ChuckBartowsKi yazdı:Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu
Resim İsteyene Atarım
Beyazköşke Hayırlı Olucak Bir Hırsız Loncası Yoktur !
ne oluyor burda bende h.o dedim bendemi hırsızım kanıt bekliyorum kardeşim koyabiliyorsan koy koyamassın benle ilgili kanıtın yok neden hırsız deyilim azıcık insan olun be azıcıkhadi diyelim adamlardan biri veya bir kaçı hırsızlı kyapdı geçmişinde adam bu olayı unutup belki sıfırdan başlamak istiyor belki hırsızlık yapmadan alın teriyle oyun oynamak istiyor olamazmı illa ön yargılımı olacaksınız insanlara karşı
Bak Kurtlar Vadisi Delikanlısı Sen Ve Yaşar Denen 2 Embesil Muhattabım Değilsiniz Oyunda Biraz Soruşturdum Tanıdıklara Ve Eğerki Doğru İse Bile Koymamamı Rica Ettiler Çünkü Sevdikleri Bir Arkadaşlarıymış . NieTCzCThee Hariç Hiçbiri Hırsız Değildir . Hırsızlık Yaptılarsada Ben Bunu Buraya Koymam
Muhattabım Değilsin Yaşar Zorlama Kemik Atmıycam Sana
Arkadaşım Kanıtın Varsa KOY cümle Alem kimin ne oldgnu görsün eğer deli kanlı adamn elnde kanıtı warsa ve konusuyorsa isteyene foto atarm demez fotoyu BIÇAK gibi Ortaya atar.Eğer varsa BIÇAĞ'ın at. Yoksa Lonca Sayfamıza bir daha beklemeyiz.İftiralara Karnımız TOK.
Öncelikle arkadaslar lonca konunuzu mesgul ettiğmden dolayı özür dilerim . İsmi lütfiş olan delikanlı kardeşimiz hastalıklı olduğu için kendi adıma özür dilerim Karşınıza bu tarzda moronlar çıkabilir elbette sizleri yıldırmayacaktır zamanında çok darbe vermişsinizki sizlerin hakkında ileri geri konuşabılmektedir geçicidir Şimdik sana gelelim lale tükürdüklerini yalıyacak kadar sıpa olgun yaşta olmadığın halde kendini bu tarz gösterecek şekilde aşşalık beyin gücünü kullanmaya çalısan ama beceremeyen bir şahsiyetsiz kişi olarakdan daha fazla yerin dibine girmeden terket Ben senin mallığını biliyorum lütfiş
Yaşar - Mustafa kavganız anaokulu kavgasına dönüyor.Artık ekşi tat vermeye başladı ve elalemin sayfasınız kirletiyorsunuz. Bu arada loncanız köşkümüze hayırlı olsun
Arkadaşlar Lütfen bu tür iftiralarda bulunmayın Sizlere Yakışmayan bi usus NieTCzCthee ile Loncamızın Hic bir alakası Yoktur olmuycaktırda. Onun İçin Kurdugunuz Kelımelere Lütfen Dıkkat ediniz. :!: :!:
**VzLnoSxSpiNova***
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. [48]
FiaNNa yazdı:Öncelikle arkadaslar lonca konunuzu mesgul ettiğmden dolayı özür dilerim . İsmi lütfiş olan delikanlı kardeşimiz hastalıklı olduğu için kendi adıma özür dilerim Karşınıza bu tarzda moronlar çıkabilir elbette sizleri yıldırmayacaktır zamanında çok darbe vermişsinizki sizlerin hakkında ileri geri konuşabılmektedir geçicidir Şimdik sana gelelim lale tükürdüklerini yalıyacak kadar sıpa olgun yaşta olmadığın halde kendini bu tarz gösterecek şekilde aşşalık beyin gücünü kullanmaya çalısan ama beceremeyen bir şahsiyetsiz kişi olarakdan daha fazla yerin dibine girmeden terket Ben senin mallığını biliyorum lütfiş
ÖnceLikle tşkr ederiz we Böyle insanlarla böyle iftiracı kişilerle tartışmaya deqmez yani onun için aldırmayın COCUK larla laf dalaşına girmeye degmez.. :!: :!:
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. [48]
ChuckBartowsKi yazdı:Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu
Resim İsteyene Atarım
Beyazköşke Hayırlı Olucak Bir Hırsız Loncası Yoktur !
ne oluyor burda bende h.o dedim bendemi hırsızım kanıt bekliyorum kardeşim koyabiliyorsan koy koyamassın benle ilgili kanıtın yok neden hırsız deyilim azıcık insan olun be azıcıkhadi diyelim adamlardan biri veya bir kaçı hırsızlı kyapdı geçmişinde adam bu olayı unutup belki sıfırdan başlamak istiyor belki hırsızlık yapmadan alın teriyle oyun oynamak istiyor olamazmı illa ön yargılımı olacaksınız insanlara karşı
Bak Kurtlar Vadisi Delikanlısı Sen Ve Yaşar Denen 2 Embesil Muhattabım Değilsiniz Oyunda Biraz Soruşturdum Tanıdıklara Ve Eğerki Doğru İse Bile Koymamamı Rica Ettiler Çünkü Sevdikleri Bir Arkadaşlarıymış . NieTCzCThee Hariç Hiçbiri Hırsız Değildir . Hırsızlık Yaptılarsada Ben Bunu Buraya Koymam
Muhattabım Değilsin Yaşar Zorlama Kemik Atmıycam Sana
kurtlar vadisimi lan kütük ben dizi seyretmem odamdan çıkmam son 2.5 yıldır bırak dışarı çıkmayı odamdan çıkmıyorum odun herif sen kimsin lan muhaatap alacak mertebe yükselicen beni burası lonca konusu tartışma yarattırma bana sinir etme kalas herif sen deyil kralın gelsin karşıma muhaatabım olacak seviyede deyilsin hadi eyvallah ismimim güvenirliği seni rezil etmeye yeter bunu böyle bil senin gibi g.... laleleri beni ne susturabilir ne durdurabilir
Kable yazdı:Yaşar - Mustafa kavganız anaokulu kavgasına dönüyor.Artık ekşi tat vermeye başladı ve elalemin sayfasınız kirletiyorsunuz. Bu arada loncanız köşkümüze hayırlı olsun
Arkadslar Tartısma kapanmıştır.Kimse kimseye durduk yere suçlayamaz eğer bir kanıtı varsa bu kadar aşşalamaya gelemez fotosunu koyardı.Foto koymasnı bilmiyorsa ben öğretirim.yoksada artk bizm sayfamızda onn adı ve yeri yoktur.
Bugün Seni Sordurdum RouXeuoSs 1-2 Arkadaşım Sevdiğini İyi Biri Olduğunu Ve Fotoğraf Koyucaksamda Sadece Loncanızda Olmayan Arkadaş Adına Koymamı Söyledi Bende Bunu Koymanın Birazda Saçma Olucağı Fikriyle Koymuyorum Ama Bana Burda Çocuk Diyen Arkadaşlar Var Onlara Bişey Demiyorum Devam Etsinler Kuyruk Acısı Neyse Arkadaşlar Loncanız Hayırlı Olsun .
Arkadaşlar Lonca Sayfamızı bu tür tartışmalarlar güncel olmasın..Lütfen Bu sayfa tartışma sayfası degil sanırım konu burda kapanmıştır..Daha güzel cümlelerle güncel kalmasını isteriz
**VzLnoSxSpiNova**