TESLA Gözcüsü - 1995 Akçe

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

TESLA Gözcüsü - 1995 Akçe

Mesaj gönderen GHQSEN »

Merhaba,

Öncelikle Yönetime Son Getirdikleri TESLA GÖZCÜSÜ ve SİVAS KANGALI Eklentileri İçin Teşekkürler, Gerçekten Güzel ve Düşünülerek Tasarlanmış Yenilikler.

Fakat Ufak Bir Sorunumuz Var, Benim ve Birçok Büyücü Arkadaşımın. (Kangal Almadığım İçin Onunla İlgili Konuşmuyorum)

DÜKKAN'a Girdiğinizde TESLA GÖZCÜ'sünün Detay Kısmında Şu Yazmakta...

Resim

Bu Yazıya Güvenerek Birçok Arkadaşımla '' Resim '' Satın Aldık ve Tam Bir Fiyasko Yaşadık...

Şeklini Geçiyorum Güzel Yapılmış Ama Hiç Değilse;

Vuruş Gücü, Vuruş Hızı yada Aşağıdaki Resimde Bize Gösterildiği Gibi Bir Vuruş Animasyonu Konulabilirdi.

Resim

Silah Yükseltme ile Aynı Akçeye Satılan Bir Ürün Bu !

Silah Yükseltme Karakterlere Avantaj Sağlarken, Tesla Gözcüsü Gayet Gereksiz Bir Eklenti Halini Almış.

Eğer İnsanların Akçe Alması, Oyunun Gelişmesi Temenni Edilerek Yapılmış Bir Yenilikse Bu ki Öyle de Gözüküyor,

TESLA GÖZCÜ'sü Alanları Mağdur Etmemek yada DAHA ÇOK KİŞİNİN Bu Eklentiyi Satın Almasını Sağlamak İçin Küreyi Bir Nebze de Olsa Güçlendirmelisiniz.

TESLA Küresinden Hiç Bir Farkı Olmayan Bu Eklentinin Güçlendirilmesi veya Farklı Özellikler Eklenmesini ARZ EDERİM.
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: TESLA Gözcüsü - 1995 Akçe

Mesaj gönderen HaRuNN »

Tesla gözcü şekil olarak gayet hoş lakin yolda yürürken yanıma çağırdığımda 1 kere basıyorum gelmiyor duvarlara takılması söz konusu değil ama özellikle dönüş yerlerinde bastığımızda olduğu yerde durması üzücü .Ara sıra duvarların içinden geçiyor , tesla gözcüye arkadaşında dediği gibi yenilikler eklenmesi şart . Hiç yoktan dediğim sorun giderilsin bastığımda gelmiyor böyle şeymi olur : :D

Ayrıca malum 1 puanda ortada fazla kalmıyor sürekli açmamız gerek , 15 puan verdim ben denemelik için bu tesla ve kangalın Tesla Küresi , Çağrı Yeteneklerinin 15 puan verilmiş gibi hakeret etmesini istiyoruz.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

HaRuNN yazdı:Tesla gözcü şekil olarak gayet hoş lakin yolda yürürken yanıma çağırdığımda 1 kere basıyorum gelmiyor duvarlara takılması söz konusu değil ama özellikle dönüş yerlerinde bastığımızda olduğu yerde durması üzücü .Ara sıra duvarların içinden geçiyor , tesla gözcüye arkadaşında dediği gibi yenilikler eklenmesi şart . Hiç yoktan dediğim sorun giderilsin bastığımda gelmiyor böyle şeymi olur : :D

Ayrıca malum 1 puanda ortada fazla kalmıyor sürekli açmamız gerek , 15 puan verdim ben denemelik için bu tesla ve kangalın Tesla Küresi , Çağrı Yeteneklerinin 15 puan verilmiş gibi hakeret etmesini istiyoruz.
Haklısın 5-6 Kez Tıklamadan İstediğin Yere Gitmiyor...Savaşmadığı Halde, Pek Uyuşuk Be Mübarek :P
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Vallaha katılıyorum.! tesla küresi ile aynı vuruyor birde arttırışını akçeyle satıyorlar bizde burda afedersiniz ama para s...mıyoruz.! Lütfen bu konuyla ilgilenin.!
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Fberkay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Fberkay »

Sonuna kadar katılıyorum.
"Fan Art '11 Görsel Kategorisi İkincisi"
Ana Karakterlerim;
XxFBeRkAYxX (49)... [(^) Ejder Asa]
Fberkay (49)... [(^) Ecel Getiren]
Fberkayyy (49)... [(^) Ashab-ı Kehf] (Fan Art '11 Hediyesi)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Eskiden bir tablo kadar güzel olan istanbulda şimdi neler oluyor

Yönetim para istiyorsa açıkca söylemeli bizde bu kadar düşünmeyelim
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

GHQSEN yazdı:
Merhaba,

Öncelikle Yönetime Son Getirdikleri TESLA GÖZCÜSÜ ve SİVAS KANGALI Eklentileri İçin Teşekkürler, Gerçekten Güzel ve Düşünülerek Tasarlanmış Yenilikler.

Fakat Ufak Bir Sorunumuz Var, Benim ve Birçok Büyücü Arkadaşımın. (Kangal Almadığım İçin Onunla İlgili Konuşmuyorum)

DÜKKAN'a Girdiğinizde TESLA GÖZCÜ'sünün Detay Kısmında Şu Yazmakta...

Resim

Bu Yazıya Güvenerek Birçok Arkadaşımla '' Resim '' Satın Aldık ve Tam Bir Fiyasko Yaşadık...

Şeklini Geçiyorum Güzel Yapılmış Ama Hiç Değilse;

Vuruş Gücü, Vuruş Hızı yada Aşağıdaki Resimde Bize Gösterildiği Gibi Bir Vuruş Animasyonu Konulabilirdi.

Resim

Silah Yükseltme ile Aynı Akçeye Satılan Bir Ürün Bu !

Silah Yükseltme Karakterlere Avantaj Sağlarken, Tesla Gözcüsü Gayet Gereksiz Bir Eklenti Halini Almış.

Eğer İnsanların Akçe Alması, Oyunun Gelişmesi Temenni Edilerek Yapılmış Bir Yenilikse Bu ki Öyle de Gözüküyor,

TESLA GÖZCÜ'sü Alanları Mağdur Etmemek yada DAHA ÇOK KİŞİNİN Bu Eklentiyi Satın Almasını Sağlamak İçin Küreyi Bir Nebze de Olsa Güçlendirmelisiniz.

TESLA Küresinden Hiç Bir Farkı Olmayan Bu Eklentinin Güçlendirilmesi veya Farklı Özellikler Eklenmesini ARZ EDERİM.

arkadaşım dükkanda ayrıca hasar arttırıcı ve süre arttırıcı var :D
sadece akçe ile alman yetmiyor akçe ilede güçlendiriceksin her hafta :D :D :D
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen essperanza »

Eeee yönetim Tesla Gözcü Güçlendiriciyi neden getirdi tesla gözcüyü alıp hayal kırıklığına uğrayan oyunculara satabilmek icin.Yönetimin tek düşündüğü şey artık para...
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Hayır Yönetimin TESLA GÖZCÜSÜ'nü Alıp Hayal Kırıklığına Uğrayanların Güçlendirici Almayacağını Bilmesi Lazım Bu Fiyaskonun Düzeltilmesi Lazım :idea:
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

sanki güçlendirici alınca ne olyor %25 hasar artırıyor bari hiç olamzsa %50 yada 70 artırsa yine iyi %25 çok az bir rakam bence tamamen gereksiz birşey bu gözcüyü alınca en az 15 puan vermeliyiz ki bi işe yarasın biz yetenekler için puan bulamazken 15 puanı da teslayamı verelim :S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön