ŞAHESER ve NADİDELERİN AKTARILMASI
ŞAHESER ve NADİDELERİN AKTARILMASI
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunun önemli sorunlarından birisi bu şaheserlerin aktarılması.Grup bölgelerinde 'şans' işi bir çok kişiyi mağdur bırakıyor. Kimisinde 10 ar 20 şer tane şaheser var kimisinde sırf 'şans' işi olduğu için hiç birşey yok yada işine yaramayan 'kıyamet alevi' var. Eğer satılabilirse bunlar mağdur kalmayız en azından. Destekleyenler var mıdır ?
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ŞAHESER ve NADİDELERİN AKTARILMASI
Yönetim yakında dükkana onuda getirir meraklanma...
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
NadıdeLer oLur ama ŞaheserLer oLamaz . . . oLmamaLıdaEvocati yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunun önemli sorunlarından birisi bu şaheserlerin aktarılması.Grup bölgelerinde 'şans' işi bir çok kişiyi mağdur bırakıyor. Kimisinde 10 ar 20 şer tane şaheser var kimisinde sırf 'şans' işi olduğu için hiç birşey yok yada işine yaramayan 'kıyamet alevi' var. Eğer satılabilirse bunlar mağdur kalmayız en azından. Destekleyenler var mıdır ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
KARDEŞ 'ŞANS' ESERİ 20 TANE ŞAHESER DÜŞÜREN BUNLARI SATARSA 'ŞANS' İŞİ PİYASA ALT ÜST OLUR AMA EĞER ÇOK İSTİOSAN SADECE HESAP İÇİ NADIDE VE ŞAHESERLERIN AKTARILMASI UYGUNDUR. EĞER 20 TANE ŞAHESER VAR AMA SADECE HESABIMDA 4 ÇAR VAR NABICAM DERSENIZ KARAKTER TRANFERIYLE Bİ HESAP DAHA OLUŞTURURSUNUZ RAHATCA AKTARIRSINIZ
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)