Ben bu menekşeleri anlamıyorum fiyatları tavan yapmış durumda;
o kadar madenler 8 katına artırıldı maden sans artırıcılar geldi madenlerin fiyatı çok yüksek diye
tamam ne güzel işe de yaradı menekşe hariç bütün madenler ucuzladı hemde 4 de bir fiyatına maviler 5 m budaksızlar 4 m yoncalar 4 m vb fakat Menekşeler değil azalmak yerine tavan yaptı 8 m lik menekşe oldu 35-40 mi olacak şey mi bu şimdi
hepsinin fiyatı düşerken neden menekşelerin ki düşmüyor buna bir çözüm getirilmeli
umarım sizde beni desteklersiniz
Nedir bu menekşelerin hali!!!!
Re: Nedir bu menekşelerin hali!!!!
Meranda Ben; 1 Menekşeye > Mavi Kaya Verilir Diyen Gördüm... :shock:

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
aynen Beyazköşk tede öyle Menekşeler ile Diğer madenler arasında çokkk büyük fark var bu kadar olmaz diğer madenlere paralellik gösterilmeli yeni bir düzenleme yapılmalı benceHayal yazdı:Meranda Ben; 1 Menekşeye > Mavi Kaya Verilir Diyen Gördüm... :shock:
Kuklacı'da da 35 M civarı... :?
yöneticilerin yapabileceği birşey yok. Oyuncuların eline kaldık 
Bence Böylesi daha adaletli oldu . Menekşenin 40 m olması Topazın 25m olmasından iyidir.
Küçük bir hesapla 40*5 = 200m (menekşe ) 18*25 =450 M yapar (Mavi topaz)
250m lik bir indirim güzel oldu bence dahada ilersi Şaheserlerin Kolay üretilmesi demektir bence bukadarcıkta zorluk olsun ..
Küçük bir hesapla 40*5 = 200m (menekşe ) 18*25 =450 M yapar (Mavi topaz)
250m lik bir indirim güzel oldu bence dahada ilersi Şaheserlerin Kolay üretilmesi demektir bence bukadarcıkta zorluk olsun ..

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
O yine iyimiş yahuHayal yazdı:Meranda Ben; 1 Menekşeye > Mavi Kaya Verilir Diyen Gördüm... :shock:
TBMM den yeni açıklama:
Menekşe Elmas'a %0,5,Budaksız abanoza %0,7 oranında zam yapıldı.Halk bu rekor fiyatlara çok tepkili olurken...
Menekşe Elmas'a %0,5,Budaksız abanoza %0,7 oranında zam yapıldı.Halk bu rekor fiyatlara çok tepkili olurken...
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsımda Mavi Kaya + para verenler var. 50-60m gidiyor TılsımdaHayal yazdı:Meranda Ben; 1 Menekşeye > Mavi Kaya Verilir Diyen Gördüm... :shock:
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
teşkilatta menekse elması 60-70 m millet artık ya çekecek yada cekecek. :ugeek:
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.