Bu Fotoları Koymamdaki amaç Sadece İnsan olmadıkarı için Bİ ara WaFFenXdeydiler Sahip çıktım Loncama Aldım Demekki İnsanlık Yaramıyo Bunlara Ders Vermek için koydum Fotoları Skypede Konusurken Afedersiniz Şeyimizi Yalaaycak kadar düşdüler Durssun abi sunu yapak Dursun abi Bunu yapak Bende biraz iyiniyettliyim ya hemnde kandım bundan sonra İnsan olana insanca davranacam Böylesi İnsanlara insandeil hayvan yerine bile koymam Karaktersiz Herifler...
:arrow: Burada Ws Bir(1) / Sıfır (0) Devamı Geliyo...
:arrow: İki (2) / Sıfır (0)
:arrow: Üç(3) / Bir(1)
:arrow: Dört(4) / Bir (1)
:arrow: Beş(5) / Bir (1) Normalde Ws Bİtmişti ama geri kalan 3 WsYide zevkine atmıstım...
:arrow: Altı(6) / Bir(1)
:arrow: Yedi(7) / Bir(1) :arrow: Sekiz(8) / Bir(1) İnşallah Bazılarına ders Olmustur Bundan sonra ayagınızı denk alın...
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
lonca içi güvensizliğin olmadığı çok belli, insan loncasındaki adamla vs atarken her yendiği vsde foto alıp aralarının açıldığı bi dönemde bunları kullanabiliyormuş demekki
MORDuMan yazdı:lonca içi güvensizliğin olmadığı çok belli, insan loncasındaki adamla vs atarken her yendiği vsde foto alıp aralarının açıldığı bi dönemde bunları kullanabiliyormuş demekki
O şahsiyet ne yaptıysa durusn abi hepsini almıs foto bizim almamız suçmu :?:
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
VeNGaT yazdı:fotolarda sanki ölesine ws atmış gibi bir haliniz var
katılıyorum :idea:
Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
Vs yi benim atmadıgım ne kadar aşiiiiiiiikar . Tursun sana avans vereyım ? ne kadar ıstersen o kadar ? bu fotoları burada paylasman hıc bırseyı degıstırmezkı ? nıckımdekı ve daha bır cok karaktere toplam 4 kişi gırıyoruz apo malatyada gıremıyor ben halıl fadullah gırıyoruz . ve şerruh la vs atıp ceket kaybettıklerınden berı o çardan benden baska kımse VS atmıyor . yeni bi fiyasko yasanmasın dıye. adam senınle oylesıne atmış zaten halıl anlamaz buyucuden.
gel gelelım yukarıdakı arkadaslarında dedıgı gıbı vs kesmekle adam olunmaz.kırlı camasırlarınızın dokuldugu konuya yanaş sen az cık