Biliyorsunuz ki Migratta Sığınakta şaheser düşürmek zorlaştı veya düşürenler hepsinde 5er tane 6şar tane şaheser oldu zırhıydı takısıydı ıvır zıvır. Peki depo dolunca bunları nereye koyacak bu adamlar atacakmı emeğini? Ben derimki şaheserler tice koyulsun satılabilsin [ECEL ASHAB EJDER LATİF GÖZLÜK] Dahil. Böylece farklı şaheser deneme şansı olmayanlar denemiş olur oyun daha eğlenceli olur. Sizin Görüşleriniz Nedir. Lütfen Desteğe Gönderelim.
HükümdarxGameOw
Şaheserlerin Tice Koyulması Hk. Destek Verin.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
Re: Şaheserlerin Tice Koyulması Hk. Destek Verin.
oyunda çok fazla hırsız var 1 günde 10 tane eceli olan adam görürsün ondan sonra!
ayrıca alışverişe 200 veya 250 m den fazla konulmuyor diye hatırlıyorum, yarın öbür 200 m ye ecel alıp geri parasını vermeden kaçanları görürsün!
ama gb lerde düşen itemlerde birşeyler düşülmesi gerek!
ayrıca alışverişe 200 veya 250 m den fazla konulmuyor diye hatırlıyorum, yarın öbür 200 m ye ecel alıp geri parasını vermeden kaçanları görürsün!
http://bit.ly/qM7njk
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Şaheserlerin Tice Koyulması Hk. Destek Verin.
katılıyorumGrandxtexas yazdı:oyunda çok fazla hırsız var 1 günde 10 tane eceli olan adam görürsün ondan sonra!