıl gardaşım , Sefa (Lazkopat) , Gülüşüne gurban olduğum Güven kardeşim , Çağatay , Ecrin bacım , Aramız halen bozuk olan Tarık ,
Tılsımdan ; Arif abim (Usta) , Alp kardeşim (Börteçinextengiz) , Mertkan kardeşim ,
KAdriye bacım , Cansu bacım , Kankam Yakup (Cplyakap) , kankam Hüseyin (Cesurlarhüseyin) ,
Ogün (Fevri hareketleriyle beni çok üzdün , ama yinede seni seviyorum kardeşim) (Mykons) ,
Pardus Pantera Loncasından değerli kardeşlerim ;Veli , Ersin , Ali
Godfrey Loncasından ;Sercan ve Onur kardeşlerim.
Sancak sunucusundan ;Burak (Waffle) kardeşim ,
Ve adlarını yazmayı unuttuğum dostlarım veya kardeşlerim , haklarınızı halal edin.,
Benim kime hakkım geçmişse helali hoş olsun.
Bu ayrılık , belki kısa sürecek , beki de çok uzun sürecek , bunu Kazakistana gidince anlıyacağım.
Hep aklımda ve yüreğimde kalıcaksınız.
Çoğu kişi de telefonum ve msn im var , inşaallah yine görüşür ve esenleşiriz.
Oyuna girermiyim bilemiyorum ama , inanın fırsatını bulduğumda foruma girmeye çalışacağım.
Gideceğimiz tarih henüz belli değil , ama hafta içi giderim diye tahmin ediyorum.
Kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun , Yaradan yar ve yardımcınız olsun.
Abilerim , ablalarım , kardeşlerim , bacılarım , arkadaşlarım ve dostlarım ;
Artık veda vaktidir.
Uzun süren bu İkv serüvenimde , sanırım , hafızalarda iyi veya kötü yerimi aldım.
Sevenimde oldu , beni dost bilende , sevmiyenimde olmuştur.
Sevmiyen varsa , hatayı kendimde aradığımı bilmelerini isterim , demekki kendimi iyi tanıtamamışım.
Neyse iyice duygusala bağlamadan , konunun özüne ineyim.
Beni tanıyan çoğu kişi bilir.
Uzun süredir , oyuna ve foruma uğramaz oldum.
Sebebi işlerimin hayli yoğun olmasıydı.
Sİzlerle yeteriyle , esenleşemedim , etkinliklerde ve buluşmalarda boy gösteremedim.
Çoluk çocuğumun rıskı için , çalıştım durdum.
Sizlerel esenleşmeden , helalleşmeden , ayrılmak istemedim.
Tekrardan ülkeme , vatanıma dönene kadar uzun sürecek bir ayrılık yaşıyacağım. Gerçi gideceğim yer de atalarımızn toprakları ama
Kafanızı fazla şişirmeden konuya dönüyorum
Sözün özü , hakkınızı helal edin.
Loncamda ki , Serdar , İrfan , Raz (Selçuk) , Emo , Atom (Selçuk) , Zeyno , Valide , Kamil abi , Apo , Tetik (Alem'im)
Musa abi (RoA Genel Yetkilisi) , Hüso (Şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun Hüso'm ) Buğra (aNeKToDx) , Fatih (NeFxRoAŞK) , Müge (Merlinee) , Teşkilattan Okan ,
Ankadan ;Oyunu bıraksa da aklımda kalacak olan kankam Koray , Cüneyt , İbrahim (Pardus) , Mehmetçiklerimiz ;
Semih kardeşim , Anıl gardaşım , Sefa (Lazkopat) , Gülüşüne gurban olduğum Güven kardeşim , Çağatay , Ecrin bacım , Aramız halen bozuk olan Tarık ,
Tılsımdan ; Arif abim (Usta) , Alp kardeşim (Börteçinextengiz) , Mertkan kardeşim ,
KAdriye bacım , Cansu bacım , Kankam Yakup (Cplyakap) , kankam Hüseyin (Cesurlarhüseyin) ,
Ogün (Fevri hareketleriyle beni çok üzdün , ama yinede seni seviyorum kardeşim) (Mykons) ,
Pardus Pantera Loncasından değerli kardeşlerim ;Veli , Ersin , Ali
Godfrey Loncasından ;Sercan ve Onur kardeşlerim.
Sancak sunucusundan ;Burak (Waffle) kardeşim ,
Ve adlarını yazmayı unuttuğum dostlarım veya kardeşlerim , haklarınızı halal edin.,
Benim kime hakkım geçmişse helali hoş olsun.
Bu ayrılık , belki kısa sürecek , beki de çok uzun sürecek , bunu Kazakistana gidince anlıyacağım.
Hep aklımda ve yüreğimde kalıcaksınız.
Çoğu kişi de telefonum ve msn im var , inşaallah yine görüşür ve esenleşiriz.
Oyuna girermiyim bilemiyorum ama , inanın fırsatını bulduğumda foruma girmeye çalışacağım.
Gideceğimiz tarih henüz belli değil , ama hafta içi giderim diye tahmin ediyorum.
Kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun , Yaradan yar ve yardımcınız olsun.
ESen kalın dostlarım...
:S yolun açık olsun kanka kendine iyi bakman dileği ile...sendemi gidiyon ya :evil:
Allah'a emanet ettik, dönmeni bekliyoruz Alp ağabey. Sen diyorsan vardır bir sırrı, Allah yolunu, bahtını açık etsin, yardımcın olsun...
Hakkım varsa helal olsun, görüşmek üzere, seni unutmayacağız "Fantom"...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Yakup eyvallah kankam , fırsatını buldukça seninle yine sohbet edicem inşaallah.
Ogün , haftaiçi giderim diye tahmin ediyorum.
Gideceğim gün ve saat belli olunca haberleşiriz inşallah.Sen gelirsen baya şenlik çıkar Kazakistan da , darbe filan yapmada
Yasin kardeşim sağol.Görüşmek üzre...