SUNUCULAR ARASI geçiş !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: SUNUCULAR ARASI geçiş !!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

OguzBsdmr yazdı:Fikir güzel ama gunumuz şartlarında saçma olurdu örnegin ben gider anka sunucusunun boslugundan yararlanarak madenlerımı cekerim şaheserimi uretırım sonrada oynadıgım sunucuya aktarırım dengesiz olur:)

Yahu ankada gel çek bana 5 menekşe sana ejder üretecem neresi boş biz neden bulamıyoruz?
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

konuyu güzel bi şekilde tartışmak için açtım fakat sapmaya başladı .Henüz karşıt fikirlere saygı gösterip kendi fikirlerimizi savunmayı öğrenememişiz bu yüzden KONUYA KİLİT İSTİYORUM !
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

BAKII yazdı:konuyu güzel bi şekilde tartışmak için açtım fakat sapmaya başladı .Henüz karşıt fikirlere saygı gösterip kendi fikirlerimizi savunmayı öğrenememişiz bu yüzden KONUYA KİLİT İSTİYORUM !

Konuya zaten burdan amacına ulaşılamazdı.Burda konuyla bağlantılı bir başka konuyu tartışıyoruz sadece sonuçta hiç bir hakaret yok kilitletmek istersen kilitlet umrumda değil fakat insanların kafasında anka ile ilgili yanlış düşünceler var.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Konuyu açan kişinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön