Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)
Kesinlikle saç sakal tip değiştirmeyi destekliyorum.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Kesinlikle Gelmesi Gereken BirşeyCanceazi yazdı:Kesinlikle saç sakal tip değiştirmeyi destekliyorum.
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Evet bencede.GHQSEN yazdı:Kesinlikle Gelmesi Gereken BirşeyCanceazi yazdı:Kesinlikle saç sakal tip değiştirmeyi destekliyorum.![]()
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
isim değiştirmeye sonununa kadar destek veririm 
Dükkan daki eksikleri ....... onlıne daki power up store kısmından öğrenebilirsiniz. Ordakıların hepsi gelecek nası olsa çok yakında. Bende Eminönü 'nün ortasına magic anvil istiyorum o da gelsin. Oyunun özgünlüğünü koruyacağınızı düşünümüştüm ama olmmamış.

Crack yazdı:Dükkan daki eksikleri ....... onlıne daki power up store kısmından öğrenebilirsiniz. Ordakıların hepsi gelecek nası olsa çok yakında. Bende Eminönü 'nün ortasına magic anvil istiyorum o da gelsin. Oyunun özgünlüğünü koruyacağınızı düşünümüştüm ama olmmamış.
Sıkıntı Yok Yönetim Umarım K2 Network'un Para Sevdaları Yüzünden Trilyonlar Kazandığını Ama Şuan Bütün Oyuncularını Kaybetmekte Oldukları İçin Durumları Kötüye Giden Bir Şirket Olduğunu Biliyordur.
Biz Oyuncular Arasında Knight Online'daki Gibi Dağlar Kadar Farklar Oluşturacak Şeyler İstemiyoruz Sadece Gerekler..
Saç Stil Değiştirmeden Tut İsim Değiştirmeye Kadar Hepsi Gerekli..Öyle Değil mi ?
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Royaltech yazdı:isim değiştirmeye sonununa kadar destek veririm
+
fatihgencerler yazdı:Royaltech yazdı:isim değiştirmeye sonununa kadar destek veririm
+
GHQSEN yazdı:fatihgencerler yazdı:Royaltech yazdı:isim değiştirmeye sonununa kadar destek veririm
+
2009-2013
Güncel :idea: