tEK kelıme ile oyunun sonu gelıyorr hekes içeri
tEK kelıme ile oyunun sonu gelıyorr hekes içeri
oyuna sıgınaklar mıgrat geldı mıllet kendı arkadasını gormez oldu bır ıtem ıcın oyuna bunlar geldı en ezk adam bıle en guclı adam oldu 2 ıtemle hadı tmm dedık hak eden dusurur kazanır gıyer guclu olur dedık. 3 aydır gunde en az 1 kere olmaz uzere toplam 100 den fazla kenan kesdım alter kolye dusmedı adam bır kere gırer tak ıtem duser sansmıs yemsıım bole sansı oyuna akce geldı ıyı hadı dedık tek sılah+ cı yuksek degıl alrıız tek seferlık dedık aldık ondan sonra bı bakıyorum once karekter akdarmak bedava ııken sımdı akce bı bakıyorum ark lıstesıne yukseltmek akce bı bakıyorum bugun yenı yrd hayvan vb gmler ne yapmaya calısıyorsunuz o kadar en kıymatlı olan zamanı bu oyuna verıor vakıt gecırmek kafa dınlemek ıcın sız ha bıre akce alınsın dıye yapmatyacagınız kalmdı yakında ejder asalı ustu duzuluk car 5000 akce dıye goren olursa şaşmasın oyun once 39 ken en azından oyundan zevk alırdık o savaslar adama zevk huzur eglence verırdı sımdı ıse oyunda gıt gıde bu yenı gelen sıstemle bıkdım ve bırakma evresıne geldım 3 senedır bu oyunu oynuyom bır gun olsun gmlerın oyuncuları dusundugunu gormedım hep kendılerını hep kendırılerı blkı akcede cok para kazanıyorsunuz ama sunu unutman bole gıderse 1 2 aya kadar bu oyunu oynayan kalmaz: bırazda suc bız oyuncularda bu akcelerı ha bıre alır durursak bn olsam bnde yenı seyler getır akce ıle satmayı denerım baslarım bole oyuna akce geldı mertlık bozuldu sıgınak mıgrat geldı dostluk bozuldu cemberlıtas gecel oyun sonu olcak............. :twisted:
- DumMmBasSs
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Re: tEK kelıme ile oyunun sonu gelıyorr hekes içeri
arkadaşım sana akçe ile bişey al diye zorunluluk getirmiyor oyun deilmi isteyen alır isteyen almaz
Unutmaz sadece boş vakti olmaz 
-
- Kadim Hidra Avcısı
Ne güzel işte
) Oyunun sonu gelmiosa siz ikv hayatınıza son verin kurtulun
)
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Vandervaart yazdı:Ne güzel işte) Oyunun sonu gelmiosa siz ikv hayatınıza son verin kurtulun
)

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Her başlangıcın bir sonu vardır.
Yavaş yavaş,sakince,alıştıra alıştıra,soğutulacaksın ki ACI ÇEKMEYESİN!
Oyun birden kapanırsa;
Lan full setlerle dizili çar gitti 4 tane 49 luk.Hay ben böle işin ta ************* vs.
Ama oyunu sen bırakırsan;
Amaaaan fıssss çokta fifi.Yemişim çarlarını oynamıyom anasını satıyım.
Gereken açıklama yapılmıştır.
Yavaş yavaş,sakince,alıştıra alıştıra,soğutulacaksın ki ACI ÇEKMEYESİN!
Oyun birden kapanırsa;
Lan full setlerle dizili çar gitti 4 tane 49 luk.Hay ben böle işin ta ************* vs.
Ama oyunu sen bırakırsan;
Amaaaan fıssss çokta fifi.Yemişim çarlarını oynamıyom anasını satıyım.
Gereken açıklama yapılmıştır.