Kafamız Kaldırmıyor Artık ...
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Kafamız Kaldırmıyor Artık ...
Arkadaş inan sıkıldım ... Görmezden gelmek istiyorum , aldırmamak istiyorum ona bile izin verilmiyor.
Şunu Ögrenemediniz gitti birader ...
Bu Bİrrr Oyunnn ,
Amaç = Keyif Almak , önemle vurguluyorum "Oyundan zevk almak , stres atmak ".
Yeter artık Şu oyunda Çıkar ilişkisi olan adamla muhaTtab olmuyorum ...
Bu oyunda arkadaşlığın , kardeşliğin kıymetini anla , işte o zaman neden oyunu bırakmadığımızı anlarsın .
Yok migratta ona bişey cıktı bana çıkmıyor ... Bunun ne önemi var sen ne için giriyorsun migrat a...
Biz 2 muhabbet edelim diye giriyoruz , olay bu , bunu ögrenmeyen BU OYUNDAN KEYİF ALAMAZZZZ...
Bu laflarımdan bişey anlamayıp , oyunda hırsla bişeyler yapmaya , milleti dolandırmaya , yalan söylemeye devam edeceksen , sen zaten sadece sanal ortamda değil , reel hayatta da adam olamassın ... Altını çiziyorum "istesen de olamassın "
Artık Lafım Anlayana , Bırakın ws de onu yendım , bu kadar itemim var , yok ben senle az once konustum beni kestin falan . Zevk almaya bak , olay bundan ibaret başka şeyler ararsan bu oyundan , tüm hayatın karman çorman olacak emin ol ... Sen oyunun bir parçası olma , oyun hayatının bir parçası olsun ...
SerdarUSTA
- DumMmBasSs
- Acemi Savaşçı
Re: Kafamız Kaldırmıyor Artık ...
haklısın :!:
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
Oyunda Hırsız Olsa Böyle Olmaz :mrgreen:
Ersengiller +biz
FLn Hep Beraber Olsaydık Meran Gırgır Şamata Olurdu.. 
biz milleti güldürerek dolandırıoduk :mrgreen:
adamı soyuyoduk ertesi gün muhabbet gırlaa :mrgreen:
Ersengiller +biz
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
saçmalama benim 1 paramı çalsan seni yasaklarım pis hırsız :!:fatihfenerkoliq yazdı:Oyunda Hırsız Olsa Böyle Olmaz :mrgreen:
Ersengiller +bizFLn Hep Beraber Olsaydık Meran Gırgır Şamata Olurdu..
haklısın kardaşım bizde zamanında hırs yaptık ama kimsenin hakkını yemedik sadece çok fazla vs attık ve konu açtık sonunda anladıkki oyundan böyle zevk alınmıyor
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
SHooT yazdı:saçmalama benim 1 paramı çalsan seni yasaklarım pis hırsız :!:fatihfenerkoliq yazdı:Oyunda Hırsız Olsa Böyle Olmaz :mrgreen:
Ersengiller +bizFLn Hep Beraber Olsaydık Meran Gırgır Şamata Olurdu..
haklısın kardaşım bizde zamanında hırs yaptık ama kimsenin hakkını yemedik sadece çok fazla vs attık ve konu açtık sonunda anladıkki oyundan böyle zevk alınmıyor
Fark Ettiysen ADAM ı Dedim snn Gibi Maymundan Gelmeyi Değil..
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
çok haklısın birader . . . :idea: :idea: :arrow:sirjudgester yazdı:
Arkadaş inan sıkıldım ... Görmezden gelmek istiyorum , aldırmamak istiyorum ona bile izin verilmiyor.
Şunu Ögrenemediniz gitti birader ...
Bu Bİrrr Oyunnn ,
Amaç = Keyif Almak , önemle vurguluyorum "Oyundan zevk almak , stres atmak ".
Yeter artık Şu oyunda Çıkar ilişkisi olan adamla muhaTtab olmuyorum ...
Bu oyunda arkadaşlığın , kardeşliğin kıymetini anla , işte o zaman neden oyunu bırakmadığımızı anlarsın .
Yok migratta ona bişey cıktı bana çıkmıyor ... Bunun ne önemi var sen ne için giriyorsun migrat a...
Biz 2 muhabbet edelim diye giriyoruz , olay bu , bunu ögrenmeyen BU OYUNDAN KEYİF ALAMAZZZZ...
Bu laflarımdan bişey anlamayıp , oyunda hırsla bişeyler yapmaya , milleti dolandırmaya , yalan söylemeye devam edeceksen , sen zaten sadece sanal ortamda değil , reel hayatta da adam olamassın ... Altını çiziyorum "istesen de olamassın "
Artık Lafım Anlayana , Bırakın ws de onu yendım , bu kadar itemim var , yok ben senle az once konustum beni kestin falan . Zevk almaya bak , olay bundan ibaret başka şeyler ararsan bu oyundan , tüm hayatın karman çorman olacak emin ol ... Sen oyunun bir parçası olma , oyun hayatının bir parçası olsun ...

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .