bir kerede siz izleyin
Kod: Tümünü seç
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
Kod: Tümünü seç
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
O video çekildiği zamanlarda bir gecenin takipçisini 5 kişi kesiyordu.... Kont senin o bildiğin ejderi yükseltilniş full nuc alter setli kucuklu buyuklu artizlere benzemez.Docent yazdı:Abartılıcak birşey yok bunda.Ben daha hızlı kesiyorum büyücümle.
Ne ejder asam,ne mor itemim,ne de şaheser kolye-yüzügüm var.3-5 Bilge itemle taktigini bilirsen rahatça kesebilirsin.Abartmayın.IISehrazatII yazdı:O video çekildiği zamanlarda bir gecenin takipçisini 5 kişi kesiyordu.... Kont senin o bildiğin ejderi yükseltilniş full nuc alter setli kucuklu buyuklu artizlere benzemez.Docent yazdı:Abartılıcak birşey yok bunda.Ben daha hızlı kesiyorum büyücümle.
o zaman üstün full bilge olsa bile zorluyorduDocent yazdı:Ne ejder asam,ne mor itemim,ne de şaheser kolye-yüzügüm var.3-5 Bilge itemle taktigini bilirsen rahatça kesebilirsin.Abartmayın.IISehrazatII yazdı:O video çekildiği zamanlarda bir gecenin takipçisini 5 kişi kesiyordu.... Kont senin o bildiğin ejderi yükseltilniş full nuc alter setli kucuklu buyuklu artizlere benzemez.Docent yazdı:Abartılıcak birşey yok bunda.Ben daha hızlı kesiyorum büyücümle.
Ne ejder asam,ne mor itemim,ne de şaheser kolye-yüzügüm var.3-5 Bilge itemle taktigini bilirsen rahatçaDocent yazdı:IISehrazatII yazdı:O video çekildiği zamanlarda bir gecenin takipçisini 5 kişi kesiyordu.... Kont senin o bildiğin ejderi yükseltilniş full nuc alter setli kucuklu buyuklu artizlere benzemez.Docent yazdı:Abartılıcak birşey yok bunda.Ben daha hızlı kesiyorum büyücümle.
Toxit yazdı:bu muydu bunda bisey yokki adamlar 39 lvlda tek basına sifacıyla cevriyeyi kesiyordu
bu yazılarınızdan, sizin bu güncellemeler olmadan önce merana hiç girmediğinizi ya da büyücü ile o zamanlarda gecenin takipçisi kesmeye çalışmadığınızı anlıyorum. dirençler kaçtı haberiniz yok sanırım. büyücünün hasarı artırıldı bundan da haberiniz yokDocent yazdı:Ne ejder asam,ne mor itemim,ne de şaheser kolye-yüzügüm var.3-5 Bilge itemle taktigini bilirsen rahatça kesebilirsin.Abartmayın.IISehrazatII yazdı:O video çekildiği zamanlarda bir gecenin takipçisini 5 kişi kesiyordu.... Kont senin o bildiğin ejderi yükseltilniş full nuc alter setli kucuklu buyuklu artizlere benzemez.Docent yazdı:Abartılıcak birşey yok bunda.Ben daha hızlı kesiyorum büyücümle.