BAŞLIKTA ADI GEÇEN ÇARLARIN DÜN SAAT 8.30 GİBİ ÇALINMIŞ BULUNMAKTADIR ÇALINMA OLAYI İSE ŞÖYLEDİR:
DÜN AKŞAM KARAKTERİMDEYKEN ÖMER ADLI ŞAHIŞSIN GALLARDO ADLI KARAKTERİ ÇALINDIKTAN SONRA AÇTIĞI YENİ KARAKTERİNDEYDİ DOST LONCASIDNA BULUNDUĞUMUZDAN ÜYE ADI VE ŞİFREMİ İSTEDİ ÖNCEDEN VERDĞİM İÇİN AYNISI İŞTE DEDİM SONRA ÜYE ADIMI VE ŞİFREMİ VERDİM SONRA OYUNDAYKEN HATA VERDİ ÇIKTIM GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA HATALI ŞİFRE DİYORDU SİNİRMİDEN NE YAPTIĞIMI BEN BİLE HATIRLAMIYORUM FAKAT BEN BURDAN ÖMERİ SADECE ŞUÇLAMIYORUM BUNU YAPAN ÖMERİN ŞİFRESİNİ BİLEN ÇARINA GİREN BİRİ VEYA LONCADAN BİRİ OLDUĞUNA EMİNİM ÇÜNKÜ ÜYE ADIMI VE ŞİFREMİ ÖMERDEN BAŞKASI BİLMİYORDU YİNE O YAPTI DEMİYORUM ŞUÇLAMAK İSTEMİYORUM ÖMERİ FAKAT ONUN ÇARINA GİREN BİRİSİ YAPTIĞI KESİN ÖMER VEYA BAŞKASI ÜZÜLDÜĞÜM TARAF EMEĞİMİN YENİLMESİ LONCADAKİ ARKADAŞLARA ÇIKMALARINI TAVSİYE EDİYORUM BU OLAY ONLARA DERS OLSUN LONCA AYIRCA LONCA İÇİNDE BENİM KARAKTERİME GİREN KİŞİ BEN FURKANIM DİYOR İNANMAYIN ALİŞVERİŞ YAPMAYIN AYIRACA TÜM KUKLACI SUNUCUSNDAKİ ARKADAŞLARIMDAN RİCAM LÜTFEN KARAKTERİMLERİMLE ALİŞVERİŞ YAPMAYIN YENİ KARAKTERİMİ EN YAKINDA BURDAN AÇIKLAYACAĞIM
SAYGILARIMLA
XxXTHEŞİFACIXxX(FURKAN) :evil: :evil:
XxXTHEŞİFACIXxX (scanner,muhammettt;beyazbyücü) ÇALINMIŞTIR
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
XxXTHEŞİFACIXxX (scanner,muhammettt;beyazbyücü) ÇALINMIŞTIR
çakMaM VaR DİKKaT
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
Re: XxXTHEŞİFACIXxX (scanner,muhammettt;beyazbyücü) ÇALINMIŞTIR
EVET ARKADAŞLAR KARAKTERLERMİN ÖMERİN ÇALDIĞI İSPATLANMIŞTIR İSTEYENE ÖZELDEN REZİMLERİ GÖSTERELİBLİRİM ZATEN ÖMER ADLI ŞAHSIN NASIL BİRİSİ OLDUĞU ORTADAN EN YAKIN ARKADAŞLARI BİLE OLAYDAN SONRA MUHATTAPIM DEĞİLDİR DİYOR SONUÇ OLARAK Return adlı arkadaşın karaterinde olacağım beni Return adlı karakterden bulablirsiniz
DESTEĞE MESEJ ATTIM FAKAT ÇARLARIN GERİ ALINABLİECEĞİNE İNANCIM YOKTUR
SAYGILARIMLA
FURKAN O.Ü
DESTEĞE MESEJ ATTIM FAKAT ÇARLARIN GERİ ALINABLİECEĞİNE İNANCIM YOKTUR
SAYGILARIMLA
FURKAN O.Ü
çakMaM VaR DİKKaT
Furkan Sende Benım Sıfrelermı Bılıyorsun Ben Senın Charlarını Napayım Sölermısın Bana Bende Bır Senın Sıfren nVardı Ayrıca Benımkıde Sen de Senın Charlarını Napayım Bır Sölermısın Lutfen Charını Calan Kımse Bulunucak Merak Etme Ayrıa Sana Sen Loncadansın Dıye Sıfre Istemedım Sen Demıstın Kadım Ve Mıgrat YapmBen de Dedım Tamam Sonra Benım Kendı Kp Charlarımın Ayrıca Yellowbulue Tkılınyıtspor Karakterleıımınde Sıfrelerı Vardı Sende Ben Senın Charlarını Napayım Allah Aşkına Onca Charım Varken Ama Emın oL O charLar Alınıcak Gerıye Kardesım 
GaLLaRaDoII (Ejder Asa)
MaHSeR (Ashap ı Keyfh)
BifaReLLa (Latif )( Ecel)
GaLLaRaDoIII (Şifacı)
GaLLaRaDo (Savaşçı)
MaHSeR (Ashap ı Keyfh)
BifaReLLa (Latif )( Ecel)
GaLLaRaDoIII (Şifacı)
GaLLaRaDo (Savaşçı)
- [Dailymotion][/Dailymotion]
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı
bu konu fazla üzün sürmez kardeşim artık çar geri gelmez
uzatmayalım sadece ben çalanı allaha havele ediyorum
uzatmayalım sadece ben çalanı allaha havele ediyorum
çakMaM VaR DİKKaT
Kardeşim bn Nofear. Gecmıs olsun üzüldüm. Umarım carına kavusursun. kolay gelsın ıyı oyunlar...