Staffers yazdı:Kesinlikle sana hak veriyorum.
Düşünsene kãrsız bir işe girdiğini BATARSIN .
Tabikide yetkililer para kazanacak bu çok doğal . Eskiden sobee'de daha az kişi çalışıyordu şimdi git gide büyüyor , ee onların maaşlarını nerden çıkartacaklar ? Tabikide bu tür yollarla .
Sobee'de çalışanlara maaş
Elektrik parası
Vergi ..
+ EMEK
Vs vs. Diğer online oyunlara göre daha az para yatırıyoruz en iyisi olmak istemiyorsan yatırmazsın zaten .![]()
Dükkan vs. Artık böyle kabul edelim lütfen ..
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Dükkan vs. Artık böyle kabul edelim lütfen ..
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Beni bilen bilir 4 sene önce ikvforum açıldığından beri her yönetime yüklenildiğinde ya yönetimi saunmuşumdur ya da bekleyin bunun sonundan da elbet iyi birşeyler gelir demişimdir fakat ilk defa böyle bir yoğunlukla yönetimin savunulduğunu görüyorum bu demek oluyor ki yönetim gün geçtikçe iyi işler yapıp İKV oyuncusunun sevgisini topluyor. Aynı şekilde bu yeni akçe sistemi sayesinde hiç bir zaman olmadığım kadar iyi bir oyuncu oldum fakat bu akçe sisteminin diğerleri için zararlı olduğunu göstermez çünkü ben zamanımın çoğunu forumda geçirir ve oyuna çok fazla zaman ayıramam akçe benim bu açığımı kapatmamı sağladı ancak tam tersinde de akçe alamayanın açığı oyuna daha fazla zaman ayırmakla kapanacaktır. zaten bizim sunucuda silahını basmadığı halde etrafa korku salan o kadar çok oyuncu var ki...
İyi Forumlar
İyi Forumlar
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Bişey soracam. Bu adamlar 4 senedir babalarının hayrınamı çalışıyorlardı acaba ? Bence hayır.
Peki şimdi ne değiştide birdenbire her yaptıkları yenilik için bizden para talep eder oldular ? Bunun cevabınıda vereyim bunlar hep sen ve senin gibiler sayesinde.
Tabiki onlarda paralarını kazanacak ancak bunu b.kunu çıkarırlarsa böyle tepkileride göze alacaklar.
Peki şimdi ne değiştide birdenbire her yaptıkları yenilik için bizden para talep eder oldular ? Bunun cevabınıda vereyim bunlar hep sen ve senin gibiler sayesinde.
Tabiki onlarda paralarını kazanacak ancak bunu b.kunu çıkarırlarsa böyle tepkileride göze alacaklar.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Söyleyecek başka bir şey bırakmamışsınShadowlords yazdı:7 sene silkroad online oynadım .. siz bu yatırdığınıza para mı diyosunuz max seviyede ayda 100-200 yatırmazsanız oyunda hiç bişeysiniz bi konuda söylenmiş çok doğru ''tüm online oyunlarda para yatırılarak daha iyiye ulaşılır '' diye. Bu sistem geleli 2 3 hafta olucak . 20 gündür susmadınız sömürüyosunuz yeter diye . madem para tuzağı diye düşünüyorsunuz bırakında görelim .. Herkes konuşuyo yeter yeter diye ama konuşanların kaçı sözünün arkasında durup oyunu bıraktı.? Artık lütfen böyle kabul edelim .. Hem karnım doysun hem yemek dursun istiyosunuz . Yapımcıların emeğini düşünen yok tabi pc başında . Oyun sadece bu şekilde ilerleyebilir . Ne kadar para o kadar köfte .. İtiraz etmeyi lütfen bırakalım dediklerime karşı çıkanlar olucaktır herkes kendince haklı. Teşekkürler
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
valla cok dogru sölüorsn kardes giderler KO M2 ye para yatirirlar burda böle birşey gelince bas bas bagirirlar..
...