melodrama44 yazdı: Lonca sistemi gelir, bakalım gelince lonca kurmaya adam kalcakmı.
Köpek Böcek Yerine Lonca Sistemi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Köpek Böcek Yerine Lonca Sistemi
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ben dedeim ama olmuyo en iyi item + kaça kadar basıyon kaç orta kaçta yanıyo kaçta parlıyo gibi şeyler söylüuolar diyorum bunlarınm hiç biri olmuyo nasıl skiller var depar ağır vuruş sert vuruş puhahaha zaaa xddd die sesler geliyoHeliN yazdı:kime sorsam biliyor çoğuda ezik oyunu diyorama öyle diyenlere agzının payını veriorm tabi
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
gelir gelir oda gelir cıkmaz ayın son Çarşambası mutlaka gelir :idea:seninimIIsensizI yazdı:melodrama44 yazdı: Lonca sistemi gelir, bakalım gelince lonca kurmaya adam kalcakmı.

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
3 okul 4 dershane olayına koptum :lol: eğitim hayatın felce uğramış çocuğum senin :lol:
Ateş, kış meyvesidir....
Bu kadar para yatırılmasına rağmen oyunun gelişmemesi sıkıntımız lonca için adam kalsın ve ya kalmasın bir online oyunda lonca sistemi bulunmuyor 4 yıldır bu oyunun aktif olmasına rağmen ve TTNET SOBEE MYNET ekiplerinin ortak çalışmasına rağmen yabancılardan ne eksik var her konuda 2. planda kalıyoruz bari bir oyunumuz düzgün olsun 4 yıldır 49 lv adamlar 2 yılda 99 lv 110 lv yapıyorlar biz daha lonca sistemine isyan ederken onlar lonca savaşları düzenliyor ...
––––•(-•[ ThEGoDTeaMcann ♥♥♥ Zodiacqq ]•-)•––––
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
HeliN yazdı:kime sorsam biliyor çoğuda ezik oyunu diyorama öyle diyenlere agzının payını veriorm tabi
hocam kendilerini geliştiriyor işte sobee ttnet mynet bizi ne yapsınlar zengin oldular nasıl olsazodican yazdı:Bu kadar para yatırılmasına rağmen oyunun gelişmemesi sıkıntımız lonca için adam kalsın ve ya kalmasın bir online oyunda lonca sistemi bulunmuyor 4 yıldır bu oyunun aktif olmasına rağmen ve TTNET SOBEE MYNET ekiplerinin ortak çalışmasına rağmen yabancılardan ne eksik var her konuda 2. planda kalıyoruz bari bir oyunumuz düzgün olsun 4 yıldır 49 lv adamlar 2 yılda 99 lv 110 lv yapıyorlar biz daha lonca sistemine isyan ederken onlar lonca savaşları düzenliyor ...
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarix yazdı:hocam kendilerini geliştiriyor işte sobee ttnet mynet bizi ne yapsınlar zengin oldular nasıl olsazodican yazdı:Bu kadar para yatırılmasına rağmen oyunun gelişmemesi sıkıntımız lonca için adam kalsın ve ya kalmasın bir online oyunda lonca sistemi bulunmuyor 4 yıldır bu oyunun aktif olmasına rağmen ve TTNET SOBEE MYNET ekiplerinin ortak çalışmasına rağmen yabancılardan ne eksik var her konuda 2. planda kalıyoruz bari bir oyunumuz düzgün olsun 4 yıldır 49 lv adamlar 2 yılda 99 lv 110 lv yapıyorlar biz daha lonca sistemine isyan ederken onlar lonca savaşları düzenliyor ...

Phxmrbroks
MrxBRoKSs
xXxMRxBRoKSxXx
MrBRoKSs
DeTayLAr AynaDir Fark’ı YansıTır .. KraLLar iz BıRakır SoyTarıLAr KısKanır ...
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
bencede lonca sistemi olsun mesela beniim düşüncem diyer ooyunlardaki gibi bi npc olucak mesela bankacı ordan lonca kurma olcak her onune gelen kurmasın die 100m fln olabılır adamın isminin üstünde loncasın ismi olucak ve istediği kişileri loncasına davet edicek ve o kişinin ismiin üstündede o loncanın ısmı olucak boyle daha mantıklı ama tabikide bi loncaya gırmek ıcın 30 ytl verıp ısım kodu almak varken neden boyle bişe yapsınlarkı
Yakuzaxlider