oyuna mynet uzerinden giremiyorum
oyuna mynet uzerinden giremiyorum
Oyuna mynet üzerinden giremiyorum siteside açılmıyor mynetin sebebi nedir....
Re: oyuna mynet uzerinden giremiyorum
evet mynet sitesi açılmıyor entresan bir durum her site açılıyor o açılmıyor herşeyi denedim
mynet açılmayınca oyuna da girilmiyor 1 nisanda hediyelerden bile yararlanamadık

mynet açılmayınca oyuna da girilmiyor 1 nisanda hediyelerden bile yararlanamadık
S.a.
1 nisan Sabahından itibaren aynı durum bende de bulunmakta
Muhtemelen flash player Adobe de bi problem var
Saatlerdir ugrasıorum
Eger bilgisi olan yardım edebilcek biri varsa msjlarını esirgemesin
Flash player ve java yuklu
1 nisan Sabahından itibaren aynı durum bende de bulunmakta
Muhtemelen flash player Adobe de bi problem var
Saatlerdir ugrasıorum
Eger bilgisi olan yardım edebilcek biri varsa msjlarını esirgemesin
Flash player ve java yuklu
Yardım ve önerilirenizi beklemekteyiz.
Evde notebooktan girebiliyorum ama kasadan girilmiyor her yolu denedim java flash onada baktım dil kodu filan hepsine
baktım....
3 yıldır plusluyum ve bi ton akçe aldık ama oyuna giremiyoruz 1 nisanda yararlanamadık bile
baktım....
3 yıldır plusluyum ve bi ton akçe aldık ama oyuna giremiyoruz 1 nisanda yararlanamadık bile
arkadaşlar nolur yardım edin ikv mynet giriş sitesinden giremiyoruz 1 nisan sabahından beri giremiyorum bu oyun artık sıktı hiç bir yenilikten yararlanamadık resmen bizi sıktı yçneticiler cevap verin biz her girişimizde yeni üyelikmi açcaz yeter artık bu oyunu çok seviyorum ama artık bıktım oyunda hiç kimse yardım etmiyor zar zor 31 lvl olmuşuz adamlar bi yenilik yaptı oyuna giremedik ya 3 gündür bu sorunu yaşıyoruz yardım edin biz plus paketi almak zorunda değiliz herşeye para veriyoruz plus alcz 3 aya 30 tl vercez silah yükseltcez para verip akçe alcaz bu nedir ya bide oyunculara duyurun bin tane 49 lvl var ama hiç biri yardım etmiyor ben 3 tane işlenmiş gümüş içim bütün oyundaki paramı verdim adamlardan yardım istiyoruz resmen bizi soyyalar ben 3 adet şey için 175 bin verdim ama hiç bir oyuncu söylemedi bunun reçetesi ollduğunu lütfen yardım edin mynet konusunu çözün
DİKKAT!
Mynet ile İKV erişimi;
Bne saat 08:13 itibariyle Mynet ten giriş yaptım ve 30 dk civarı online oldum.Ve sonra tekrar girdim.Lakin ben TTNET kullanıyorum.Ancak sizler Smile Adsl kullanıyorsanız haberiniz olsun;
Smile Adsl mahkeme kararı ile Mynet erişim yasaklanmıştır.
Bne saat 08:13 itibariyle Mynet ten giriş yaptım ve 30 dk civarı online oldum.Ve sonra tekrar girdim.Lakin ben TTNET kullanıyorum.Ancak sizler Smile Adsl kullanıyorsanız haberiniz olsun;
Smile Adsl mahkeme kararı ile Mynet erişim yasaklanmıştır.

saolun kötüde olsa bi bilgi verdiniz teşekkür ederizi
S.a.
Sorununuzun çözümü budur.
Yerel agbaglantısına sag tus layıp özellkler i tıklayınız oradan internet iletişim kuralları (TCP/ip) tıklayınız
Daha sonra Aşşagıdaki Dns sunucu adreslerini kullanın kutucugunu tıklayın ve
212-175-13-113
62-171-194-105
sırayla bunları doldurun.
Sorununuz çözülücektir.
Sorununuzun çözümü budur.
Yerel agbaglantısına sag tus layıp özellkler i tıklayınız oradan internet iletişim kuralları (TCP/ip) tıklayınız
Daha sonra Aşşagıdaki Dns sunucu adreslerini kullanın kutucugunu tıklayın ve
212-175-13-113
62-171-194-105
sırayla bunları doldurun.
Sorununuz çözülücektir.
Bu yazdıgım tüm servis saglıyıcıları için gecerlidir. Bende smile adsl kullanıodum sorunum bu yolla çözüldü