Choosens Loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Choosens Loncası

Mesaj gönderen SeRRuh »

Serruhla vs atıcam item ver :lol:
serruhla vs atıcam vs atarken beni kes :lol:
para yook :lol: :lol:

Amaaann allah'ımm neler görüyorumm :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çok afedersiniz Koptum Bağlanamıyorum :P
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SHooT »

Öncelikle merhabalar bu adamlarla(sözüm ona) forumu kirlettiğimiz için hepinizden özür dileriz.Ben Abdullah daha yeni olaydan haberim oldu.
Fotoları bende sizin gibi yeni görüyorum forumda zenginiz diye hava atmaları sonrada 3-5 kuruş para ve item dilenmeleri beni ilgilendirmez yalnıııız! düşmanım dahi olsa böyle bi düzenbazlık yaptıklarını vslere hile karıştırıp bizleride bu oyuna alet etmeye çalıştıklarını bilsem hemen emine(ortağıma) söyler loncadan çıkardım o yazıyı bana yazmış olsa şuan bu loncada değildim şerruhtan nefret edebilirim ama bizde yalan iftira haram para ve düzenbazlık olmaz nooolursa olsun.Ben dursun ve emreyi adam sanıyordum diğerlerine zaten değer vermiyordum bu konuyuda oyuna geri dönünce konuşacaktım dursun gille... ama şuan onlara abi dediğim güne yanıyorum (Tabi sadece yaşça büyükler diye diyordum) o isimle gezdiğim günlere yanıyorum harcadığım epinlere yanıyorum lodos olduğumda giden kp ve rütbelerime yanıyorum Bi çok arkadaşım illede loncaya gireceksen başka birine gir dedi dinlemedim ona yanıyorum yanıyorumda yanıyorum... ama zararın neresinden dönsen kardır demişler.Bide kalkmış WaFFeN lerden çıktıklarında onlara ben sahip çıktım diyorlar lan biz sokaktaki köpekmiyizde sahip çıkıyorsun küfürden çıkar ilişkilerinden başka ne karınız oldu bana?Ayrıca sizden başka bi çok loncada teklif getirdi maalesef sizi seçtik şuan dada bi çok loncadan teklif var bizim kimseye ihtiyacımız yok sen rahat ol koçum. Kaç kuruş para werdiniz bana itemmi düşürdünüz sürekli para ve item dilendiniz!... Bide kalkmışlar kuzenimle attığı vsyi foruma atıp hava atıyorlar Adam kesmekle adam olunacağını zanneden zavallılarsınız siz!......WaFFeN loncası sizin yanınızda sütten çıkmış ak kaşık kalır be fotolara bak!...

Son olarak benim loncaya girerkenki tek derdim muhabbet dostluk topluca birşeyler yapma eminönü turu atma loncalar arası kpem yapmak yani oyundan zevk almaktı yalan yok kuzenime migrattan sığınaktanda bişiler düşürürler belki dedim benim ve kardeşimin ihtiyacı yok ama şükür onuda düşürmediler sonra hak idda ederlerdi.İsonun dediği en doğrusu dostun zaten dostundur isimlerinin aynı olmasına gerek yok bundan sonra eğer kendi loncamızı kurmazsak herhangi bir loncaya dahil olmayacaz en azından benim çarım (Büyücü) herhangi bi loncaya girmeyecek hayatta bazı şeyleri öğrenebilmek için tecrübe etmek gerek keşkelerin sonu yok...

Vesselam.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Size müstehaktır kardeşim kimse kusura bakmasın ama siz o loncadaki insanların nasıl kişilige sahip oldugunu bile bile girdiniz o loncaya belki bir kar yapma amacı güddünüz belki Waffenx'den ayrıldıgınız/atıldıgınız da destek verecek ve arkanızı sıvazlayacak insanlar aradınız.. bunu yapabilecek en iyi loncada Choosensxdir. iyi seçim yapmıştınız ama sıra size gelince bazı kıvranışlar içerisinde gördüm sizi. Attıgınız fotolar bazı gerçekleri ortaya çıkardı fakat sizinde o gerçekler içerisinde masum olmadıgınız aşikar. Maden o kadar şerefli insandınız neden o yazı size yazıldıgında bana veya hakeme bildirmediniz ? Sizinde işinize geliyordu değil mi Şerruh'u bir şekilde alt edip forumda rencide edebilecek ortam oluşacaktı degil mi ? Allah'ın sopası yok işte..
o fotoları gördükce gülmekten bi hal oluyorum ayrıca teşekkür ederim fotolar için :lol:

Alqoholiq yazdı:
Az insan olulan az insan ..

Hain şerefsizler..

Ortada #@!? birileri varsa bil ki o sizlersiniz. Yiyin lan birbirinizi :evil:
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Hala inanamıyorum ben neler görüyorum :o
Choosensx'ler yazıklar olsun bende adam sanmıştım vallaha..
Kardeş sende o kadar Lonca varken araştırmadan ne girersin anlamıyorum :)

Herkese güvenme...Bilki arkandan vurabilir.
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

SeRRuh yazdı:Size müstehaktır kardeşim kimse kusura bakmasın ama siz o loncadaki insanların nasıl kişilige sahip oldugunu bile bile girdiniz o loncaya belki bir kar yapma amacı güddünüz belki Waffenx'den ayrıldıgınız/atıldıgınız da destek verecek ve arkanızı sıvazlayacak insanlar aradınız.. bunu yapabilecek en iyi loncada Choosensxdir. iyi seçim yapmıştınız ama sıra size gelince bazı kıvranışlar içerisinde gördüm sizi. Attıgınız fotolar bazı gerçekleri ortaya çıkardı fakat sizinde o gerçekler içerisinde masum olmadıgınız aşikar. Maden o kadar şerefli insandınız neden o yazı size yazıldıgında bana veya hakeme bildirmediniz ? Sizinde işinize geliyordu değil mi Şerruh'u bir şekilde alt edip forumda rencide edebilecek ortam oluşacaktı degil mi ? Allah'ın sopası yok işte..
o fotoları gördükce gülmekten bi hal oluyorum ayrıca teşekkür ederim fotolar için :lol:

Alqoholiq yazdı:
Az insan olulan az insan ..

Hain şerefsizler..

Ortada #@!? birileri varsa bil ki o sizlersiniz. Yiyin lan birbirinizi :evil:
bile bile girsem niye birdaha çıkayım akıllı ben giriş sebebimi açıkladım hiçbi karım olmadı varsa bana bi kazançları yazsınlar koysunlar fotoyu ayrıca ben bi adilik yapmadım iki pislik arasındaki sorunu niye çözmediğimi bana soramazsın söylerim söylemem söylemek zorunda değilim yani o çarda ben olsaydımda bunu söylemezdim muhtemelen

herzamanki gibi maksat muhalefet ben doğru bildiğimi konuşurum karşımdaki sevmediğim biri olsa bile ama sen ne zaman benle ilgili bi yazı görsen acaba bunu nasıl rezil edebilirim arayışı içersindesin hayır anlamıyorum sana batan ney vslerde kaybeden biziz paranıda verdik derdin ne kardeşim iktidar olmakmı:)
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zaza00 »

Öncelikle Zenginim Diye Hava Atan benim simdi gel gelelim

Apo Serruhla ws atarken emrah azat karakürk set ver diye yalvarıpta verdikden sonrada bana sat diye aglayan kimdi ?

2.Senin İridyumunu Caldılar Adamın Kafasını Gözünü Kırıpta almadım mı ?

3.Bana ws atmayı ögret. . . beni 3 el daha keserken oturup suraya aglayacam dedigin günleri unuttun ?

4. Seni Adam Sandılar aLdılar . . . Gel Gelelim Fotolara ... Seruhun ws sinde Lodos bir adam serruhu kesti ws serruhun oLdu ise arz bir adamdda keser ws chemrs olur bu kadar . .

5.Şifacını Serruh Ws atmak İcin 100 m İcin KAC GÜN Arkamda Dolandın ?

6. Yine atıyorum paramla Hava Atarım senin abi dedigin adamda benim bu oyunda senin gel ws atalım diyipte arkasından konustugun adamda benim Herkes Haddini Bilsin

7.Bu Konuda Tek bir Kişiye Kızarım Ghost Senin gibi adamları Loncaya aLmıs. Adam Etmiş Sonrada . Arkasından Laf konusur Olmussunuz .. Loncaya gelipte Tayfun ayakkabımı caldı ? diyen kimdi ?

8.Sansar Tilki Sırtlan Laf Attıgın adamların ben allahına Kurban Olurum . . O adam 1 kurus calmayı onun Şifacısının Meranda Tek oLan setine 750 m Herkes Sahittir Bölgeden Teklif verdim satmadı .. ama o seti 1 haftada sadece kendi carında 1 gün durur geri kalana günler item bendedir.. 750 m İTEMİ ADAMIN Carında Durmuyor benim carımda duruyor . . .

SHooT Biliyorsun Kendi Agzınla Söyledin Kimse seni Kesemez .. Bundna sonra Oyunda beni gördügün Yerde Alt f4 Cek .

Korlegg gelince adam destekden karnını doyuruyor :) Eee ona kalırsa benim bir nete gidip slm vermemLe carımda 3 tril para oLur . :=) Tüm Oyunu bırakan Ölümünex bana 50 tane menekse gösteriyor adama Oyunda 3 tril Gösteriyordum 12 ayrı karakterden 200 m Koyacaktım ama gelemedi :=) + sana 200m bonolarla kale yaparım o bonolarıda daha bügün Gördüm

++ bana maden degil nakit göster .. madenin üstünde 10 Lira yazıyor ben ona bakarım :)) istedigin madeni getir . sana 3 misli para koyyorum ama oyudna gelemiyorsun nedne koyacam gözüyün önüne arzların en güveNilir adamları sahit tutacaz dedim onada gelemdi . . . + son günlerde aldıgım havadislere göre oyunda sevgilin varmıs o maden cekermis sende konarmıssın :) senin 1 ayda kastıgın parayı ben 1 ws de alıyorum hadi adam ol Yaylan Kuyruk acınız büyük ~

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. . .
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Sen ws atarken Ghost abinden para alan KRAL degıl mısın ? Madem paran var neden milletten dileniyorsun ? Sizi bütün meran anladı artık.Shoot ve ekıbını tebrik edıyorum geç de olsa dogru yolu buldular..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
FerhaTReLaxAdanA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FerhaTReLaxAdanA »

enteresan bir vaka daha 8-)
Resim

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır

FERHAT .
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Önceki konuda seni yeterince ezdim. Lafla olmuyor bu işler koy servetinin fotoğrafını ortaya ondan sonra gel bana kafa tut. 10 lira yazıyor dediğin şeyleri nakite dönüştürsem senin hayalini bile kuramayacağın para çıkar ortaya. Önce git kıskançlık duygunu yen sonra gel seni adam yerine koyayım. Şimdi yıkıl karşımdan laf ebesi.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Genius yazdı:Sen ws atarken Ghost abinden para alan KRAL degıl mısın ? Madem paran var neden milletten dileniyorsun ? Sizi bütün meran anladı artık. Shoot ve ekıbını tebrik edıyorum geç de olsa dogru yolu buldular..
Adamsın. 8-)
kfat4 yazdı:Önceki konuda seni yeterince ezdim. Lafla olmuyor bu işler koy servetinin fotoğrafını ortaya ondan sonra gel bana kafa tut. 10 lira yazıyor dediğin şeyleri nakite dönüştürsem senin hayalini bile kuramayacağın para çıkar ortaya. Önce git kıskançlık duygunu yen sonra gel seni adam yerine koyayım. Şimdi yıkıl karşımdan laf ebesi.
Adam haklı. Sadece 84 menekşeyi 40 m den satsa hesap ortada.. Ama şu var ki bunlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Üzerinde 10 lira yazıyormuş. :) Beyin bedava. :!:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön