abdullah abi ve ata abi ve kaya abi ve diğer sevdiğim lonca üyeleri sizi yasaklıyodum çünkü çarımın susturulduğunu belli etmek içindi
iyiki varsınız sizlerde . . . !!
saygılar
:idea: :arrow:
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
iyi taktikFerhaTReLaxAdanA yazdı:abdullah abi ve ata abi ve kaya abi ve diğer sevdiğim lonca üyeleri sizi yasaklıyodum çünkü çarımın susturulduğunu belli etmek içindi
saygılar
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
Yine susturuldum .Her an yasaklayabilirim .Bir pm nize bakar. :lol: :mrgreen: :roll:sonxlazz yazdı:iyi taktikFerhaTReLaxAdanA yazdı:abdullah abi ve ata abi ve kaya abi ve diğer sevdiğim lonca üyeleri sizi yasaklıyodum çünkü çarımın susturulduğunu belli etmek içindi
saygılar

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
FerhaTReLaxAdanA yazdı:Yine susturuldum .Her an yasaklayabilirim .Bir pm nize bakar. :lol: :mrgreen: :roll:sonxlazz yazdı:iyi taktikFerhaTReLaxAdanA yazdı:abdullah abi ve ata abi ve kaya abi ve diğer sevdiğim lonca üyeleri sizi yasaklıyodum çünkü çarımın susturulduğunu belli etmek içindi
saygılar
mı demiştin ferhatsana söz bir daha küfür yok hasan'ım son susturulmam bu .. değiştim artık küfür etmiceğim kimseye hak edene bile etmeyeceğim çünkü artık susturulmaktan sıkıldım

bu gün demirci dileğin orda yere yatırdıktan sonra zar atıp duruodu bende diyorum neden atıoMORDuMan yazdı:FerhaTReLaxAdanA yazdı:Yine susturuldum .Her an yasaklayabilirim .Bir pm nize bakar. :lol: :mrgreen: :roll:sonxlazz yazdı:iyi taktikFerhaTReLaxAdanA yazdı:abdullah abi ve ata abi ve kaya abi ve diğer sevdiğim lonca üyeleri sizi yasaklıyodum çünkü çarımın susturulduğunu belli etmek içindi
saygılar
mı demiştin ferhatsana söz bir daha küfür yok hasan'ım son susturulmam bu .. değiştim artık küfür etmiceğim kimseye hak edene bile etmeyeceğim çünkü artık susturulmaktan sıkıldım
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
nasip böyleymiş
:lol:

FERHAT .
ferhat seni tanımam ama acilen bi doktora gorunmen gerekıyo bı yorumda yerden yere vuruyosun bı yorumda sızı sevıyorum ıyıkı varsınız dıyonuz bu çift kişilikli denen olay olsa gerek
....................Sonx.........................
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
yazımı dikkatli oku isim vererek sevdiğimi belirttim yani hala sevmediklerim var loncanızda biz bu konuyu kapatalı çok oldu senin kastın ney >>''Kaos'' ortamına sokma hepimiziSonxkaos yazdı:ferhat seni tanımam ama acilen bi doktora gorunmen gerekıyo bı yorumda yerden yere vuruyosun bı yorumda sızı sevıyorum ıyıkı varsınız dıyonuz bu çift kişilikli denen olay olsa gerek

FERHAT .
HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.
Güzel düşüncelerinz için teşekkür ederiz ! ( Özgür Abim )
Güzel düşüncelerinz için teşekkür ederiz ! ( Özgür Abim )

[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]